Za tydzień mecz z Tarnobrzegiem (wynik trudny do określenia), a w 18. kolejce Tarnobrzeg przegra z UE natomiast Dalin wygra z Maratonem. W optymistycznej wersji braknie dwóch punktów do 4. miejsca gdyż remis punktowy nic nie daje (lepszy stosunek setów ma Tarnobrzeg). Szkoda...
Po sezonie dla wielu osób biorących udział w tym widowisku będzie czas na przemyślenie paru spraw.
Jakby się dziewuchy wzięły wcześniej do "grania" to byłaby szansa, ale i tak przed sezonem przewidywałem taki scenariusz, że bez wzmocnień nie dojdziemy do play-off :D
chcialam zapytac czy nie wiecie moze o jakichs przyjeciach do Dalinu?
jak nalezy sie zglaszac i w ogole....
z gory dzieki za jakiekolwiek informacje ;)
DDD jeśli piszesz slangiem napisz "po ptokach". :)
Ja jestem pewien, ze dziewczyny graja jak najlepiej potrafią. Nikt nie podcina gałęzi na której siedzi!!! :(
a może po prostu dalin nie był zainteresowany awansem do I ligi? bo większa kasa potrzebna, bo wzmocnienia...
po co zatem męczyć się w jakichś play-offach...
zakładam taki scenariusz, bo już wiele w sporcie widziałem...
Wydaje mi się, że skasowany został, albo źle coś poszło z postem w którym napisałem dwa zdania o meczu "Dalinu" z "Maratonem".
Teraz do tego tekstu nie ma co wracać, musztarda po obiedzie.
Jeden fragment wart jest przytoczenia.
Marta SWIERCZEWSKA? Od jesieni zrobiła duże postępy. Gra swobodniej, śmielej. Ma celną zagrywkę dobre zbicie, dobre wyczucie w bloku.
Odnoszę wrażenie że nie w pełni wykorzystuje swoje walory. Gdyby tak do tego wszystkiego dodała siłę zbicia i zagrywki. Ona, jak dla mnie, ma duży talent, plus wzrost i młody wiek.
Ma przed sobą przyszłość sportową.
I jeszcze jedno. Aby nie zawróciła jej w głowie woda sodowa!!!
Ha! To co myślałem to się potwierdziło. Ładnie dziewczyny. Wszystkie grałyście ładnie.
czyli co w związku z tym ? są jakieś szanse na play-off ?
niema szans już Dalin ma 7 pkt do 4 miejsca a pozostały 2 mecze do końca...
szkoda
Za tydzień mecz z Tarnobrzegiem (wynik trudny do określenia), a w 18. kolejce Tarnobrzeg przegra z UE natomiast Dalin wygra z Maratonem. W optymistycznej wersji braknie dwóch punktów do 4. miejsca gdyż remis punktowy nic nie daje (lepszy stosunek setów ma Tarnobrzeg). Szkoda...
Po sezonie dla wielu osób biorących udział w tym widowisku będzie czas na przemyślenie paru spraw.
Wąsaty Dziadulo możesz powiedziec jakich spraw??:P
Za późno zawrzało tutaj na forum, za późno...
Jakby się dziewuchy wzięły wcześniej do "grania" to byłaby szansa, ale i tak przed sezonem przewidywałem taki scenariusz, że bez wzmocnień nie dojdziemy do play-off :D
Nie orientuje się ktoś, czy są jakieś zdjęcia z wczorajszego meczu? I ewentualnie mógłby zamieścić linka :) Gratulacje dla Dalinu! :)
chcialam zapytac czy nie wiecie moze o jakichs przyjeciach do Dalinu?
jak nalezy sie zglaszac i w ogole....
z gory dzieki za jakiekolwiek informacje ;)
Napisz tutaj po szersze informacje: ernie1@interia.pl
Przyjęcia są po każdym (wygranym) meczyku :D
Chciałem zakomunikować że nasze siatkarki w dzisiejszym meczu wyjazdowym z Siarką Tarnobrzeg wygrały po tie-breaku.
Siarka Tarnobrzeg-Dalin Myślenice 2:3
Szkoda że pobudka pojawiła się o 2 mecze za późno :/
Wczesniej nie chcialo sie im grac.To proste
nO bo one grają dopiero wtedy gdy jest po ptakach i gra o nic
DDD jeśli piszesz slangiem napisz "po ptokach". :)
Ja jestem pewien, ze dziewczyny graja jak najlepiej potrafią. Nikt nie podcina gałęzi na której siedzi!!! :(
Gdzie juto grają dziewczyny z "Dalinu"?
W Myślenicach
a o ktorej ??
Sobota czy niedziela? I o której?
Jutro jest mecz o 18 na hali na Zarabiu serdecznie zapraszamy :)
No dziewczyny możecie zagrać na 3:2 bo mogę się trochę spóźnić;);)
Dalin - Maraton Krzeszowice 3:0
Zapraszam do oglądnięcia zdjęć z meczu.
http://www.mietnow.pl/
Pozdrawiam
Jakieś podsumowanie posezonowe? Ktoś na ochotnika?
haha właśnie miałem pisać żebyś podsumował Wąsaty:)
a może po prostu dalin nie był zainteresowany awansem do I ligi? bo większa kasa potrzebna, bo wzmocnienia...
po co zatem męczyć się w jakichś play-offach...
zakładam taki scenariusz, bo już wiele w sporcie widziałem...
Wydaje mi się, że skasowany został, albo źle coś poszło z postem w którym napisałem dwa zdania o meczu "Dalinu" z "Maratonem".
Teraz do tego tekstu nie ma co wracać, musztarda po obiedzie.
Jeden fragment wart jest przytoczenia.
Marta SWIERCZEWSKA? Od jesieni zrobiła duże postępy. Gra swobodniej, śmielej. Ma celną zagrywkę dobre zbicie, dobre wyczucie w bloku.
Odnoszę wrażenie że nie w pełni wykorzystuje swoje walory. Gdyby tak do tego wszystkiego dodała siłę zbicia i zagrywki. Ona, jak dla mnie, ma duży talent, plus wzrost i młody wiek.
Ma przed sobą przyszłość sportową.
I jeszcze jedno. Aby nie zawróciła jej w głowie woda sodowa!!!