Forum » Sport

DALIN MYŚLENICE 2010

• 21 lip 2011

Dalin na majstra!! :D:D

3 Cytuj
  • 21 lip 2011

Wierny. śmieszny to ty jesteś z tym stwierdzeniem że w Dalinie zabrakło Ptasińskiego i murzynów.
    Tak sparing był z Orłem Przytkowice .

3 Cytuj
  • 21 lip 2011

Tyś jest cały jak orzeł ;)

ja napisałem kogo na meczu nie było mój drogi, czytaj uważnie:)

4 Cytuj
  • 22 lip 2011

Hej ty zamoknięty sokole nawet nie wiesz co piszesz ---" haha, jak już coś to z sokołem przytkowice. Przegrali 4:3. W dalinie zabrakło z róznych wzgledów: Pilcha, Muniaka, Cygala, Kaweckiego, Ptasińskiego, murzynów. "
    Poza tym pamietaj na zawsze że nazwę naszego ukochanego klubu Dalin pisze się dużą literą ,zresztą nazwy miejscowości też.

3 3 Cytuj
  • 22 lip 2011

słyszalem, że bramakrz Skalnika trzemeśnia niejaki marian r. idzie do dalinu prawda to? buhahaha

1 Cytuj
  • 22 lip 2011

[quote=gość: wrzosy] słyszalem, że bramakrz Skalnika trzemeśnia niejaki marian r. idzie do dalinu prawda to? buhahaha [/quote]
    Ano , idzie . Ktoś musi zawodnikom buty czyścić bo trampkarze już tego nie chcą robić

4 4 Cytuj
  • 22 lip 2011

Z racji zaległości finansowych i nie wywiązania się zarządu z wcześniejszych ustaleń zawodnicy nie przystępują do najbliższego sparingu w sobotę jak i nie będą uczestniczyć w zajęciach treningowych :(

3 Cytuj
  • 22 lip 2011

oO ta informacja jest już pewna, potwierdzona? góreccy grali wg moich informacji w ostatnim przegranym sparingu z sokołem przytkowice , bramki dla dalinu 2x biel i m. nowak

1 Cytuj
  • 22 lip 2011

grali w sparingu

1 Cytuj
  • 22 lip 2011

dalin to nic soba nie oferuje a blokuje zawodnikow bo olek to nie wytwornia talentow lecz ich niszczyciel nie pozwala\\ wybic sie wyzej zawodnikom

3 2 Cytuj
  • 22 lip 2011

gra dalin jutro ten sparing czy nie wiadome cos????

• 22 lip 2011

ahh te rodzinne układy w zarządzie :))

• 23 lip 2011

sparing.dalin- gornik.3-1

1 Cytuj
  • 23 lip 2011

kto strzelil

1 Cytuj
  • 23 lip 2011

dziś Puszcza Niepołomice zremisowała na wyjeżdzie z Motorem Lublin 0:0 , był to mecz 1 kolejki 2 ligi . W tym meczu ani Mizia ani Kałat nie zagrali . Czyżby było tak jak zawsze ? dużo szumu że kluczowi zawodnicy odchodzą a i tak na jesień ich wszystkich widzimy w wyjściowym składzie

2 Cytuj
  • 23 lip 2011

Byłem na drugiej połowie meczu, Dalin o klase lepszy od Górnika i jak najbardziej zasłuzone zwycięstwo.

ps. Nowak(mowa o zawodniku), wiem ze po kontuzji i to powaznej, ale robi z siebie takiego gwiazdora jakby z Serie A przyszedł.

Dalin z ta gra wg. mnie bedzie jedna z mocniejszych druzyn w lidze.

4 Cytuj
  • 23 lip 2011

W dzisiejszym dzienniku pisało, że Kałat bedzie do dyspozycji puszczy dopiero za miesiąc. A mizia - sprawa w toku:) Z tego co mi wiadomo, puszcza za niego oferuje bardzo małe pieniądze. wszyscy by tych naszym piłkarzy chcieli za darmo..

2 2 Cytuj
  • 24 lip 2011

Dalin tez rzada astronomicznych jak na te warunki sum. Wiadomo ze nalezy sie ekwiwalent za wyszkolenie zawodnika. Slyszalem ze sprawa rozpatrywana jest w mzpn i prawdopodobnie jezeli Mizia odejdzie to za ok 15 tys.

3 Cytuj
  • 24 lip 2011

gówno prawda. Za wyszkolenie zawodnika dalin może rządać 30tys. A puszcza podobno chce dac 10.

2 Cytuj
  • 24 lip 2011

Góreccy po jednej i samobój

1 Cytuj
  • 24 lip 2011

a Co myślicie o Kaweckim nadaje się do tej drużyny ?

1 Cytuj
  • 24 lip 2011

Kiedy zaczyna się liga?

1 Cytuj
  • 24 lip 2011

widzialem nienadaje sie na 3 lige napewno.zaczyna sie 14 sierpnia.dalin -unia

1 Cytuj
  • 24 lip 2011

A Dlaczego się nie nadaje ?

1 Cytuj
  • 26 lip 2011

We wczorajszym dzienniku polskim (z 25 lipca) są podane kadry małopolskich klubów Ekstraklasy, I i II ligi. W kadrze Puszczy Niepołomice są juz M. Mizia i D. Kałat. Co do Mizi to sprawę rozstrzygnie arbitraż MZPN a Kałat leczy sie po kontuzji odniesionej na kadrze małopolski

1 Cytuj

Odpowiedz