Forum » Sport

DALIN MYŚLENICE 2010

• 31 lip 2011

no to teraz bedzie po druzynie

4 3 Cytuj
  • 1 sie 2011

Cytat ze sportowego tempa -"I był to tercet, który w głównym stopniu, oprócz piłkarzy, przyczynił się do zajęcia przez Dalin tak wysokiej lokaty w tabeli i długotrwałego prowadzenia walki o awans". HA ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha i tak do końca

3 7 Cytuj
  • 2 sie 2011

a tacy byli fajni kumple i co dalej będą tylko narzekać na przeszłość, w której też uczesticzyli i, która była 100 razy lepsza niż teraz

2 1 Cytuj
  • 2 sie 2011

z tego co mi wiadomo po odejscu tej trójki z gry w zespole zrezygnowali marzec, szwiec, pilch a muniak podobno robi sobie przerwe..a płonka wyjeżdża za granice. więc przed nowym zarządem mega trudne zadanie :)

2 2 Cytuj
  • 2 sie 2011

dj as dog - ja się nigdzie nie wybieram więc nie pisz pierdół

9 1 Cytuj
  • 2 sie 2011

a ktos wraca/przychodzi?

3 Cytuj
  • 2 sie 2011

PIPI nie pitol tylko pchaj ten klub to jestes jego ikoną juz od trampkarza :-)

5 3 Cytuj
  • 2 sie 2011

To co się dzieje w Dalinie woła o pomstę do nieba ! (odejścia zawodników, dymisja trenera i działaczy). Rozumiem, że ani jedni ani drudzy mieli poważne powody aby to zrobić - ale nie jestem w stanie wytłumaczyć sobie dlaczego klub ze świetnymi wynikami popada w bez łaskę.

Jak można 90-cio letni klub bez szacunku wyprzedać i zniszczyć ?

Burmistrz zamiast pozbywać się dochodu z placu na Słowackiego na siłę przenosząc busiarzy do Koźmińskiego, mógł je zostawić w dotychczasowym miejscu a środki za wynajem placu na Słowackiego przeznaczyć na utrzymanie sekcji piłki w Dalinie.

8 4 Cytuj
  • 2 sie 2011

burmistrz dosc pomógł dalinowi.

7 5 Cytuj
  • 2 sie 2011

Dalinu nie może ciągle utrzymywać Burmistrz, nie mogą sobie znaleźc sponsora tylko ciągle mają być na utrzymaniu Miasta ? Przecież to nie jest drużyna z ligi okręgowej tylko III liga ! Tam większość klubów ma sponsorów większych lub mniejszych, wiadomo Miasto też dokłada, ale nie prawie 100 % jak ma to miejsce w Myślenicach.

6 4 Cytuj
  • 2 sie 2011

[quote=gość: kibic KSD] Dalinu nie może ciągle utrzymywać Burmistrz, nie mogą sobie znaleźc sponsora tylko ciągle mają być na utrzymaniu Miasta ? Przecież to nie jest drużyna z ligi okręgowej tylko III liga ! Tam większość klubów ma sponsorów większych lub mniejszych, wiadomo Miasto też dokłada, ale nie prawie 100 % jak ma to miejsce w Myślenicach. [/quote]

Burmistrz ?!?! - dla Dalinu nic nie zrobił !

2 8 Cytuj
  • 2 sie 2011

a kto utrzymuje Dalin ? Miasto Myślenice ! a MIASTO = BURMISTRZ

8 5 Cytuj
  • 5 sie 2011

ej co jest znowu Orłowski bedzie trenerem? http://ksdalinmyslenice.futbolowo.pl/
    drużyna w rozsypce, murzyni pojechali do domu, ludzi nima, zarząd będzie grał?

3 2 Cytuj
  • 5 sie 2011

A ja wierzę w tą drużynę ! mimo licznych strat .Co prawda o górę tabeli bić się nie będziemy ale jej środek jest mimo wszystko realny . Stawiamy na młodzież i zobaczymy co z tego wyjdzie .Wyjściowy skład będzie znacznie odbiegał od tego z poprzedniej udanej rundy , Mam jedynie na dzieje ze na kilka dni przed rozpoczęciem ligi nie przeczytam Dalin wycofuje drużynę z III ligi

7 1 Cytuj
  • 5 sie 2011

Dalin był i zawsze będzie i z pomocą tych ludzi w zarządie którzy zostali ,wiernych piłkarzy, wiernych kibiców ,sponsorów oraz oczywiście Pana Burmistrza Macieja klub będzie odnosił jeszce nie raz sukcesy piłkarskie .

6 7 Cytuj
  • 5 sie 2011

w tym składzie z takim "trenerem" którego pierwszym transferem jest własny syn (pseudo obrońca) i z takim zarządem - niestety walka o utrzymanie.

6 6 Cytuj
  • 7 sie 2011

jeży napisał-w tym składzie z takim "trenerem" którego pierwszym transferem jest własny syn (pseudo obrońca) i z takim zarządem - niestety walka o utrzymanie.---------------------- No chłopie najpierw zorientuj się dokładnie a potem pisz bo zarząd się nie zmienił zrezygnowały dwie osoby z pełnionych funkcji (albo raczej stchórzyły po odejściu 8 podstawowych graczy) bo zrozumiale i honorowo by było jakby w tak trudnych chwilach utrzymac spokój albo poprostu odejśc.Po drugie były trener p.Orłowskiemu nie dorasta do pięt zarówno w warsztacie pracy jak i w kulturze osobistej a po trzecie testowanych jest więcej piłkarzy z racji wynikłej sytuacji ,ale z tego co widac nowy trener stawia na chłopaków z Myślenic.

6 4 Cytuj
  • 7 sie 2011

frankowski nawet nie wiesz jak się usmiałem czytając twoj komentarz. widać, że w ogóle nie czytasz tego forum a o sytuacji w dalinie gów** wiesz. po pierwsze skoro w danych warunkach nie dało się pracować to po co ktoś miał zostawać?sam sobie pomyśl jaka musiała być sytuacja i jakie warunki, ze ze swojej funkcji zrezygnowal kierownik, który był ikoną tego klubu zawsze na dobre i na złe.
    napisałeś: "bo zrozumiale i honorowo by było jakby w tak trudnych chwilach utrzymac spokój albo poprostu odejśc". No przecież zrezygnowali ze swoich funkcji panie kolego:)a sama przynaleznosc do zarządu jeszcze nic nie odznacza(no chyba, że chodzi tutaj o jakieś sytuacje rodzinne:)) po drugie skoro jesteś tak dobrze poinformowany to na pewno wiesz dlaczego ci panowie odeszli więc pytam się jakim prawem śmiesz pisać, że stchórzyli?? rok temu przejeli druzyne w gorszym stanie i jakoś wtedy mieli jaja a teraz nagle by coś sie miało zmienic???? po trzecie nowy trener jest bo sie najbardziej prosił o posade. i jeżeli jego syn obronca jest wzmocnieniem to ja jestem świety krzysztof. zreszta z takimi jak ty nie ma co polemizować. aa i na koniec. porównujesz tych dwóch trenerów. to ci zadam pytanie. które miejsce zajał orłowski z dalinem jak go prowadził a które nowak? :) wiem wiem, orlowski miał pewnie gorszą druzyne albo cos w tym stylu co??:) tak się sklada, że nowak przejął druzyne w najgorszym z mozliwych scenariuszy i zrobił najlepszy wynik do tej pory w III lidze. dziękuje do widzenia:)i zanim napiszesz nastepny komentarz zastanów sie dwa razy nad jego treścia a nie pisz pierdół jak to wcześniej miałeś w zwyczaju pisać.

4 3 Cytuj
  • 7 sie 2011

właśnie o to chodzi że nikt nie wie dlaczego zrezygnowali z funkcji a dlaczego zostali dalej w zarządzie jedyne wytłumaczenie to tchórzostwo a te ikony to se wsadz między bajki, najlepiej popytaj zawodników co o tym sądzą a najlepiej tych młodych zwłaszcza o byłego trenera .Jeszcze jedno Dalin w poprzednim sezonie miał najmocniejszą drużynę od lat ale napewno nie była to zasługa Nowaka czy też kiera

5 2 Cytuj
  • 7 sie 2011

a wiecie czemu odeszli z funkcji ? bo wszyscy na nich jechali ze to oni są winni temu ze nie puszczają chłopaków do innych klubów

1 1 Cytuj
  • 7 sie 2011

frankowski po raz kolejny udowadniasz mi, że pojęcia o piłce nie masz i tym bardziej mnie to dziwi bo po twoim komentarzach dochodzę do wniosku, że jesteś zawodnikiem dalinu:))) mam się pytać tych młodych zawodników co sądzą o byłym trenerze? czy ty sie ku** słyszysz człowieku?!nie liczy sie to co mi powie obrażony o to, że nie gra albo gra za mało piłkarzyk tylko liczą sie fakty, a faktem jest druga lokata w tabeli! piszesz, że druzyna najmocniejsza od lat. A przed sezonem co było?!?!czy miał kiedyś ten klub większy problem w historii niż przed tamtym sezonem?NIE! ale śmiem twierdzić, że teraz jest jeszcze większy problem.
    jaki jest powód ich odejścia? odmienny punkt widzenia:) ci trzej panowie co odeszli nie mieli zamiaru być na stronach gazet bo są wielki obchody 90lecia klubu, jarać się, że o tym wydarzeniu będzie głośno w mieście jak i okolicy. Ci panowie chceli mieć mocną drużynę, która nawet po odejsciu czołowych piłkarzy mogła uzupełnic kadrę nowymi piłkarzami. zaraz mnie zaatakujecie, że trzeba dawać szanse młodym. OWSZEM! ale kto ma grać?! do gry z młodziezowców nadajacych sie na chwilę obecną do gry powtarzam na chwile obecną sa: tokarz, biel, nowak. a reszta> długo długo nic. chyba rzeczywiscie potrzeba takiego sezonu jak teraz zeby wszyscy zobaczyli, że samymi naszymi wiele się nie zdziała, bo takiej druzyny jak była w poprzednim sezonie juz nie bedzie.
    zorientowany
    tu nie o to chodzi. chłopaki ci co mieli pójśc poszli. ale skoro w zamian za nich jest zakaz sprowadzania obcych no to z czym tu grac w III lidze?
    aa i jeszcze odnośnie kwestii finansowych.
    czy zauwazyliscie, że ci panowie którzy pozostali w zarządzie mieli świeczki na oczach i tylko naszych piłkarzy chcieli.
    odpowiedzcie sobie na pytanie, dlaczego po odejsciu vice prezesa z gry zrezygnował marzec i szwiec. dziękuje dobranoc!

3 3 Cytuj
  • 7 sie 2011

Od Kiera Kmiecika WARA!!!!!!!!!!

5 1 Cytuj
  • 7 sie 2011

Obserwując ostatnie losy Dalinu należy zaznaczyć iż- FAKTYCZNIE TA DRUŻYNA CO BYŁA BYŁA NAJMOCNIEJSZĄ W OSTATNICH LATACH( NIE UMNIEJSZA TO UMIEJĘTNOŚCIĄ TRENERSKIM BYŁEGO TRENERA) ALE MUSICIE PAMIETAĆ SKĄD CI CHŁOPCY SIĘ WZIELI ANO WŁASNIE Z UKSU KTÓRY TO ROBIŁ CAŁA BRUDNĄ ROBOTĘ A POŻNIEJ TEN CZY TAMTEN CIESZYĆ SIĘ MÓGŁ Z MISTRZOSTW KRAKOWA CZY 3 MIEJSCA W MLJ I TERAZ WŁASNIE Z 2 MIEJSCA W 3 LIDZE(A MOGŁO BYĆ NBAWET 1SZE) . A NAWIĄZUJĄC DO INNEJ KWESTJI NIE JEST SZTUKĄ BYĆ Z DRUŻYNĄ JAK WSZYSTKO IDZIE , wygrywa sie mecz za meczem czy też ma szeroką kadrę, lecz dawać sobie radę własnie jak sie sypie jak zawodnicy odchodzą nie ma sponsorów-ale z drużyna z klubem trzeba być-ALE BYĆ NA DOBRE I ZŁE TAK JAK BYŁ ZAWSZE KIERO-i tu decyzja niezrozumiała dla mnie szacun i pozdro dla TEGO GOŚCIA KTÓRY NIGDY NIE BYŁ NA ŚWIECZNIKU ALE ZAWSZE BYŁ...

2 2 Cytuj
  • 8 sie 2011

bylekto. przed sezonem nic nie wskazywało, że bedzie dobrze. A teraz po prostu nie dało sie pracować. Odeszli zawodnicy, okey. jest to rzecz normalna. ale pytam sie, dlaczego w ich miejsce nie mozna sciągnać innych zawodników?!?!

4 3 Cytuj

Odpowiedz