A do czego przycisłam? A wycisłam? Charakter nie każdy ma lekki. Jak dwie połówki jabłka nie mogą żyć bez siebie. Czasami tylko ciężko znaleźć tą połówkę ale kto szuka ten znajdzie:)
Czytałem horror, poniewierało mną długo. Wiatr w kominie wyśpiewywał damskie nutki. A mnie było straszno i głodno. Nie wypada pedałować do lodówki po północy!!!
Dobry horror to jest coś. Masterton czy King, tych się kiedyś czytało, zwłaszcza wieczory i noc, to dobra pora na ten gatunek, a jeżeli mamy wyobraźnie, to nawet nagły podmuch wiatru zjeży włosy.
Od teraz dwa, trzy dni nie będę miał dostępu do kompa.
Dlatego by nie zapomnieć odpowiedzi dla Cygnusa
Żeby to jeszcze miał co zjeżyć, no chyba, że pod pachami!!! :P
w związku z urodzinami Chucka Norrisa (mam nadzieję, że tak się to pisze) przypominam jedyne dwa zadania którym nie podołał :
1. stworzyć koalicję PO PIS;
2. sprawić, żeby Polacy przestali na wszystko narzekać;
Cygnus a czym ja Cię mogłam zranić no czym PRAWDA nie rani tylko czasami boli:) Na mnie już pora dobrej nocki życzę:) Rana się zagoi a jak to mówią ziemia wszystko wyciągnie:)
A gdzie to grzybobranie?? A i jaki kolec braku zainteresowania cały czas pytałam byłam cierpliwa i dociekliwa jaki ten kolor w rzeczywistości jest ale były płonne me nadzieje bo bruneta w marcową noc nigdy nie widziałam:) Dużych zbiorów życzę.
A do czego przycisłam? A wycisłam? Charakter nie każdy ma lekki. Jak dwie połówki jabłka nie mogą żyć bez siebie. Czasami tylko ciężko znaleźć tą połówkę ale kto szuka ten znajdzie:)
Czy wszyscy już śpią co sądzicie o konkursie na najlepszego forumowicza. Forum społeczeństwo czekamy na kandydatów.
[quote=mon-max]A do czego przycisłam? A wycisłam?[/quote]
Jakieś frywolne myśli Cię nachodzą.
Konkurs? Zaglądnie się.
Zatem na mnie przyszła pora gasić za Wami światła?
To mnie Ad zaskoczyłeś 00:10 , a Ty nie w łóżku;)
Czytałem horror, poniewierało mną długo. Wiatr w kominie wyśpiewywał damskie nutki. A mnie było straszno i głodno. Nie wypada pedałować do lodówki po północy!!!
Dobry horror to jest coś. Masterton czy King, tych się kiedyś czytało, zwłaszcza wieczory i noc, to dobra pora na ten gatunek, a jeżeli mamy wyobraźnie, to nawet nagły podmuch wiatru zjeży włosy.
Od teraz dwa, trzy dni nie będę miał dostępu do kompa.
Dlatego by nie zapomnieć odpowiedzi dla Cygnusa
Żeby to jeszcze miał co zjeżyć, no chyba, że pod pachami!!! :P
Więc jesteś jak Telly Savalas, to nic, przynajmniej nie osiwiejesz;) Chociaż, chociaż...siwizna jest podobno w modzie:)
Jest tu ktoś siwy, przyznać się proszę!
o siwiznę podejrzewam, że może być ciężko. Zakola proponuję w zamian :P
Tak tak jest siwy:)
Ciekawe czemu tu takie pustki? Pewnie coś ciekawe leci w telewizji:) A wszyscy reklamy oglądają pewnie:)
Kto jest siwy? Ja na pewno nie, bo jestem brunetem(wieczorową porą)
A nie wieczorową porą to blond jednak mamy coś wspólnego:)
No mamy wspólne forum:) kolor włosów jednak inny, i nawet w dobie zhomonizowania mężczyzn mój kolor zawsze jest ten sam;)
Pogubiłam się przecież miał być blond/rudy chyba, że już coś zamieszałam:) Cygnus coś mieszasz z tym kolorem za dużo tych peruczek:)
[quote=cygnus napisał:[hr][quote]mon-max]A do czego przycisłam? A wycisłam?[/quote]
Jakieś frywolne myśli Cię nachodzą.
Konkurs? Zaglądnie się.[/quote]
Przepraszam wtedy miałam głupi humor:)
w związku z urodzinami Chucka Norrisa (mam nadzieję, że tak się to pisze) przypominam jedyne dwa zadania którym nie podołał :
1. stworzyć koalicję PO PIS;
2. sprawić, żeby Polacy przestali na wszystko narzekać;
Nie zapomnimy i będzie Chucka Norrisa śnił nam się:)
Mona , jakie to ma znaczenie.... powiedzmy ciemny szatyn w marcową noc., najważniejsze, że jestem wyższy niż Koreańczycy;)
Wieśniaku, które to te urodziny, z moich obliczeń sto piętnaste.
Cygnus nie ma znaczenia żadnego tylko taka dociekliwa czasami jestem:)
Zraniłaś mnie;( Jak może nie mieć znaczenie, jak ma;(chociaż nie zawsze;)
Cygnus a czym ja Cię mogłam zranić no czym PRAWDA nie rani tylko czasami boli:) Na mnie już pora dobrej nocki życzę:) Rana się zagoi a jak to mówią ziemia wszystko wyciągnie:)
Kolcem braku zainteresowania. Nie no żartuje(chyba) idę spać , bo jutro muszę wcześnie wstać, jadę na grzyby(chyba)
Pzdr.
A gdzie to grzybobranie?? A i jaki kolec braku zainteresowania cały czas pytałam byłam cierpliwa i dociekliwa jaki ten kolor w rzeczywistości jest ale były płonne me nadzieje bo bruneta w marcową noc nigdy nie widziałam:) Dużych zbiorów życzę.
Pozdrowionka