Forum » Wolne Myśli

Ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś.

• 24 mar 2010

Drogi Cygnusie
    większość wojen wybuchała przez nieokiełznany testosteron pewnych mężczyzn i ignorowanie lub wręcz zdegradowanie wpływu i pozycji kobiet.
    Teraz powoli ozyskujemy należną nam - partnerską względem mężczyzn pozycję. Dzieje się to wolno i niestety jeszcze nie we wszystkich państwach...
    A przecież wzajemnie jesteśmy sobie potrzebni i możemy dać sobie bardzo, bardzo dużo:) Kto ma udany zwiazek, dobre relacje z partnerem/partnerką wie o tym:)

• 24 mar 2010

'lepi ' chce 007. Czyżby się obrazil???? I tak tego nie zmieni ze jego kolega z piaskownicy ma go w d...e .Chociaz skasowałby wszystkie wpisy prawda jest jedna .!!!Chłopcze musisz się z tym pogodzić!!!!

• 24 mar 2010

Czy ja powiedziałem ze "chce lepi" dla siebie? "Gościu", mnie nie brakuje nic. A czy "kolega z piaskownicy ma mnie w czterech literach, raczej wątpie. Po pierwsze podatki z mojej firmy to niezły "zastrzyk" kasy dla budżetu gminy, a po drugie, ani ja jak również "kolega" o którym wspominasz nie ma żadnych znanych mi zapędów homoseksualnych, więc wydaje mi się że komentarz jest wielce hybiony. Myślę że dla takich jak Ty, strzelnica którą buduje "kolega" dla swoich "przyjaciół" będzie wspaniałym obiektem na którym będziesz mógł poćwiczyć strzelanie do celu, jakikolwiek by nie był.

• 24 mar 2010

Możesz się obrazić i płacić do DOBCZYC ..

• 24 mar 2010

widzę, że moje wypowiedzi wycina się aż miło, wczoraj padły dwie: apel aby odpuścić w tym wątku wyborcze przepychanki oraz odpowiedź na jeden z postów Niegrety. redakcji życzę dalszego owocnego cięcia....... niedługo pewnie zostaną wypowiedzi Grety, 007, Cygnusa, Cyrka i może jeszcze paru innych poprawnych...
    nie wydaje mi się bowiem aby wyrazy GÓWNO i DUPA MARYNI były bardzie obraźliwe niż matoł tym bardziej, że nie były skierowane personalnie do nikogo.
    pozdrawiam cenzorów .

• 24 mar 2010

Szanowny "Gościu", jak tak będziesz wysyłał wszystkich biznesmenów do Dobczyc, to kto zostanie wspierać nadwyrężony kredytami budżet gminy? Lokalny filantrop? A może Łódzkie duo kryminalne? A może podniosą znowu podatki od nieruchomości tłumacząc to wyższymi podatkami w okolicznych gminach? Przydało by się trochę pokory, bo takim podejściem do potencjalnego podatnika osiągniesz cel zupełnie odwrotny. Skoro "ekipa" i jej klakierzy nie szanują mieszkańców, pora zmienić "klikę", zamiast przenosić mejsca pracy do Dobczyc. Zadziwia mnie tylko buta takich "Gości" jak Ty. Stoimy u progu wyborów, i domniemam nieuchronnej zmiany w szeregach rządzących. Zastanawia mnie tylko jaki cel mają tacy "goście" w opluwaniu nas miszkańców w taki bezczelny sposób? Na reakcję nie trzeba będzie długo czekać, co sie odwlecze to nie uciecze.

• 24 mar 2010

Macie niezły bigos w głowach ..Jakie wybory ??? Ja siedzę sobie w domu i gotuję obiadki! Wasze.warczenie na wszystkich po prostu mnie śmieszy. CZy z powodu wyborów mam odbyć RELOLEKCJE???? Może ćwiczyć jogę,wykonać sepuku, prześwietlić kręgosłup??? EKIPA CZY KLIKA ??CHolera nie wiem co wybrać!!!

• 24 mar 2010

Muszę coś dołożyć bo mnie 'świerzbi' Kojarzycie mi się z płaczącym dzieckiem wolającym do matki MAMO BO ONI NIE CHCĄ SIE ZE MNA BAWIĆ!!!!

• 24 mar 2010

Wybór będzie należał do Ciebie. Nikt tu nikogo nie namawia na głosowanie na jedną lub drugą strone medalu. Niech każdy przeanalizuje sytuacje i zadecyduje sam. Tu znajdziesz tylko informacje, a jak ją wykorzystasz czy też zignorujesz zależy wyłącznie od Ciebie. Żebyśmy się źle nie zrozunieli, to ja/my nie chcemy sie już bawić z władzą, dosyć już "nabruździli" w okolicy.

• 24 mar 2010

ludzie, rodacy, myśleniczanie i cała ludności wsi okolicznych apeluję zostawcie ten temat i nie zaśmiecajcie go jakimiś pierdołami typu afery, wybory, co zrobił (albo nie zrobił) MO albo Kielan. to jest temat poważny tu się mówi o problemach filozoficznych, d..... Maryni i ŻYCIU !!!!! ludziska może ktoś się zlituje i poprze mój apel.

• 24 mar 2010

Samo życie Wieśniak, samo życie. (Nie mylić z tytułem popularnego szmatławca, lub też jeszcze bardziej popularnego serialu w telewizji).

• 24 mar 2010

O nie panie Wieśniak, mnie proszę tutaj do niczego nie mieszać, już dawno nie napisałem nic o MO i całej jego świcie, mało tego od jakiegoś czasu stronie od wszelkich dyskusji dotyczących polityki lokalnej. Na dowód tego że nie jestem poprawny politycznie też napiszę "DUPA".

• 24 mar 2010

Moja droga Luno, to była mała prowokacja z mojej strony;)Nigdy nawet nie pomyślałem że mężczyzna to lepszy gatunek. Dla mnie jest oczywiste, równo uprawnienie, partnerstwo i współdecydowanie. I tu mógł bym krzyknąć "kobiety na traktory" , ale z tym emotkiem ;););)

• 25 mar 2010

życzę stosunkowo udanej nocy !! dobranoc

• 25 mar 2010

betonowych snów;):D

• 25 mar 2010

Widać wiosnę, wszyscy biorą się za wąchanie kwiatków, oczywiście od góry. Nie spodziewałem się, że dożyje takich czasów;) że nie ma z kim słowa na forum zamienić.
    Dawniej, kiedy jeszcze nie było prądu, a mnie na świecie, ludzie podobno się odwiedzali w domach, uwierzycie w to. Przychodzili do domu pogadać napić się herbaty, czasem pomóc i doradzić, to się działo naprawdę? Podobno tak było. Teraz nawet na forum się nie odwiedzamy, ciężkie czasy co...a prąd jest, a czasem nawet baterie;)

• 25 mar 2010

Ej Cygnus, Cygnus. Ja nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie znajomi przesiadują co drugi dzień, raczą sie winem i rozmawiają, o wszystkim i o niczym. O polityce, pogodzie gotowaniu, pieczeniu, podróżach i tak bez końca. Wczoraj, jutro w weekendy. Czasem jak wyjeżdzam oddaje im klucze i goszczą się sami. Dlatego ciężko mi utrzymać przy sobie "kotkę". Ot taki styl życia. :D

• 25 mar 2010

[quote]betonowych snów;):D[/quote]
    ja do ludzi z sercem, delikatnie, a oni w kółko to samo....

• 25 mar 2010

No Wieśniak jak serce masz z betonu, to co sie dziwisz. ;)

• 25 mar 2010

człowieku ile w tobie złośliwości.....

• 25 mar 2010

Ani grama, przyjacielu. Ani grama. :D

• 25 mar 2010

007 moi znajomi rozrzuceniu po całym świecie, a ci na miejscu zarobieni jak ja. Kiedy ja mam czas oni nie mają i odwrotnie. Do czego nas to kiedyś zaprowadzi...do niczego.

• 25 mar 2010

A może do niezłej imprezki aż "Do białego rana"? Mnie sie taka zapowiada po wyborach. :D

• 26 mar 2010

Drogi Cygnusie
    trzeba było wczoraj jak ja wybrać się na spacer na Plebańską Górę w poszukiwaniu wiosny. Pierwsze kwiaty już widziałam i wąchałam:)

• 26 mar 2010

Nooo teraz mówisz;)

Odpowiedz