Forum » Wolne Myśli

Ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś.

• 11 lis 2010

Luna chętnie Ci opowiem, ale musimy sie umówić na kawę*

*dokładnie tak pracuje, zazwyczaj coś za coś, nie przestaje nigdy, a jak jest szansa na deser......to już innym razem. Dzieci to czytają;)

007 różne drogi prowadzą do tego samego celu;)

• 11 lis 2010

O jak zepsuje to cofam powyższy post. Cygnus może skłamać że go wogóle nie czytał. Nos krótszy czy dłuższy, jaka to różnica dla Pinokia. A i tak ktoś mu ten nosek zaraz utemperuje. ;)

• 11 lis 2010

Ja tu się staram, a Panie oko puszczają, będzie mi smutno przez pięć sekund.....już.

• 11 lis 2010

Niech będzie kawa z deserem:) Tylko kiedy, skoro wciąż jesteś taki zapracowany? ;)

• 11 lis 2010

Muszę zapytać żonę kiedy mi da wolne, no mam jeszcze firanki do prania, dywan do wytrzepania i ten kurz wszędzie ten kurz.

• 11 lis 2010

To może Twoja żona pójdzie na kawę. Jeśli zna Cię dobrze, to posiada też sekretne informacje o funkcjonowaniu męskiego umysłu;)

• 11 lis 2010

W sam raz napijemy się kawy, porozmawiamy, a Ty tymczasem zdążysz posprzątać mieszkanie;)

• 11 lis 2010

Jednak tak się wtrącę i sprostuję że funkcjonowanie umysłu jest indywidualne, nie słyszałem jeszcze o zbiorowej funkcji umysłowej, no z wyjątkiem naszej... Przepraszam miało nie być polityki. Także stwierdzę że mężczyzna (jego umysł) po ślubie funkcjonuje na nieco innych zasadach niż przed. ;)
    Jakie firanki? Jaki dywan? Co za kurz? ;)

• 11 lis 2010

Luna, zaproponuje żonie, ale ja też lubię kawe. Gdzie tu równouprawnienie;(

007 nie wprowadzajmy kobiet w błąd, pewne cechy zachowań mężczyźni mają bardzo podobne.
    Strach(slub)ma wielkie oczy umysł się nie zmienia, zmienia się rozkład i plan działań. Firanki to takie szmatki wiszące zazwyczaj w oknach, dywan występuje na podłodze na tych lepszych dobrze jest położyć nagie ciało czyli stope.
    Kurz jest wszędzie nawet u kawalera;)

• 11 lis 2010

Myśleniczaninie
    oczywiście, że każdy facet jest inny, każdy stanowi odrębne indywiduum ale w wielu obszarach mężczyźni są przewidywalni...;) Więcej nie zdradzę nawet na kawie;)

• 11 lis 2010

Może jednak kiedyś zorganizujemy wspólne spotkanie naszego TWA i przyjaciół powiązanych z jego członkami? ;)

• 11 lis 2010

Zrobię Wam niespodziankę i przyjdę z Maćkiem ;)

• 11 lis 2010

Ale co weźmiemy komputery, jak będziemy rozmawiać? Ustami?

• 11 lis 2010

Myśleniczaninie, z TYM Maćkiem???

• 11 lis 2010

Dobra nastawiłam już wodę na kawę, jak się zagotuje to mi powiedziecie gdzie podać?:)

• 11 lis 2010

Cygnusie
    spokojnie, bez paniki. Kto bedzie chciał zasłonić się komputerem będzie mógł go zabrać ze sobą...;)

• 11 lis 2010

Cygnus, komputery zostawimy w domach. Będziemy się porozumiewać poruszając organem (he he he) zwanym ustami, artykułując nasze wypowiedzi strunami głosowymi które znajdują się w gardle. ;) Niektórzy tą czynność strasznie zaniedbali. ;)

• 11 lis 2010

[quote=cygnus]Ale co weźmiemy komputery, jak będziemy rozmawiać? Ustami?[/quote]

Cygnusie bierz co chcesz nawet komputer. A co do rozmowy to najlepiej ustami się rozmawia:)

• 11 lis 2010

Tak Luna z TYM. I tak czyta forum namiętnie więc możemy go potraktować jako sympatyka TWA. ;)

• 11 lis 2010

Cygnus narazie pakuje komputer i pewnie dlatego nie odpisuje.

• 11 lis 2010

007 nie obiecuj "Ten" nie pije kawy.

A mnie już ciśnienie skoczyło na myśl o spotkaniu, ale spokojnie wiem że to tylko taki plan:]

• 11 lis 2010

W kuchni byłem:)

• 11 lis 2010

Cygnusie
    nie traktuj tego naszego planu jak obietnicy wyborczej Pinokia;)

• 11 lis 2010

Kawka już zrobiona??

• 11 lis 2010

Ale herbatki się chętnie napije ;)

Odpowiedz