Witaj Luna Posty "starych" użytkowników z reguły bywały życzliwe mimo że stawały w kontrowersji do interlokutora. Dialog zbliża ludzi nawet o odmiennych poglądach. Minusy nie powinny być wyrażeniem dezaprobaty. Bo tak jak w moim ostatnim poście nie wiem czy odnoszą się do osoby, czy do tematu.
Uważam, że nadszedł czas aby zlikwidować możliwość +/-. Wówczas osoby chcące coś powiedzieć muszą odkryć swoją przyłbicę, nie mogą zostać anonimowe. Nie jest /chyba/możliwe zidentyfikować autorów +/-, Tutaj kłania się RODO.
Część internautów odpadnie, ale zyska forum na przybycie nowych dyskutujących.
Uważam, że plus i minus to przeżytek i redakcja forum wzorem innych mediów powinna od tego odstąpić.
Adz, tak między nami to nie sądzę aby portal zrezygnował z tej formy "oceny". Zauważ że jest to kolejny nabijacz "click count". Obaj wiemy że dla takich stronek liczy się"przepustowość" a nie treść. Ciekawe że nigdy nie otrzymałem odpowiedzi dlaczego zlikwidowano na tym portalu blogi. (Nie wymagam odpowiedzi bo znam ją doskonale).
Cudnie gwieździste niebo
Świerszcze grają na strunach nocy
Zapach łąki odurza tajemnicą
Co przeniesie nowy dzień?
Szczęście, szczęście, szczęście
Cichuteńko powtarza wiatr
Ukryty w koronach drzew
Zaufaj
Warto doceniać dany nam czas, ludzi wokół, świat... Nawet jeśli czasem bywa ciężko, to też jest potrzebne. Wszak złoto przechodzi próbę ognia... A jak powiedział Jan Twardowski "Jeśli jest noc, musi być dzień, jeśli łza – uśmiech."
Wielu ludzi w pogoni za "mieć" gubi "być". Wielka strata...
Był czas, że pisała tutaj grupa ludzi, którzy pewnie w realu mieli by o czym pogadać. Szkoda że nigdy się nie spotkali. A jak to na forach jest, ludzi z czasem odpływają pochłania ich życie. Ja też dawniej dużo pisałem, z błędami;-), głupot i nic nie znaczących postów, lubiłem to forum teraz mi zobojętniało.
Och Cygnus nie mów, że się wypaliłeś. Pisz, pisz, pisz... choćby z błędami;)
Nadal możemy się spotkać. Mam nadzieję, że przynajmniej część naszej ekipy zechciałaby pogadać. Ps. Możemy nawet zorganizować wesele do 150 osób ale od 6 czerwca, bo wtedy nie będziemy musieli nosić maseczek;)))
Adz, tak między nami to nie sądzę aby portal zrezygnował z tej formy "oceny". Zauważ że jest to kolejny nabijacz "click count". Obaj wiemy że dla takich stronek liczy się"przepustowość" a nie treść. Ciekawe że nigdy nie otrzymałem odpowiedzi dlaczego zlikwidowano na tym portalu blogi. (Nie wymagam odpowiedzi bo znam ją doskonale).
Cudnie gwieździste niebo
Świerszcze grają na strunach nocy
Zapach łąki odurza tajemnicą
Co przeniesie nowy dzień?
Szczęście, szczęście, szczęście
Cichuteńko powtarza wiatr
Ukryty w koronach drzew
Zaufaj
A jednak życie jest piękne:)
Piękne ?...cudne!!!
Warto doceniać dany nam czas, ludzi wokół, świat... Nawet jeśli czasem bywa ciężko, to też jest potrzebne. Wszak złoto przechodzi próbę ognia... A jak powiedział Jan Twardowski "Jeśli jest noc, musi być dzień, jeśli łza – uśmiech."
Wielu ludzi w pogoni za "mieć" gubi "być". Wielka strata...
Coraz rzadziej tu zaglądam. Pomimo dłuższych godzin pracy tak na prawdę nie ma z kim pogadać. A szkoda.
Był czas, że pisała tutaj grupa ludzi, którzy pewnie w realu mieli by o czym pogadać. Szkoda że nigdy się nie spotkali. A jak to na forach jest, ludzi z czasem odpływają pochłania ich życie. Ja też dawniej dużo pisałem, z błędami;-), głupot i nic nie znaczących postów, lubiłem to forum teraz mi zobojętniało.
Och Cygnus nie mów, że się wypaliłeś. Pisz, pisz, pisz... choćby z błędami;)
Nadal możemy się spotkać. Mam nadzieję, że przynajmniej część naszej ekipy zechciałaby pogadać. Ps. Możemy nawet zorganizować wesele do 150 osób ale od 6 czerwca, bo wtedy nie będziemy musieli nosić maseczek;)))
Dawno nie widziałem wpisów Adzygmunta, ktoś wie dlaczego?
Bo, po primo - Nie o tej porze!
A po drugie, primo - Też pewnie czeka aż ktoś podejmie dyskusję. Zupełnie o niczym konkretnym ;)
racja