Forum » Wolne Myśli

Ja się tak zastanawiam...

• 19 mar 2011

Miałam nadzieje, że przekażesz mi swoje sekrety;) Pewna byłam, że Cygnus jak Cygnus ale On wie wszystko:) Serem powiadasz oszukać a solą wykończyć?

• adzygmunt 19 mar 2011

Wg dziecięcej rymowanki: "Ślimak, ślimak, wystaw rogi dam Ci sera na pierogi"
    Gdyby tak pomyśleć, ten ser "na pierogi" dlaczego ma być dla ślimaka?
    A po wtóre, jak ślimak nie ma rogów to czym go "nakarmić"?
    E te dywagacje do niczego nie prowadzą, kurde blaszka!
    Inna sprawa, ślimaki lubię, choć nie jem, lecz śliniki - ohydne paskudztwo. To ono zżerają dobry nastrój ogrodnika!

• 19 mar 2011

No tak, źle napisałem, bo miało być.... a i serem raczej nie.

Mona można zaproponować sąsiadowi czy nie przyjmie Twoich ślimaków, tylko nie możesz mu powiedzieć że to ślimaki, mów o nich chrząszcze ściółkowe i że są chronione, a na ich hodowle można dostać dotacje z UE.

• adzygmunt 24 mar 2011

Uwaga, zaraza już się rozłazi. ślimaki wywabisz serem a kleszcze?
    Jak do tej pory wyciągnąłem z kota trzy - pincetą do wyrywania włosków!

• 24 mar 2011

Kleszczy nie mam, brak kota, brak psa, brak.
    Kota bym chciał i rozumiem że niejako w bonusie moge dostać kleszcza, ale to przecież dwie dodatkowe gęby do żywienia, chyba że kot by sie nim zajął...w końcu to jego zwierzątko.

• adzygmunt 24 mar 2011

Na kleszcze są dobre papugi z krzywym dziobem. Problem w tym, że koty również!
    Ale już innym ssakom np ludziom...Ale nie dajcie im luzu, bo jakby tak kleszcz zagnieździł się pod majtami, to kto wie co by wydziobała najpierw!

• 25 mar 2011

Aaa, jak pod majtkami to poważna sprawa i bez pomocy pielęgniarki się nie obejdzie. Pielegniarka nie musi być tuż przed emeryturą, młodsza, tak zaraz po szkole na pewno sobie poradzi.

• adzygmunt 25 mar 2011

Nie mam nic przeciwko emerytkom, ale opowiadam się za tymi zaraz po szkole!

• 27 mar 2011

Adz, dziękuje za Twój głos na moją skromną osobe. Jednak to głos stracony, nie jestem typem popularnym, sympatycznym i kochanym przez tłumy, ale daję sobie jakoś rade:D

• adzygmunt 27 mar 2011

To ja doceniam,wyciągam grabę a Ty do mnie głos stracony?
    Mnie także nie kochają Ci co powinni, a jednak onego czasu...
    "Zabawa podmiejska, zabawa" kto to śpiewał?

Już wiem! Szczepanik!

• 28 mar 2011

Panowie, nie smućcie się! "Uszy do góry!" Zamiast Kabaretu Starszych Panów proponuję odkurzyć plastikową stokrotkę i przypomnieć sobie zabawę z młodzieńczych lat. Miłej zabawy ;)

• adzygmunt 28 mar 2011

Ja nawet wiem o jakie wg może chodzić: blaszany bębenek, czy grającego bąka?

M007 Twoja "zabawa" to dla małych i nieco starszych dziewczynek i całkiem steranych panienek!

• 28 mar 2011

Zastanawiają mnie Adz te "całkiem sterane panienki" ? Czy mógłbyś rozwinąć myśl? ;)

• 29 mar 2011

Bardzo prosimy rozwinąć steranych panienek??!! Szukałam w słowniku i nie znalazłam i nie wiem czy się do nich zaliczam czy nie bo takie zabawki mi odpowiadają. Nie wiem czy takimi zabawkami mogę się jeszcze bawić.

• 29 mar 2011

No to klops, ADZygmuncie ;) Domyślam się że miało być "stetryczałych" ale są to tylko moje prywatne domysły... Ale też chętnie sie dowiem co ADZ miał na myśli :D

• 29 mar 2011

Pozostaje Nam tylko czekać, że kiedyś w końcu się dowiemy.

• adzygmunt 29 mar 2011

O cholipa! Wydaje się Wam, że przyłapaliście mnie na słowie!. Co zważywszy na moją dbałość o kulturę słowa jest niedopuszczalne! Nie miały także być "styrane"! No, tu byłoby pole do poPISsu, co poniektórych z fantazjĄ! Ale tu JAKBY nie o sejmowych kuluarach temat!
    Ale Waszmoście i Waszmościanki, nie miały to być "stetryczałe" co akurat mnie wychowujących dzieci w epoce tetry kojarzy się z pieluchami /dla młodszych - pampersami/!
    Miało być i jest, jak napisano.
    A do zabawek/gier dorzucę zabawę/grę w "klipę"!

• 29 mar 2011

Chyba Adzygmuncie dodamy Ci przydomek BUL :)
    Pełni NADZIEJI na rozwinięcie tematu
    Forumowicze

• adzygmunt 29 mar 2011

Rozczaruję Cię mnie nic nie buli /od wybujały/. A szkoda!

• 30 mar 2011

Młodsze pokolenie jestem i mam pytanie. A co to "klipę"? Takiej zabawy nie pamiętam.

• 30 mar 2011

Monmax zaglądnij tutaj

• 30 mar 2011

To była dobra rozwojowa gra, nie wpływała negatywnie na psychike jak te komputerowe gwałtomordowanki. Wyrabiała refleks, zgranie i tylko oko można było stracić, ale jezeli nie jest(badź nie było)cyklopem , to czym się tu martwić;)

• 30 mar 2011

Zeszliśmy z tematu, a Adzygmunt nie rozwinął myśli o "całkiem steranych panienkach" .
    Czekamy .....

• 5 kwi 2011

Mężczyźni tak mają, że zmieniają tematy bardzo szybko.

• 5 kwi 2011

Hmm, Monmax - tu dałaś mi do myślenia... ;)

Odpowiedz