nie wiem ktos dlaczego szemiesliie zmienila obsługa w szmateksie na rzemieślniczej nad lisem????
całkiem nne panie sprzedaja zarówno na kasie jak i obsługa na slepie>>>????
[quote=gość: ONa nie wie] nie wiem ktos dlaczego szemiesliie zmienila obsługa w szmateksie na rzemieślniczej nad lisem????
całkiem nne panie sprzedaja zarówno na kasie jak i obsługa na slepie>>>???? [/quote]
powtarzam raz jeszcze podupadły na zdrowiu od smrodu szmat. I pytanie do moderatora dlaczego tej treści usunięto wcześniej mój post ????????????????????????????????????????
Ciuszki kupuję tylko w odzieży używanej (oprócz bielizny), są taniutkie a jakościowo rewelacyjne i oryginalne. Poza tym nie żal wyrzucić gdy się znudzi. Ja polecam ten duży sklep koło "chemika" nad sklepem zabawkowym.
na Kazimierza Wielkiego są fajne ubrania czasem ale obsługa do wymiany każdego klienta traktują jak potencjalnego złodzieja bardzo niesympatyczna obsługa :/
A teraz wszyscy razem jak w reklamie biedroneczki jedziemy ....DAJ SIE ZASKOCZYC JAKOSCIA VESTO CODZIENNIE NISKIE CENY DAJ SIE ZASKOCZYC JAKOSCIA VESTO CODZIENNIE NISKIE CENY
do modliszki... wysłałam ci info
[quote=wiki_ok] do modliszki... wysłałam ci info [/quote]
oki...
;-)
koło wc otwarli ale nie ma szału kiedyś były fajniejsze ciuchy
co tam otwarli tam był cały czas ...ale to co puzniej tam było to rzeczywiście do bani/////
nie wiem ktos dlaczego szemiesliie zmienila obsługa w szmateksie na rzemieślniczej nad lisem????
całkiem nne panie sprzedaja zarówno na kasie jak i obsługa na slepie>>>????
a ty muza nie bądz taka złosliwa bo pewnie pierwsza sie tam w kolejsce ustawiasz....jak nie masz nic do powiedzenia sensownego to lepiej nie pisz
Sorki wygłupiłam się nie ładnie tak atakować innych
[quote=gość: ONa nie wie] nie wiem ktos dlaczego szemiesliie zmienila obsługa w szmateksie na rzemieślniczej nad lisem????
całkiem nne panie sprzedaja zarówno na kasie jak i obsługa na slepie>>>???? [/quote]
powtarzam raz jeszcze podupadły na zdrowiu od smrodu szmat. I pytanie do moderatora dlaczego tej treści usunięto wcześniej mój post ????????????????????????????????????????
Potwierdzę że w małym ciucholandzie ''MODNIE I TANIO''obok jarko są super ubrania wyprasowane i nie jest drogo
Ciuszki kupuję tylko w odzieży używanej (oprócz bielizny), są taniutkie a jakościowo rewelacyjne i oryginalne. Poza tym nie żal wyrzucić gdy się znudzi. Ja polecam ten duży sklep koło "chemika" nad sklepem zabawkowym.
na Kazimierza Wielkiego są fajne ubrania czasem ale obsługa do wymiany każdego klienta traktują jak potencjalnego złodzieja bardzo niesympatyczna obsługa :/
tylko VESTO modne i tanie zajebisty sklep
właśnie że na Kazimierza obsługa niczego sobie POMOGĄ DORADZĄ SUPER DZIEWCZYNY
TYLKO VESTO NAJLEPSZY SHOP SEKEND HEND
a który to sklep na Kazimierza Wielkiego ?
nie boicie się że od tych ciuchów coś złapiecie? nie wiadomo kto to nosił itd itd
Ja tam lubie sobie powachac takie ciuszki pod paszkami spodniczki ew spodnie MHmmm rewelcia
gdzie jest ten VESTO??
kiedy naprzeciwko lisa mają nowy towar?
dziś
Podobno jest nowy ciuchland w naszych Myśl. :)
Nie wiecie gdzie otwarli??????
TYLKO VESTO DZIS OTWARCIE NOWI WŁASCIELE NOWY TOWAR TYLKO VESTO
Gdzie jest?
A teraz wszyscy razem jak w reklamie biedroneczki jedziemy ....DAJ SIE ZASKOCZYC JAKOSCIA VESTO CODZIENNIE NISKIE CENY DAJ SIE ZASKOCZYC JAKOSCIA VESTO CODZIENNIE NISKIE CENY