Sorayo2 z 14.28.... ja rozumiem doskonale dlaczego je usunięto...!!po prostu "ktoś" chciał tu bitwę słowną urządzić.. ale ja wszystko wiem i mam dostęp do wszystkich IP...;)
odnosnie malej ilosci pieczarek... Jak ogolnie kazdy wie (przynajmniej tak nam sie wydaje) pieczarki gdy sie pieka smaża dusza etc. puszczaja sok...
nastepnym razem jak bedziesz dzwonic powiedz ze to Ty - damy duzo pieczarek nawet milion, wtedy ocenisz ktora pizza byla lepsza - ta co miala mniej czy wiecej.. Pamietaj o tym wiecej nie zawsze znaczy lepiej.. chyba ze chcesz jest ta pizze lyżką...
odnosnie strony,
zawiesilismy sie z przedluzeniem domeny i ktos nam ja podkupil (nie byla to konkurencja)..
juz na dniach wszystko bedzie dzialac pod tym samym adresem
camorra666 - jak będzie za dużo pieczarek to pizza będzie niedobra! :)
A poza tym, jeżeli będziecie każdemu narzekającemu dodawać ekstra składniki, to szybko pójdziecie z torbami.
I jak chcecie zmieścić milion pieczarek na jednej pizzy??? ;D
ktoś tu pisał wcześniej o da grasso.Potwierdzam ,że pizza jest rewelacja.takiej w Myślenicach nie ma jest w Skawinie i Krakowie.Elegancki wystrój plazma gra a sosy to poprostu mistrzostwo!!! A skrzydełka rewelacja polecam i nie zachwycajcie się legendario czy camorrą.
InVito to taka dziwna nieco tawerna w, której nie mają oliwek jako dodatku do pizzy. To tak jakby w "Kuchni Polskiej" zabrakło kapusty do schabowego. Poza tym zamawiając espresso w tej "trattorii" oczekiwałem espresso "italiano" a otrzymałem jakiś koszmarny napój o niewłaściwej dla espresso italiano objętości, konsystencji, wyglądzie i smaku. Zawsze po zjedzeniu pizzy wypijam espresso i już myślałem, że InVito będzie pierwszym (i jedynym ?) miejscem w Myślenicach gdzie będzie to możliwe i niestety...
W invito jeszcze nie jadłam - ale słyszałam ze ponoć dobre,
legendario oczywiście - choć mogliby mieć cieńsze ciasto
a obecnie w moim rankingu prowadzi camorra
Ja byłam niedawno w "Camorrze". Bardzo dobra pizza - cienkie ciasto, dużo składników, pyszny ser. Nie musiałam długo czekać na podanie pizzy, co też jest ważne.
Commorra,
byłem tam ostattnio i wcale nie jest tak jak pisaliście.Jednak dziewczyna pisała prawdę ze nie macie ketchupu a dajecie jakiś beznadziejny przecier pomidorowy.
mamy ketchup i mamy tez sos pomidorowy i nie jest to beznadziejny przecier, tylko orginalny wloski sos firmy MUTTI z pomidorów pelatti przyprawiony bazylia, cebula i czosnkiem. Wiec pisanie ze to beznadziejny przecier troszeczke nas obraza!
[quote]orginalny wloski sos firmy MUTTI[/quote]
Dla Ciebie to "oryginalny włoski..." a dla mnie to po prostu importowana z Parmy KONSERWA ! Bez trudu jesteś w stanie zrobić w swojej pizzerii lepszy sos ze świeżych pomidorów tak jak to się robi w całej Italii. No ale "włoski... " ciągle brzmi lepiej dla polskiego klienta ;-)
Sorayo2 z 14.28.... ja rozumiem doskonale dlaczego je usunięto...!!po prostu "ktoś" chciał tu bitwę słowną urządzić.. ale ja wszystko wiem i mam dostęp do wszystkich IP...;)
odnosnie malej ilosci pieczarek... Jak ogolnie kazdy wie (przynajmniej tak nam sie wydaje) pieczarki gdy sie pieka smaża dusza etc. puszczaja sok...
nastepnym razem jak bedziesz dzwonic powiedz ze to Ty - damy duzo pieczarek nawet milion, wtedy ocenisz ktora pizza byla lepsza - ta co miala mniej czy wiecej.. Pamietaj o tym wiecej nie zawsze znaczy lepiej.. chyba ze chcesz jest ta pizze lyżką...
odnosnie strony,
zawiesilismy sie z przedluzeniem domeny i ktos nam ja podkupil (nie byla to konkurencja)..
juz na dniach wszystko bedzie dzialac pod tym samym adresem
pozdrawiamy
Camorra
Ci co daja malo pieczarek!
camorra666 - jak będzie za dużo pieczarek to pizza będzie niedobra! :)
A poza tym, jeżeli będziecie każdemu narzekającemu dodawać ekstra składniki, to szybko pójdziecie z torbami.
I jak chcecie zmieścić milion pieczarek na jednej pizzy??? ;D
Ja tam czesto jem, pizza mi smakuje odkad jest nowa kucharka.
oczywiscie w Waldim.
Pyszna jest pizza w nowo otwartym lokalu na tyłach Black & White. Byliście? Mniam :-P <je glosno mlaskajac>
Co racja to racja pizza z pieca opalanego drewnem nie ma sobie równych
Sie je, sie wie ;P
ktoś tu pisał wcześniej o da grasso.Potwierdzam ,że pizza jest rewelacja.takiej w Myślenicach nie ma jest w Skawinie i Krakowie.Elegancki wystrój plazma gra a sosy to poprostu mistrzostwo!!! A skrzydełka rewelacja polecam i nie zachwycajcie się legendario czy camorrą.
Proszę spojrzeć na temat i nie truć tutaj o skawińskich czy krakowski pizzeryjkach.
InVito to taka dziwna nieco tawerna w, której nie mają oliwek jako dodatku do pizzy. To tak jakby w "Kuchni Polskiej" zabrakło kapusty do schabowego. Poza tym zamawiając espresso w tej "trattorii" oczekiwałem espresso "italiano" a otrzymałem jakiś koszmarny napój o niewłaściwej dla espresso italiano objętości, konsystencji, wyglądzie i smaku. Zawsze po zjedzeniu pizzy wypijam espresso i już myślałem, że InVito będzie pierwszym (i jedynym ?) miejscem w Myślenicach gdzie będzie to możliwe i niestety...
polecam pizze z rudnika, nie wiem jak pizzeria się nazywa.
Rewelacja:)
W invito jeszcze nie jadłam - ale słyszałam ze ponoć dobre,
legendario oczywiście - choć mogliby mieć cieńsze ciasto
a obecnie w moim rankingu prowadzi camorra
ludzie!!! Nie macie co robiś? tylko głupoty wypisywać?!!!
,,Invitro,, super pizze, cienkie ciasto, ,,Sova,, super atmosfera, ,,kebab Turcja,, swietne kebaby
Bardzo smakowała mi pizza w sovie! polecam
Ja byłam niedawno w "Camorrze". Bardzo dobra pizza - cienkie ciasto, dużo składników, pyszny ser. Nie musiałam długo czekać na podanie pizzy, co też jest ważne.
Podobno Da Grasso ma powstać w Myślenicach ?
Nie wiem, wiem jedno pizze mają świetną i te sosy są zarąbiste
gdzie to da grasso sie otwiera? ma ktos jakies info??
Podobno na Gałczyńskiego w tej galerii dziecięce na poziomie -1. Podobno będzie klimat klubowy jak w Skawinie
potwierdzam,mają już profil na Naszej Klasie.
Wie ktoś kiedy otwierają??
Commorra,
byłem tam ostattnio i wcale nie jest tak jak pisaliście.Jednak dziewczyna pisała prawdę ze nie macie ketchupu a dajecie jakiś beznadziejny przecier pomidorowy.
mamy ketchup i mamy tez sos pomidorowy i nie jest to beznadziejny przecier, tylko orginalny wloski sos firmy MUTTI z pomidorów pelatti przyprawiony bazylia, cebula i czosnkiem. Wiec pisanie ze to beznadziejny przecier troszeczke nas obraza!
pozdrawiam
camorra
[quote]orginalny wloski sos firmy MUTTI[/quote]
Dla Ciebie to "oryginalny włoski..." a dla mnie to po prostu importowana z Parmy KONSERWA ! Bez trudu jesteś w stanie zrobić w swojej pizzerii lepszy sos ze świeżych pomidorów tak jak to się robi w całej Italii. No ale "włoski... " ciągle brzmi lepiej dla polskiego klienta ;-)