Na początku tygodnia jadłam pizze w lokalu i była b.dobra natomiast wczoraj zamówiłam pizze i faktycznie była troszkę gumowata ale nawet taką dało się zjeść ze smakiem po drugie pizza z każdej pizzerii robi się troszkę gumowata zanim dojedzie do klienta w pudełku i izotermicznej torbie, poza tym bardzo miły kierowca i czas oczekiwania krótszy niż podany przy zamówieniu przez telefon co w innych pizzeriach przeważnie graniczy z cudem, trzymam za dagrasso kciuki pozdrawiam karolina
Co ty mówisz,jeżeli to ciasto jest grube to w Waldim jakie jest??
Akurat oni ciasto mają wręcz idealne nie za grube i nie takie suche jak w Camorze.
Więc nie pisz bzdur
Ach szkoda gadać aż się tego czytać nie da.
Popieram luis. Wg mnie ciasto jest pośrodku między grubym, a tym co serwują w Camorrze - dla mnie taka grubość jest idealna. Jak jem pizze to nie chce jesc chleba, a jak ciasto jest zbyt cienkie to sie czlowiek nie naje
[quote=gość: m.karolina] Na początku tygodnia jadłam pizze w lokalu i była b.dobra natomiast wczoraj zamówiłam pizze i faktycznie była troszkę gumowata ale nawet taką dało się zjeść ze smakiem po drugie pizza z każdej pizzerii robi się troszkę gumowata zanim dojedzie do klienta w pudełku i izotermicznej torbie, poza tym bardzo miły kierowca i czas oczekiwania krótszy niż podany przy zamówieniu przez telefon co w innych pizzeriach przeważnie graniczy z cudem, trzymam za dagrasso kciuki pozdrawiam karolina [/quote]
Brawo, Brawo-bardzo precyzyjna,trafna i fachowa ocena jakości ciasta dostarczanego do domu.
Oczywiście w lokalu w każdej pizzerii jest o niebo lepsza.
Jak dla mnie w DA GRaso pizza jest niebo! oczywiście zdażają się wpadki ale bardzo drobne i widać ,ze się starają i poprawiają jakość
Jako że często bywam w krakowskich Da Grasso to wiem czego można się po nich spodziewać, i z własnego dzisiejszego doświadczenia widzę, że łatwo będą mieli na myślenickim rynku pizzerii skoro konkurencja (np. Waldi) będzie dalej działała w ten sposób. Uważam, że ponad godzina czekania na zimną pizzę to jednak troszkę za dużo, dawno w Waldim nie jadłem, ale chyba więcej już z ich usług nie skorzystam
a dziś otworzyli nową knajpe - ASIA FOD.Tam koło sklepu doboszów,i wszystko było by gites gdyby nie te maszyny które wstawili do środka bo wiejska prosta hołota będzie tam siedzieć i psuć klimat......
[quote=gość: manekin] a dziś otworzyli nową knajpe - ASIA FOD.Tam koło sklepu doboszów,i wszystko było by gites gdyby nie te maszyny które wstawili do środka bo wiejska prosta hołota będzie tam siedzieć i psuć klimat...... [/quote]
Bywam w Da Grasso w Cardiff gdzie mieszkam i pizza jest super!!! teraz przyjechałem na wakacje tu i pójdę spróbować, ciekawe czy się różnią od siebie. To jest sieć pizzerii, jak by ktoś niewiedział i pewnie wszędzie jest taka sama tak jak hamburger w Burger King. Pozdrawiam rodaków.
O co wam chodzi z tą pizzą DA GRASSO??? skąd te cudowne opinie...???
BYłam dzis w tej pizzeri i jedyne czym sie zachwyciłam to wystrój wnętrza....a pizza...????
pizza to guma!!! na talerzu woda z pieczarek...masakra!!!czegoś takiego jeszcze nie spotkałam w zadnej pizzeri.....
ciasto pizzy powinno byc chrupkie o czym de grasso nie ma zielonego pojęcia.... i takie ciasto zawsze mam w pizzeri italia naprzeciwko policji...
ogolnie jestem bardzo zawiedziona!!!
Witam
Ja byłem też w Da Grasso, i wziąłem tylko ze względu i klimat tam swoją dziewczynę. Nie wiem czemu takie złe opinie na temat pizzy od Nich, nam bardzo smakowała ciasto było chrupkie, porostu B.dobra
pizza musi byc troche mokra i to jest przesada z ta guma maja dobry ser a konkurencja zawsze bedzie tak pisała w zadnej pizzeri nie ma tyle ludzi co tam mi sie podoba i wiem ze sa najlepsi
Na początku tygodnia jadłam pizze w lokalu i była b.dobra natomiast wczoraj zamówiłam pizze i faktycznie była troszkę gumowata ale nawet taką dało się zjeść ze smakiem po drugie pizza z każdej pizzerii robi się troszkę gumowata zanim dojedzie do klienta w pudełku i izotermicznej torbie, poza tym bardzo miły kierowca i czas oczekiwania krótszy niż podany przy zamówieniu przez telefon co w innych pizzeriach przeważnie graniczy z cudem, trzymam za dagrasso kciuki pozdrawiam karolina
Co ty mówisz,jeżeli to ciasto jest grube to w Waldim jakie jest??
Akurat oni ciasto mają wręcz idealne nie za grube i nie takie suche jak w Camorze.
Więc nie pisz bzdur
Ach szkoda gadać aż się tego czytać nie da.
Popieram luis. Wg mnie ciasto jest pośrodku między grubym, a tym co serwują w Camorrze - dla mnie taka grubość jest idealna. Jak jem pizze to nie chce jesc chleba, a jak ciasto jest zbyt cienkie to sie czlowiek nie naje
a czy z InVito dowożą pizzę czy jest tylko w lokalu?
[quote=gość: m.karolina] Na początku tygodnia jadłam pizze w lokalu i była b.dobra natomiast wczoraj zamówiłam pizze i faktycznie była troszkę gumowata ale nawet taką dało się zjeść ze smakiem po drugie pizza z każdej pizzerii robi się troszkę gumowata zanim dojedzie do klienta w pudełku i izotermicznej torbie, poza tym bardzo miły kierowca i czas oczekiwania krótszy niż podany przy zamówieniu przez telefon co w innych pizzeriach przeważnie graniczy z cudem, trzymam za dagrasso kciuki pozdrawiam karolina [/quote]
Brawo, Brawo-bardzo precyzyjna,trafna i fachowa ocena jakości ciasta dostarczanego do domu.
Oczywiście w lokalu w każdej pizzerii jest o niebo lepsza.
Jak dla mnie w DA GRaso pizza jest niebo! oczywiście zdażają się wpadki ale bardzo drobne i widać ,ze się starają i poprawiają jakość
polecam DaGrasso ... aczkolwiek daleka droga przed nimi ...
[quote=gość: DDD] polecam DaGrasso ... aczkolwiek daleka droga przed nimi ... [/quote]
Dlaczego daleka droga? coś jest nie tak? Ja byłam i mi smakowało ale to kwestia gustu.
ta pizzeria jest extra wic inne nie maja szans
Legendario tam jest klimat
macie jakies nowe wiadomosci na temat nowo otwartej pizzeri u nas w miescie czyli da grasso bo nie wiem czy sie wybrac
Da grasso jest świetna, ogólnie klimatycznie i nie tylko pizza dobra ale i tortilla super ! I pozdrawiam Gosie z obsługi, bardzo miła pani.
ja tam pracuje i chciałam pozdrowić panią Gosię z obsługi,ale tam ŻADNA p. Gosia nie pracuje :P
o ile chodzi o Da grasso :)
Jako że często bywam w krakowskich Da Grasso to wiem czego można się po nich spodziewać, i z własnego dzisiejszego doświadczenia widzę, że łatwo będą mieli na myślenickim rynku pizzerii skoro konkurencja (np. Waldi) będzie dalej działała w ten sposób. Uważam, że ponad godzina czekania na zimną pizzę to jednak troszkę za dużo, dawno w Waldim nie jadłem, ale chyba więcej już z ich usług nie skorzystam
Co ty porównujesz Waldiego czy Legendario do DaGrasso? To tak jak byś porównał BMW do poloneza hehehe
a dziś otworzyli nową knajpe - ASIA FOD.Tam koło sklepu doboszów,i wszystko było by gites gdyby nie te maszyny które wstawili do środka bo wiejska prosta hołota będzie tam siedzieć i psuć klimat......
[quote=gość: manekin] a dziś otworzyli nową knajpe - ASIA FOD.Tam koło sklepu doboszów,i wszystko było by gites gdyby nie te maszyny które wstawili do środka bo wiejska prosta hołota będzie tam siedzieć i psuć klimat...... [/quote]
To jest ta sieciówka Asia to go?
dagrasso ma super pizze i lokal jest fajny wiec propnuje isc i spróbowac
Bywam w Da Grasso w Cardiff gdzie mieszkam i pizza jest super!!! teraz przyjechałem na wakacje tu i pójdę spróbować, ciekawe czy się różnią od siebie. To jest sieć pizzerii, jak by ktoś niewiedział i pewnie wszędzie jest taka sama tak jak hamburger w Burger King. Pozdrawiam rodaków.
O co wam chodzi z tą pizzą DA GRASSO??? skąd te cudowne opinie...???
BYłam dzis w tej pizzeri i jedyne czym sie zachwyciłam to wystrój wnętrza....a pizza...????
pizza to guma!!! na talerzu woda z pieczarek...masakra!!!czegoś takiego jeszcze nie spotkałam w zadnej pizzeri.....
ciasto pizzy powinno byc chrupkie o czym de grasso nie ma zielonego pojęcia.... i takie ciasto zawsze mam w pizzeri italia naprzeciwko policji...
ogolnie jestem bardzo zawiedziona!!!
jak to o co chodzi z da grasso?
to po prostu reklama wirusowo-szeptana i tyle w tym temacie :)
Witam
Ja byłem też w Da Grasso, i wziąłem tylko ze względu i klimat tam swoją dziewczynę. Nie wiem czemu takie złe opinie na temat pizzy od Nich, nam bardzo smakowała ciasto było chrupkie, porostu B.dobra
da grasso...zamiast pizzy dostałam ciasto gumę w zupie (na talerzu było sporo wody z warzyw).Nie wiem skąd ten zachwyt:-(
[quote=Therion]Nie spotkałem sie szczerze mówiac z jakakolwiek nawet w wersji polskij LAZANIą, nie mówiac juz o takiej z prawdziwego zdarzenia[/quote]
ktoś zamieścił dziwny post że w Myślenicach nie ma gdzie zjeść lasagne .
W Da grasso masz dwa rodzaje coś dla ludzi którzy chcą zjeść prawdziwą z mięchem i coś dla wegetarian :)
Polecam, pychaaaaaa!
pizza musi byc troche mokra i to jest przesada z ta guma maja dobry ser a konkurencja zawsze bedzie tak pisała w zadnej pizzeri nie ma tyle ludzi co tam mi sie podoba i wiem ze sa najlepsi