Forum » Myślenice

Pizzeria w myślenicach

• 28 paź 2011

kurde italia zamknieta:(
    zamiast zrobic remont to oni sie zwineli. a przeciez mieli najlpsza pizze w miescie

2 2 Cytuj
  • 1 lis 2011

czynne dzis jest legendario

• 1 lis 2011

italia to była dobra parę lat temu,teraz całkiem nie zła pizza jest w wezuwiuszu no i cena jest dobra

3 6 Cytuj
  • 3 lis 2011

co sądzicie o pizzeri NEO w rynku warto tam iść?

1 5 Cytuj
  • 3 lis 2011

[quote=gość: łukasz 8] co sądzicie o pizzeri NEO w rynku warto tam iść? [/quote]

na pizze tak, na zapiekanke koniecznie! ale na kebaby tortille i inne tam nie chodze bo potem boli mnie brzuch. ale chyba inni tak nie maja bo kiedy czekam na pizze lub zapiekanke to duzo osob to zamawia

2 1 Cytuj
  • 4 lis 2011

wezuwiusz najlepsza pizza w mieście mały czas oczekiwania i ceny konkurencyjne polecam !!!

5 5 Cytuj
  • 4 lis 2011

[quote=gość: zachwycony] wezuwiusz najlepsza pizza w mieście mały czas oczekiwania i ceny konkurencyjne polecam !!! [/quote]

jaaaaaaaaaaasne

A tak z ciekawości, ile jeszcze razy będziesz sobie sam robił reklamę?

2 2 Cytuj
  • 6 lis 2011

dobre jedzenie w pizzeri DE GRASSO tylko szkoda ,że obsługa tego lokalu potrafi obrobić d.... na oczach klienta jednym słowem porazka .....szkoda bo fajny lokal

4 Cytuj
  • 6 lis 2011

Zawiedziona nawet pisać poprawnie nie umiesz nazwy:P
    Pisze się DA GRASSO.Szkoda ze niektórzy klienci się zachować nie umieją tylko robią oborę..Podejrzewam ze byłaś jednym z tych klientów i dziwisz się że się każdy na ciebie patrzył i "obgadywał"?

1 4 Cytuj
  • 6 lis 2011

tak właśnie jak napisałeś patrzyli i obgadywali akurat ja tylko byłam z koleżanką:(

3 Cytuj
  • 9 lis 2011

[quote=gość: ????] tak właśnie jak napisałeś patrzyli i obgadywali akurat ja tylko byłam z koleżanką:( [/quote]
    To trzeba od razu reagować zwrócić uwagę , ewentualnie prosić kierownictwo wtedy wymiękną i zaczną cenić klientów

1 Cytuj
  • 9 lis 2011

inna22 dokladnie:)

1 Cytuj
  • 11 lis 2011

Nie wie ktoś czy Camorra jest dzisiaj otwarta? Nie odbierają telefonu, a człowiek chciał się przed znajomymi myślenicką pizzą pochwalić ;(

1 2 Cytuj
  • 11 lis 2011

Comora Dzisiaj zamknięta niestety

3 Cytuj
  • 10 gru 2011

[quote=gość: zachwycony] wezuwiusz najlepsza pizza w mieście mały czas oczekiwania i ceny konkurencyjne polecam !!! [/quote]

odkąd otworzyli wezuwiusza zamawiałem pizze tylko tam, naprawdę była najlepsza w mieście, konkurencyjne ceny i krótki czas dostawy, zawsze ją tu wychwalałem na forum do tego stopnia aż zostałem posądzony o to że jestem powiązany z tą pizzeria i robię reklamę !!! niestety musze przyznać że chyba dobre czasy tej pizzerii już się skończyły, dwa razy mi się już zdarzyło że dostałem inna pizze niż zamawiałem, nie dostałem sosu czy też brakowało im jakiegoś składnika i po prostu zrobili pizze bez niego nawet nie uprzedzając o tym nie mówiąc już o propozycji wymiany na inny. Wiem jedno kiedyś z ciekawości na pewno jeszcze spróbuję i zamówię ale zanim to zrobię to upłynie sporo czasu, takim podejściem stracili stałego klienta a pizze od nich zamawiałem bardzo często. Brawo Panowie oby tak dalej to pójdziecie z torbami !!!

Teraz pizze będę zamawiał z innego lokalu bo ostatnio zauważyłem że mają dowóz bo kiedyś nie mieli ale nazwy nie podam bo znowu będzie ze konkurencja :) pozdrawiam

1 4 Cytuj
  • 10 gru 2011

Koniec z Italią ? A szkoda bo naprawde mieli dobra pizze, troszke kasy w remont i mieli by klientów No cóż moze cos innego otworza

2 Cytuj
  • 10 gru 2011

ja zamawiam z dagrasso i jest smacznie a przede wszystkim dużo składników i dobry ser

8 Cytuj
  • 10 gru 2011

biore z wezuwiusza bo za dyche;)

4 2 Cytuj
  • 11 gru 2011

[quote=gość: hansik] ja zamawiam z dagrasso i jest smacznie a przede wszystkim dużo składników i dobry ser [/quote]

znam kilka os ktore tam pracowały, wiem co tam sie dzieje i w życiu tam nie zamówie pozdrawiam i życzę smacznego :)

7 Cytuj
  • 12 gru 2011

CZYTAJĄC TEN TEMAT ŚMIAĆ MI SIE CHCE 95% POSTÓW PISANYCH PRZEZ KONKURENCJE
    piszcie piszcie ja sie od tego odcinam po prostu robię swoje ..........

4 1 Cytuj
  • 13 gru 2011

My z rodziną zamawiamy armado jest dobra

5 2 Cytuj
  • 3 sty 2012

[quote=gość: smakosz 2] My z rodziną zamawiamy armado jest dobra [/quote]

chyba najgorsza, jedzenie jest tam fatalne

2 3 Cytuj
  • 6 sty 2012

My dzisiaj po raz kolejny wraz z rodziną zamówiliśmy pizze z Wezuwiusza. I co się okazało, tak jak poprzednio była REWELACYJNA! Nie jestem znawcą pizzy choć jadam ją w różnych miejscach ale jako zwykły konsument stwierdzam że PIZZA Z WEZUWIUSZA /oczywiście myślenickiego :-)/ JEST NAJLEPSZA NA ŚWIECIE !!!. Wypieczona jak lubię, fajne dodatki, miła obsługa co jest ważne i smacznie jak rzadko. Wszelkich antagonistów zapewniam że właścicieli nie znam nie jestem pracownikiem tej firmy. Jestem po prostu zwykłym klientem który został za każdym razem super obsłużonym i zjadł doskonały i smaczny posiłek. Brawo Wezuwiusz życzę samych sukcesów w Nowym Roku !!!

8 1 Cytuj
  • 6 sty 2012

Camorra (za hurtownią Marek) jest całkiem przyzwoita

2 Cytuj
  • 7 sty 2012

[quote=Marek Stoszek] My dzisiaj po raz kolejny wraz z rodziną zamówiliśmy pizze z Wezuwiusza. I co się okazało, tak jak poprzednio była REWELACYJNA! Nie jestem znawcą pizzy choć jadam ją w różnych miejscach ale jako zwykły konsument stwierdzam że PIZZA Z WEZUWIUSZA /oczywiście myślenickiego :-)/ JEST NAJLEPSZA NA ŚWIECIE !!!. Wypieczona jak lubię, fajne dodatki, miła obsługa co jest ważne i smacznie jak rzadko. Wszelkich antagonistów zapewniam że właścicieli nie znam nie jestem pracownikiem tej firmy. Jestem po prostu zwykłym klientem który został za każdym razem super obsłużonym i zjadł doskonały i smaczny posiłek. Brawo Wezuwiusz życzę samych sukcesów w Nowym Roku !!! [/quote]
    a jaki tam mają piec?

Odpowiedz