otworz sobie pizzerie i rob sobie sos, to bedziesz mial takie jak lubisz. wedlug nas ta "importowana z parmy konserwa" jest najlepsza, zarowno jezeli chodzi o jakosc jak i o smak. Wiesz kazdy ma wybor, chcesz pizze z waldiego idz do waldiego z lisa to do lisa.
a w stwierdzeniu oryginalny wloski nie widze zadnego klamstwa wiec nie wiem o co ty sie wogole masz problem.
eee odezwał się... pare lat w stanach jeszcze z Ciebie juesejca nie czyni, więc z polaczkami nie wyskakuj bo jeszcze w pape dostaniesz po polaczkowemu. ładną reklame sobie robicie. oklaski!
po milych komentarzach rezygnujemy z pisania na forum, myslelismy ze jezeli klient moze porozmawiac sensownie z pracownikami danego lokalu to jest okej, widac ze nie! uwagi moga wplynac na dostosowanie sie do gustow klienta, jednak nie w tym miescie i nie dla tych ludzi!
jakbym byl w juesej to bym napisal polusy, tak dla sprostowania
a w stwierdzeniu polaczki zawiera sie nie pochodzenie tylko stan umyslu!
to tak jak z wiesniakiem, nie miejsce zamieszkania go nim czyni!
sam lubię zrobić czasem własnoręcznie pizze...
z doświadczenia wiem że najlepszy własny sos z pomidorów, niestety jest ale:
- pomidory tylko san marzano lub rzymskie
- świeże, nasze dostępne bardzo krótko...
aaaa jeszcze ktoś (jakiś "specjalista" od pizzy) napisał "orginalny wloski sos firmy MUTTI z pomidorów pelatti przyprawiony bazylia, cebula i czosnkiem". Pelati to nie odmiana pomidorów jak wynika z powyższego - tylko oznacza że pomidory są odskórkowane i pokrojone.
Szok:
nie widze nic zlego w ypowiedzi "camorra666", chcieli wytlumaczyc pewne rzeczy, ale jak od zawsze wiadomo, hejting internetowy na stronie miasto-info jest w stadium co najmniej zaawansowanym! Nie chcesz to nie chodz sprawa zalatwiona, zreszta nikt z nich nie kazal ci przychodzic..
camorra nie zwracajcie na to uwagi i robcie dalej dobra pizze tak jak do tej pory
Zastanawiające że 90% piszących tu posty to niezarejestrowani użytkownicy. Szkoda że nie mam restauracji, pizzerii, kebabiarni, sklepu spożywczego, gabinetu weterynarii, ginekologicznego, fryzjerskiego, firmy transportowej, składu budowlanego i wielu innych opisanych na tym forum... O zgrozo! Jako cichy "wielbiciel" lub "przeciwnik" pisałbym setki postów, że fryzjer ma niesmaczny żel do włosów, a cement w pizzerii xy jest wyborny.
Jak dobrze że powstał internet-miejsce dla ludzi, którzy nie umieją oficjalnie przedstawić swojego zdania, albo nie mogą go przedstawić bo są konkurencją. Hehe, dziadulo już nie może, hehe :)
A subiektywne moje zdanie o pizzeriach jest takie:
Alibi (Hot Chili-także w Krakowie na Pijarskiej w miejscu Draculi-najlepszej pizzerii w mieście) 1
Legendario 7 (jak zawsze dobra choć droga)
Camorra 7 (pyszna włoska w cenie właściwej)
Ines nie jadlem
Armando j.w.
Kojot 5 (co jak co ale Larys robi niezłą pizze jak ma dobry dzień-dość tanio)
Italia 5 (Ech Karol, Karol nic Ci tak w życiu nie wyszło jak pizza ;) )
Waldi 4 (dla głodomorów nie patrzących co i jakie byle tylko dużo i tanio)
Lisia łapka 6 (domowa, smakowa, mniam)
Corrado nie jadłem
Neo j.w.
Pizzerie zupełnie inne: włoskie, amerykańskie i polskie. Należałoby je pogrupować bo to tak, jakby porównywać ekonomicznego prototypa japońskiej marki z 5-litrowym krążownikiem Lincoln-zupełnie inne samochody do czego innego, na inne drogi i dla innych ludzi.
Bez dwóch zdan najlepsza pizza w myslenicach jest w Jtalii naprzeciwko policji!!!
zadna inna jej nie dorownuje.....
tylko przeraza ten wystrój i oszczedzanie na personelu ( ten sam chlopak kasuje pienidze,bez ich umycia robi pizze a pozniej ją dowozi, troche to obrzydza...)
zrocie cos z ta pizzeria bo przegracie z kiepska konkurencja!!!
po pierwsze remont tego wystroju z lat 90-tych:(((
Alibi- nigdy nie jadłem
legedario - 6
camorra - 9
ines - 7
armado - nigdy nie jadłem
kojot - 5
italia - 5
invito - 5
waldi - 6
lisia łapka - nigdy nie jadłem
corado - nigdy nie jadłem
neo - nigdy nie jadłem
Przyjeżdżam do Myślenic co weekend. Jeśli mam zjeść pizzę to wybieram albo Ines albo Camorrę (głównie ze względu na ten sos ;) )
Byłam wczoraj w DAGRASSO na Gałczyńskiego i jestem naprawdę pod dużym wrażeniem!
Niesamowita piizza naprawdę warto spróbować a jakie sosy to się nie da opisać.
Piłam też herbatę. Wyjątkowa!!!
Polecam wszystkim.
Mój chłopak jadł tortille-zarąbista.
otworz sobie pizzerie i rob sobie sos, to bedziesz mial takie jak lubisz. wedlug nas ta "importowana z parmy konserwa" jest najlepsza, zarowno jezeli chodzi o jakosc jak i o smak. Wiesz kazdy ma wybor, chcesz pizze z waldiego idz do waldiego z lisa to do lisa.
a w stwierdzeniu oryginalny wloski nie widze zadnego klamstwa wiec nie wiem o co ty sie wogole masz problem.
polaczki!
eee odezwał się... pare lat w stanach jeszcze z Ciebie juesejca nie czyni, więc z polaczkami nie wyskakuj bo jeszcze w pape dostaniesz po polaczkowemu. ładną reklame sobie robicie. oklaski!
gdyby was magda gessler odwiedziła to lokal zamknięty rach ciach
byłem ostatnio w Itali i spotkałem cybucha
po milych komentarzach rezygnujemy z pisania na forum, myslelismy ze jezeli klient moze porozmawiac sensownie z pracownikami danego lokalu to jest okej, widac ze nie! uwagi moga wplynac na dostosowanie sie do gustow klienta, jednak nie w tym miescie i nie dla tych ludzi!
jakbym byl w juesej to bym napisal polusy, tak dla sprostowania
a w stwierdzeniu polaczki zawiera sie nie pochodzenie tylko stan umyslu!
to tak jak z wiesniakiem, nie miejsce zamieszkania go nim czyni!
pozdrawiam
Da Grasso zrobi porządek z pseudo pizzeriami jak się otworzy.....!!!!!!!!!!!!
sam lubię zrobić czasem własnoręcznie pizze...
z doświadczenia wiem że najlepszy własny sos z pomidorów, niestety jest ale:
- pomidory tylko san marzano lub rzymskie
- świeże, nasze dostępne bardzo krótko...
aaaa jeszcze ktoś (jakiś "specjalista" od pizzy) napisał "orginalny wloski sos firmy MUTTI z pomidorów pelatti przyprawiony bazylia, cebula i czosnkiem". Pelati to nie odmiana pomidorów jak wynika z powyższego - tylko oznacza że pomidory są odskórkowane i pokrojone.
prosze ocenic pizzerie od 0-10
1 Alibi
2 legendario
3 camorra
4 ines
5 armado
6 kojot
7 italia
8 ines
9 invito
10 waldi
1. Alibi - 0
2. Legendario - 6
3. Camorra - 0
4. Ines - 2
5. Armado - 2
6. Kojot - 0
7. Italia - 6
8. ...
9. Invito - 0
10. Waldi - 5
zero oznacza moją nieznajomość tematu.
Alibi - 3
legendario - 8
camorra - 8
ines - 2
armado N/A
kojot N/A
italia - 3
invito - 4
waldi - 1
Alibi- 1
legedario - 3
camorra - 1
ines - 2
armado - 2
kojot - 1
italia - 2
invito - 5
waldi - 5
lisia łapka - 9
corado - 3
neo - 2
Szok:
nie widze nic zlego w ypowiedzi "camorra666", chcieli wytlumaczyc pewne rzeczy, ale jak od zawsze wiadomo, hejting internetowy na stronie miasto-info jest w stadium co najmniej zaawansowanym! Nie chcesz to nie chodz sprawa zalatwiona, zreszta nikt z nich nie kazal ci przychodzic..
camorra nie zwracajcie na to uwagi i robcie dalej dobra pizze tak jak do tej pory
pozdrawiam, staly klient
Alibi- 0
legedario - 5
camorra - 7
ines - 0
armado - 0
kojot - 6
italia - 6
invito - 2
waldi - 6
lisia łapka - 5
corado - 0
neo - 0
[quote]Da Grasso zrobi porządek z pseudo pizzeriami jak się otworzy.....!!!!!!!!!!!![/quote]
kiedy i gdzie się otwiera??
Alibi- 1
legedario - 7
camorra - 9
ines - 1
armado - 2
kojot - 3
italia - -1
invito - 9
waldi - 6
lisia łapka - 5
corado - 0
neo - 0
Zastanawiające że 90% piszących tu posty to niezarejestrowani użytkownicy. Szkoda że nie mam restauracji, pizzerii, kebabiarni, sklepu spożywczego, gabinetu weterynarii, ginekologicznego, fryzjerskiego, firmy transportowej, składu budowlanego i wielu innych opisanych na tym forum... O zgrozo! Jako cichy "wielbiciel" lub "przeciwnik" pisałbym setki postów, że fryzjer ma niesmaczny żel do włosów, a cement w pizzerii xy jest wyborny.
Jak dobrze że powstał internet-miejsce dla ludzi, którzy nie umieją oficjalnie przedstawić swojego zdania, albo nie mogą go przedstawić bo są konkurencją. Hehe, dziadulo już nie może, hehe :)
A subiektywne moje zdanie o pizzeriach jest takie:
Alibi (Hot Chili-także w Krakowie na Pijarskiej w miejscu Draculi-najlepszej pizzerii w mieście) 1
Legendario 7 (jak zawsze dobra choć droga)
Camorra 7 (pyszna włoska w cenie właściwej)
Ines nie jadlem
Armando j.w.
Kojot 5 (co jak co ale Larys robi niezłą pizze jak ma dobry dzień-dość tanio)
Italia 5 (Ech Karol, Karol nic Ci tak w życiu nie wyszło jak pizza ;) )
Waldi 4 (dla głodomorów nie patrzących co i jakie byle tylko dużo i tanio)
Lisia łapka 6 (domowa, smakowa, mniam)
Corrado nie jadłem
Neo j.w.
Pizzerie zupełnie inne: włoskie, amerykańskie i polskie. Należałoby je pogrupować bo to tak, jakby porównywać ekonomicznego prototypa japońskiej marki z 5-litrowym krążownikiem Lincoln-zupełnie inne samochody do czego innego, na inne drogi i dla innych ludzi.
Pozdrawiam wąsaty :)
kiedy otwieraja dagrasso???
własnie wiadomo co z tym Da Grasso ?
Słyszałem, że mieli lekki poślizg ale napewno w listopadzie
Bez dwóch zdan najlepsza pizza w myslenicach jest w Jtalii naprzeciwko policji!!!
zadna inna jej nie dorownuje.....
tylko przeraza ten wystrój i oszczedzanie na personelu ( ten sam chlopak kasuje pienidze,bez ich umycia robi pizze a pozniej ją dowozi, troche to obrzydza...)
zrocie cos z ta pizzeria bo przegracie z kiepska konkurencja!!!
po pierwsze remont tego wystroju z lat 90-tych:(((
pizze macie the best!
Alibi- nigdy nie jadłem
legedario - 6
camorra - 9
ines - 7
armado - nigdy nie jadłem
kojot - 5
italia - 5
invito - 5
waldi - 6
lisia łapka - nigdy nie jadłem
corado - nigdy nie jadłem
neo - nigdy nie jadłem
Przyjeżdżam do Myślenic co weekend. Jeśli mam zjeść pizzę to wybieram albo Ines albo Camorrę (głównie ze względu na ten sos ;) )
Odwiedź greenbar. Przyjemny wystrój i dobre jedzenie.
Byłam wczoraj w DAGRASSO na Gałczyńskiego i jestem naprawdę pod dużym wrażeniem!
Niesamowita piizza naprawdę warto spróbować a jakie sosy to się nie da opisać.
Piłam też herbatę. Wyjątkowa!!!
Polecam wszystkim.
Mój chłopak jadł tortille-zarąbista.
Polecam bardzo pizzerie Da Grasso-rewelacja, pizza z prawdziwego zdarzenia.
Mam pytanie?
czy moj post byl w jakikolwiek sposob obrazliwy? byly w nim przeklenstwa?
dlaczego zostal usuniety? nie moge powiedziec ze mi nie smakowalo w da grasso, ze mialem problemy z zoladkiem i dlugi czas spedzilem w toalecie?
cenzura działa, zreszta zostawcie wszystkie posty pozytywne o da grasso, niech sie ludzie sami przekonaja!!!
żal