Zapraszam do nowo otwierającego sie komisu na ul Ogrodowej 2B ( na przeciw Domu Rzemiosła) sklep i komis otwiera sie 25.10.2010... atrakcyjne ceny, rabaty, i mega dużo żeczy z outletu...
Sklep obok sklepu całodobowego Rybka ...
Zapraszam serdecznie
A co sądzicie o krojeniu wędlin w Janie? Dla mnie paranoja. Dzisiaj rano nie było co kupić bo wszystko takie obschnięte. Skąd mam wiedzieć kiedy to było krojone...? Oczywiście to dla nas abyśmy nie stali w kolejkach... Ja tam wolę postać i mieć świerze...
Totalna bzdura i głupota...
To pomówienie, albo masz 100% racji?
Jeśli tak, czemu nie złożyłaś doniesienia do prokuratury.
Mając wiedzę, masz prawny obowiązek zgłoszenia jej np policji. Podlegasz zatem karze.
Prawnicy na start, mam rację?
Do adzygmunt: jak Ci ktoś napisze nie wprost, to nie łapiesz, jak wprost to go prawnikami straszysz. Dlatego Ci napisałem, że to nie konfesjonał, a publiczne forum i nikt Ci kawę na ławe nie wyłoży nawet jak wiele wie, bo mieszka w danej miejscowości...
A Ja uważam że tam można było w normalnych warunkach zakupy zrobić i obsługa uprzejma bo ten carrefur w Myślenicach to o pomstę do nieba woła ale obawiam się że ten sklep likwidują bo był za mały ruch
Pielgrzym z całym szacunkiem. Jestem steranym życiem jegomościem i nie łapię aluzji. Przepraszam.
Jedno wiem, prawnikiem nikogo nie straszyłem. Czy forum to Halloween?
[quote=alapatala]A Ja uważam że tam można było w normalnych warunkach zakupy zrobić i obsługa uprzejma bo ten carrefur w Myślenicach to o pomstę do nieba woła ale obawiam się że ten sklep likwidują bo był za mały ruch[/quote]
Facet odnajmujący sklep miał za duże długi by Carrefoura " dalej prowadzić i chce go odsprzedać, więc nie wiadomo czy tam będzie ten sam sklep!
[quote]napisał:
Chciałabym kupić sukienkę na wesele, czy możecie mi polecić jakiś sklep z ładnymi sukienkami i zależy mi na tym, żeby się nie powtarzały, tzn. nie chcę się spotkać z kilkoma innymi osobami w tej samej kreacji na weselu. Jest w ogóle taki sklep w Myślenicach? Z góry dziękuję za pomoc :)
Sklep TRENDS MODA nad domem technicznym :p[/quote]
TAK TAK POTWIERDZAM W TYM SKLEPIE SUKIENEK OPOROWO...CENY TEZ OK, JA CZEKAM NARAZIE BO STUDNIOWKA TUZ TUŻ
ciesze sie ,że ktoś również potrzebuje sukienki na studniówkę.
studniówka w styczniu więc może juz wiecie gdzie ,co i w którym sklepie
jestem z okolic Myslenic więc może poradzicie cos drodzy forumowicze żeby nie tracic czasu jakis sklep , gdzie warto iśc gdzie obsługa i miła i pomocna
tak tak,,szef znalazł sobie nawet bratnia dusze,,,ta ruda krzeczaca kierowniczke jak widze to mam odrazu wzdecia beznadziejna baba
oczywiscie chodzi o drogerie firlit
to jest poprostu tragedia sklep kochland!ceny butow kolosalne ale moglbym im udowodnicze sprzedaja podrobki chinskie szkoda tylko ze 10razy drozej...
aco powiecie o sklepie odziezowym pod arkadami VERTUS?
Vertusa maja tez w Kochlandzie wiec pewnie część ciuchów się będzie powtarzało
czy komis dziecięcy na rzemieślniczej jeszcze jest czy go już zamknęli?
Działa tylko zmienił się właściciel, ale jest ok
Zapraszam do nowo otwierającego sie komisu na ul Ogrodowej 2B ( na przeciw Domu Rzemiosła) sklep i komis otwiera sie 25.10.2010... atrakcyjne ceny, rabaty, i mega dużo żeczy z outletu...
Sklep obok sklepu całodobowego Rybka ...
Zapraszam serdecznie
Jaki komis na ogrodowej?Też dziecięcy?
Dziecięcy , młodzieżowy jak i dla dorosłych... Zapraszam serdecznie
a co sadzicie o drogeriach w myslenicach?gdzie mozna zrobic normalne zakupy, a gdzie nie?
Lolek normalnie to wszędzie zrobisz zakupy.
A co sądzicie o krojeniu wędlin w Janie? Dla mnie paranoja. Dzisiaj rano nie było co kupić bo wszystko takie obschnięte. Skąd mam wiedzieć kiedy to było krojone...? Oczywiście to dla nas abyśmy nie stali w kolejkach... Ja tam wolę postać i mieć świerze...
Totalna bzdura i głupota...
Kiedy otwarty zostanie sklep Carrefour w Osieczanach? Tam była świetna obsługa na stoisku wędlin.
no obsluga swietna a mieso myte w lodwiku
To pomówienie, albo masz 100% racji?
Jeśli tak, czemu nie złożyłaś doniesienia do prokuratury.
Mając wiedzę, masz prawny obowiązek zgłoszenia jej np policji. Podlegasz zatem karze.
Prawnicy na start, mam rację?
a co sądzicie o sklepie dziecięcym koło bramy magistrackiej??
Do adzygmunt: jak Ci ktoś napisze nie wprost, to nie łapiesz, jak wprost to go prawnikami straszysz. Dlatego Ci napisałem, że to nie konfesjonał, a publiczne forum i nikt Ci kawę na ławe nie wyłoży nawet jak wiele wie, bo mieszka w danej miejscowości...
A Ja uważam że tam można było w normalnych warunkach zakupy zrobić i obsługa uprzejma bo ten carrefur w Myślenicach to o pomstę do nieba woła ale obawiam się że ten sklep likwidują bo był za mały ruch
Pielgrzym z całym szacunkiem. Jestem steranym życiem jegomościem i nie łapię aluzji. Przepraszam.
Jedno wiem, prawnikiem nikogo nie straszyłem. Czy forum to Halloween?
[quote=alapatala]A Ja uważam że tam można było w normalnych warunkach zakupy zrobić i obsługa uprzejma bo ten carrefur w Myślenicach to o pomstę do nieba woła ale obawiam się że ten sklep likwidują bo był za mały ruch[/quote]
Facet odnajmujący sklep miał za duże długi by Carrefoura " dalej prowadzić i chce go odsprzedać, więc nie wiadomo czy tam będzie ten sam sklep!
[quote]napisał:
Chciałabym kupić sukienkę na wesele, czy możecie mi polecić jakiś sklep z ładnymi sukienkami i zależy mi na tym, żeby się nie powtarzały, tzn. nie chcę się spotkać z kilkoma innymi osobami w tej samej kreacji na weselu. Jest w ogóle taki sklep w Myślenicach? Z góry dziękuję za pomoc :)
Sklep TRENDS MODA nad domem technicznym :p[/quote]
TAK TAK POTWIERDZAM W TYM SKLEPIE SUKIENEK OPOROWO...CENY TEZ OK, JA CZEKAM NARAZIE BO STUDNIOWKA TUZ TUŻ
ciesze sie ,że ktoś również potrzebuje sukienki na studniówkę.
studniówka w styczniu więc może juz wiecie gdzie ,co i w którym sklepie
jestem z okolic Myslenic więc może poradzicie cos drodzy forumowicze żeby nie tracic czasu jakis sklep , gdzie warto iśc gdzie obsługa i miła i pomocna
popularny temat sukienek , ja na sylwestra rozm. 44 gdzie kupie coś fajnego
A co myślicie o sklepie GS- w osieczanach, woda ognista to raczej chyba nie
kombinowana polecam ale obsługa raczej dziwna(mulasta).