Forum » Myślenice

SKLEPY w Myślenicach: opinie gdzie i co kupić?

• 22 gru 2011

Witam. Jestem całkiem nowy na forum. Chiałbym podpytać czy są jakieś sklepy ze sportowymi ciuchami typu dresy firm umbro, everlast ? tzn tych ''tańszych marek'' ?

1 3 Cytuj
  • 22 gru 2011

Na Słowackiego jest sklep sportowy może te firmy tam znajdziesz, a jak nie to galerie w Krakowie.

5 2 Cytuj
  • 22 gru 2011

na portalu mruga reklama negry kliknij sobie i masz sklep

2 3 Cytuj
  • 22 gru 2011

Dzięki, przez ten adblock , sporo reklam mnie omija :)
    przy okazji , czy mnie się wydaje że troszkę drogo tam ?

4 4 Cytuj
  • 22 gru 2011

31.12.2011 odbędzie się losowanie Opla Corsy D , wiecie może co jeszcze można wygrać ?? bo ten samochód pewnie już od dawna jest dla kogoś przeznaczony (czytaj : rodzina właściciela , kolega , znajomy itp....)

3 5 Cytuj
  • 22 gru 2011

[quote=gość: jestem głodna] U Szubryta sprzedawczynie ważą wędlinę bez żadnej folii bezpośrdenio na wadze a do tego mimo że mają dwie wagi to często ważą mieso na wadze od ważenia wędlin. Najpierw mieso, potem wędlinka prosto na wagę siuuup. Nie no super. [/quote]

A takiej przeźroczystej folii na wadze nie widziałaś?

3 2 Cytuj
  • 22 gru 2011

co ze sklepem AVansu? ktoś wspominał że ten sklep sie ma likwidować? to prawda czy nie bo zamierzam jutro poszukać jakiś gadżetów elektronicznych na prezenty i nie chcę przysłowiowo "pocałować klamki"

2 5 Cytuj
  • 22 gru 2011

za niedługo koniec świata...

2 4 Cytuj
  • 22 gru 2011

eeeeeeeeeeee AVANS działa, tylko słabo............ brak towaru:/

3 2 Cytuj
  • 22 gru 2011

Auto może wygrać każdy kto wrzucił paragon, żadna rodzina czy kolega szefa, zresztą to już drugie lub trzecie auto w Janie i poprzednie z tego co wiem wygrały naprawdę losowe osoby

5 1 Cytuj
  • 23 gru 2011

jaki brak , trzeba zapytać o towar ,ja zamawiałem i jestem super zadowolony ze sklepu i ceny ,tv , pralka, a tydzień temu kuchenkę i kupiłem najtaniej w naszym mieście ,lepiej niż o kaza czy w w drogim media markecie

3 4 Cytuj
  • 23 gru 2011

no to miałeś szczęście, bo ja nigdy nic nie mogę trafić bo nie mają i nie da się sprowadzić...........

2 1 Cytuj
  • 23 gru 2011

a o której to losowanie i w jakim miejscu ono się odbywa ? przy widzach czy tajne ?

4 1 Cytuj
  • 23 gru 2011

diago -Poco to wyśmiewasz - chce coś przekazać i na drugi raz nie napisze. Są tacy , owacy i każdy ma prawo mieć dostęp do forum bez ograniczeń. Może jest dyslektykiem , a może Wietnamczyk albo Rom Ja sam jestem dyslektykiem i wiem ile trzeba trudu włożyć aby coś poprawnie i treściwie napisać.

4 2 Cytuj
  • 23 gru 2011

Nie mam nic przeciwko konkursom, nie wnikam już w ich prawdziwość itp.
    Ale jak ci ludzie którzy kupili masę produktów (bo z reguły minimalna suma by wziąć udział nie jest mała) mają później zareklamować wadliwy, nieświeży itp produkt skoro nie posiadają dowodu zakupu?

3 3 Cytuj
  • 23 gru 2011

Zamówić to sobie możesz w każdym sklepie przez internet!
    Ja jeżeli idę do stacjonarnego sklepu to po to aby dostać coś od ręki a nie czekać na zamówiony towar - dlatego wybieram te sklepy które mają relatywnie dobry wybór.

5 2 Cytuj
  • 23 gru 2011

[quote=taki_gość] gość: jestem głodna napisał/a: U Szubryta sprzedawczynie ważą wędlinę bez żadnej folii bezpośrdenio na wadze a do tego mimo że mają dwie wagi to często ważą mieso na wadze od ważenia wędlin. Najpierw mieso, potem wędlinka prosto na wagę siuuup. Nie no super.

A takiej przeźroczystej folii na wadze nie widziałaś? [/quote]

ta utytłana folia???o tej mówisz??a poza tym tak jak pisze to na tej folii o ktorej piszesz nieraz panie ważą mięso. niby w woreczkach foliowych ale przecież taki woreczek też może sie w czasie wkładania do niego miesa ubrudzić.
    I chodzi o sklep na przeciwko dworca bo w innych sklepach subryta potrafią kroić i wazyć na foliowym woreczku tak jak wszedzie

2 4 Cytuj
  • 23 gru 2011

[quote=gość: userman] Nie mam nic przeciwko konkursom, nie wnikam już w ich prawdziwość itp.
    Ale jak ci ludzie którzy kupili masę produktów (bo z reguły minimalna suma by wziąć udział nie jest mała) mają później zareklamować wadliwy, nieświeży itp produkt skoro nie posiadają dowodu zakupu? [/quote]
    Jeśli się wrzuca paragon to pewnie trzeba go podpisać, więc jakaś możliwość reklamacji istniej zakładając uczciwość sprzedawcy.

4 1 Cytuj
  • 27 gru 2011

słyszal ktos czy gdzies nie poczebują do pracy?????

3 5 Cytuj
  • 27 gru 2011

Mam pytanie:Czy w Myślenicach można gdzieś kupić E-Papierosa albo kardridże do nich?

3 2 Cytuj
  • 28 gru 2011

[quote=gość: abc] słyszal ktos czy gdzies nie poczebują do pracy????? [/quote]
    Prwie cały rok wisi ogłoszenie na kurdeszu;)

4 3 Cytuj
  • 28 gru 2011

Burmistrz potrzebuje do pracy dobrego adwokata

12 3 Cytuj
  • 28 gru 2011

W szubrycie na swięta kupiłam smaczna szynkę ale sposób w jaki pani obsługiwała klientów zniechęcił mnie do przyszłych zakupów w tym sklepie. Pomimo wszystko ten sklep to jakiś fenomen niemal codziennie rano przed ósmą widzę tam kolejkę ludzi oczekujących na otwarcie.

7 Cytuj
  • 28 gru 2011

W sobotę kolejka jest już od 7,30 :) Ja sobie chwalę towar z Szubryta

4 4 Cytuj
  • 30 gru 2011

Witam,

Nietypowa sprawa, ale muszę jutro rano kupić drożdże winne. Gdzie w sobotę można dostać w myślenicach drożdże do wina? :) z góry dzięki

3 2 Cytuj

Odpowiedz