Można zacząć podkopywać rynek w formie rozgwiazdy. Zacząć w środku w trzy strony: PKO BP, BPH, MBS. Potem podkopy można wykorzystać na podziemny garaż :P
Dwa w jednym. Polak potrafi ! :D
Czujne oko szefa policji czuwa i czyta co tutaj planujecie. Spodziewajcie sie że o 6 rano(prawie jak noc) "pod drzwiami staną, i nocą kolbami w drzwi załomocą ty, ze snu podnosząc skroń, stań u drzwi" z dowodem osobistym najlepiej już w ubraniu, zeby nie wyglądac głupio na posterunku w pi(d)żamie w czerwone poziomki i bamboszach z uszkami słonia.
Dalsze zmiany w Łodzi po odwołaniu Prezydenta Łodzi i nowy prezes MPK Łódź.
Oto artykuły z prasy łódzkiej:
,,Lecą głowy w miejskich spółkach: ZDiT, MPK, ZWiK, ŁSI... Kto następny?”
,,Krzysztof Wąsowicz, były szef MPK posiedzi w areszcie”
,,Nowy prezes uzdrowi MPK? Łódzkie tramwaje i autobusy mają być punktualne.
Stanisław Galia do tej pory kierował spółką Międzygminna Komunikacja Tramwajowa.”
"re pesymista" Ale: czapa uszatka, rękawice, nakolanniki, getry, gogle ocieplane, slipki z futerkiem, kalesony; teraz są bez troków, nie będą powiewać na wietrze z nogawek. Łańcuch i kłóda do zestawu potrzebna lut-lampa by kłódkę odmrozić.
Obowiązkowo bagażnik na zakupy i ...hajda w Kraków. :D
Gogle, ADZ. Zapomniałeś o GOGLACH. Jak wiaterek śnieżkiem zamiecie po ocz bez gogli, to wypadok gotowy. No i saperka składana w razie utknięcia na poboczu. ;)
Właśnie. Stoję tu na dworcu, przestępując z nogi na nogę, wiatr sniegiem w ocz pruszy, klawiatura pełna śniegu, ledwo odgarniam, gogle parują, z nosa kapie na klawiaturę, w dodatku mam rękawiczki pełne tylko z kciukiem. No to do cholery jak tu pisać normalnie w takich warunkach? Ani koksiaków, ani cherbaty, ani Anii. Stoje tu jak ten przysłowiowy na weselu a autokaru jak nie było tak nie ma. Gdyby nie było 3G to pomyślałbym że jestem na Kamczatce. Byle do Wiosny...
Może dworce są teraz na promocji ? I idą jak śiweże bułki ? Więc dlaczego nie kupić sobie kilka dworców, skoro to okazja.
Co lepsze kąski już wykupiono,zostało niewiele więc teraz idą pod młotek dworce.Tanio i przeważnie w dobrych miejscach.
To się nazywa lokata kapitału.
Czy tam coś będzie czy nie, stracić nie można!
Ale skąd ten milionik?
Trza zacząć robić jakiś podkop do banku to będzie milionik.
Można zacząć podkopywać rynek w formie rozgwiazdy. Zacząć w środku w trzy strony: PKO BP, BPH, MBS. Potem podkopy można wykorzystać na podziemny garaż :P
Dwa w jednym. Polak potrafi ! :D
Teraz już wiem dlaczego niektórzy chcą garaże podziemne robić na rynku.
Czujne oko szefa policji czuwa i czyta co tutaj planujecie. Spodziewajcie sie że o 6 rano(prawie jak noc) "pod drzwiami staną, i nocą kolbami w drzwi załomocą ty, ze snu podnosząc skroń, stań u drzwi" z dowodem osobistym najlepiej już w ubraniu, zeby nie wyglądac głupio na posterunku w pi(d)żamie w czerwone poziomki i bamboszach z uszkami słonia.
Dalsze zmiany w Łodzi po odwołaniu Prezydenta Łodzi i nowy prezes MPK Łódź.
Oto artykuły z prasy łódzkiej:
,,Lecą głowy w miejskich spółkach: ZDiT, MPK, ZWiK, ŁSI... Kto następny?”
,,Krzysztof Wąsowicz, były szef MPK posiedzi w areszcie”
,,Nowy prezes uzdrowi MPK? Łódzkie tramwaje i autobusy mają być punktualne.
Stanisław Galia do tej pory kierował spółką Międzygminna Komunikacja Tramwajowa.”
Albo można dogadać się z niejakim M.O. Wygrać jakiś przetarg ;) itd..........milionik wpadnie.
naprzykład wygrać przetarg na zmianę nawierzchni płyty rynku tego w Myślenicach.
Trik stulecia był by wtedy jakby GMO zorganizował przetarg na wymianę nawierzchni rynku....ale tego w Krakowie.
Dużo pomysłów jak zdobyć milion i kupić sobie Dworzec.
Ten legendarny milion(jeszcze mi troche brakuje) zainwestował bym w coś innego, napewno nie w dworzec. Po co sobie zwalać na głowe tyle kłopotów.
Rowerkiem, rowerkiem i będzie samodzielnie, bez problemu z parkingiem, zdrowo. Codziennie do Krakowa, to nawet bardzo zdrowo.
Prawdziwa przygoda, -20'C, wiatr i Ty na rowerku. Plus zakupy w reklamówkach bo w Bonarce były promocje.
Rowerzysta kapci nie zakłada !
"re pesymista" Ale: czapa uszatka, rękawice, nakolanniki, getry, gogle ocieplane, slipki z futerkiem, kalesony; teraz są bez troków, nie będą powiewać na wietrze z nogawek. Łańcuch i kłóda do zestawu potrzebna lut-lampa by kłódkę odmrozić.
Obowiązkowo bagażnik na zakupy i ...hajda w Kraków. :D
Gogle, ADZ. Zapomniałeś o GOGLACH. Jak wiaterek śnieżkiem zamiecie po ocz bez gogli, to wypadok gotowy. No i saperka składana w razie utknięcia na poboczu. ;)
Rowerkowi to chyba nie grozi utknięcie można zawsze zejść z niego i pchać.
007 nie zapomniał o goglach, pisał tyle że o ocieplanych.
Wybaczcie, mam dzisiaj jakiś "zawis" na moich ocz. I z ortografią też na bakier. Chaos, jednym słowem chaos. ;)
Wszystko przez te wiatry
Właśnie. Stoję tu na dworcu, przestępując z nogi na nogę, wiatr sniegiem w ocz pruszy, klawiatura pełna śniegu, ledwo odgarniam, gogle parują, z nosa kapie na klawiaturę, w dodatku mam rękawiczki pełne tylko z kciukiem. No to do cholery jak tu pisać normalnie w takich warunkach? Ani koksiaków, ani cherbaty, ani Anii. Stoje tu jak ten przysłowiowy na weselu a autokaru jak nie było tak nie ma. Gdyby nie było 3G to pomyślałbym że jestem na Kamczatce. Byle do Wiosny...
[quote]Wszystko przez te wiatry [/quote]
Trzeba zmienić diete.
Obleśny ten dowcip, poniżej moich możliwości:(