[quote=bartek] nie rozumiem tej paniki. skoro macie otrzymać zwrot to i tak go otrzymacie, a zachowujecie sie jakby ktos chcial was oszukac [/quote]
To nie panika tylko jak ktoś niema pieniędzy to czeka na ten zwrot jak na gwiazdke z nieba.
Niema znaczenie czy wyślesz rozliczenie drogą elektroniczną czy zaniesiesz osobiście-czy masz konto czy zwrot pocztą-nie wiem jakimi kryteriami to się rządzi ale co roku rozliczam szeroki grono znajomych i rodzinę i jedni dostają wcześniej inni później-nie widać żadnej prawidłowości ani zasady w czasie i sposobie zwrotów.
[quote=gość: elo kalalsmsjbds] no mnie jak słysza to tez to samo........ maja mnie dosc [/quote]
Dostałam wiadomośc że za luty bendą wypłacac w marcu zgodnie z datą złożenia ,a za styczeń wypłacają podobno w lutym chodzi o pity papierowe .
[quote=gość: mitu] mi w ksiegowosci dzis pani powiedziała ze ona dopiero zacznie dostawac pity ze stycznia [/quote]
One chyba same niewiedzą z czego żyją.
no jak to z czego żyją? z tego co wszyscy. a ciekawe co ty byś odpowiadała na 50 telefon w ciągu dnia? uwielbiam te durne komentarze.
BĄDŹCIE CIERPLIWI A DOSTĄPICIE KRÓLESTWA NIEBIESKIEGO (zwrotu nadpłaty)
co tak szybko z pitu elektronicznego......?????????? oooooooo to fajnie.......... szkoda ze te paierowe tak wolno ida.... tam mam więcej do zwrotu z tego papierowego
ej to moze ja poprostu wysle pit kolejny raz tyle ze eloktronicznie i do 4dni bede miec kase........... skoro te elektroniczne sa szybciej
Gorzej bendzie jak złożysz elektronicznie ,a one zaczną wypłacac papierowe ha ha prawda ;)
no racja ;-))
a nie wiesz czy one wypłacaja juz te papierowe? kurcze czekam jak wariatka na ta kase....
Niewiem sama sprawdzam codziennie konto a tu nic! może spróbuj zadzwonic to ci coś powiedzą konkretnego bo mnie jak słyszą to zbywają;(
no mnie jak słysza to tez to samo........ maja mnie dosc
mam ptanie jak się wysyłam elektronicznie i jak mam potwiedzenie UPO czy to już wszystko czy jeszcze cos przyjdzie.
to wszystko
aha i mam jeszcze jedno pytanie czy zaznaczałaś tam gdzieś czy mają ci wysłać na konto kase czy nie.Sory że tak pytam ale pierwszy raz wysyłałam.
nie ma możliwości zaznaczenia. regułą jest, że jak jest zgłoszone konto to wysyłają na nie, gdy konta nie ma lub jest nieaktualne wtedy pocztą
aha -dzięki ci za szybką odpowiedz ja mam konto zgłoszone.a ty jak długo czekałeś lub aś zanim ci przyszły??
Ludzie dajcie znac wypłacają te pity papierowe ? czy nie? piszcie!
nie rozumiem tej paniki. skoro macie otrzymać zwrot to i tak go otrzymacie, a zachowujecie sie jakby ktos chcial was oszukac
[quote=bartek] nie rozumiem tej paniki. skoro macie otrzymać zwrot to i tak go otrzymacie, a zachowujecie sie jakby ktos chcial was oszukac [/quote]
To nie panika tylko jak ktoś niema pieniędzy to czeka na ten zwrot jak na gwiazdke z nieba.
Niema znaczenie czy wyślesz rozliczenie drogą elektroniczną czy zaniesiesz osobiście-czy masz konto czy zwrot pocztą-nie wiem jakimi kryteriami to się rządzi ale co roku rozliczam szeroki grono znajomych i rodzinę i jedni dostają wcześniej inni później-nie widać żadnej prawidłowości ani zasady w czasie i sposobie zwrotów.
[quote=gość: elo kalalsmsjbds] no mnie jak słysza to tez to samo........ maja mnie dosc [/quote]
Dostałam wiadomośc że za luty bendą wypłacac w marcu zgodnie z datą złożenia ,a za styczeń wypłacają podobno w lutym chodzi o pity papierowe .
czyli co powinnismy dostac teraz kase nie....
dziś w urzędzie masakra pełna sala ludzi z pitami a rano tylko 3 okienka czynne kolejki takie to widziałem za komuny
mi w ksiegowosci dzis pani powiedziała ze ona dopiero zacznie dostawac pity ze stycznia
[quote=gość: mitu] mi w ksiegowosci dzis pani powiedziała ze ona dopiero zacznie dostawac pity ze stycznia [/quote]
One chyba same niewiedzą z czego żyją.
pewnie tak i ja juz nie licze ze dostane zwrot szybko
wczoraj wysłałm meza pit elektronicznie i ciekawe co bedzie szybciej
[quote=gość: mitu] pewnie tak i ja juz nie licze ze dostane zwrot szybkowczoraj wysłałm meza pit elektronicznie i ciekawe co bedzie szybciej [/quote]
pieniądze mąż dostanie jutro albo w czwartek
no jak to z czego żyją? z tego co wszyscy. a ciekawe co ty byś odpowiadała na 50 telefon w ciągu dnia? uwielbiam te durne komentarze.
BĄDŹCIE CIERPLIWI A DOSTĄPICIE KRÓLESTWA NIEBIESKIEGO (zwrotu nadpłaty)
co tak szybko z pitu elektronicznego......?????????? oooooooo to fajnie.......... szkoda ze te paierowe tak wolno ida.... tam mam więcej do zwrotu z tego papierowego
ej i co dostaje ktoś pieniądze z pitu papierowego?????????????/ napiszcie plis
złożyłam pit na początku lutego, mam zwrot