[quote=gość: daria26-82] gość: nik napisał/a: złożyłam pit na początku lutego, mam zwrot
A to był pit papierowy? [/quote]
I jak to był papierowy to którego składałaś lutego prosze odpowiedz?
[quote=gość: gosc1] ja składałam 10.02 w formie papierowej i pieniądze dostałam wczoraj na konto [/quote]To chyba masz znajomosci bo ja składałam 7.02 i do dziś niemam kasy .
a że tak zapytam o której miałas te pieniadze... bo ja pit złozyłamw poniedziałąek elektronicznie mój i nie mam tez jeszcze........... nie mówiac juz o tym papierowym z połowy stycznia
ja składałam pit elektronicznie w niedzielę i dzisiaj po 15 miałam na koncie pieniądze, zadzwoniłam dzisiaj rano do US z pytaniem czy w ogóle mój pit dotarł do nich a pani która mi to sprawdzała stwierdziła, że pieniądze powinnam mieć na koncie już dzisiaj bo pit mam rozliczony
czytałam właśnie na stronie US w informacjach o rozliczeniach za 2011 r że wysyłając elektronicznie pit, wcześniej otrzymuje się pieniądze z nadpłaty
[quote=gość: 54547] dzieki za info ...... jak zadzwoniłam to ksiegowa powiedziała ze dała juz do podpisu mój przelew mam na dzieje ze jutro juz bedzie [/quote]
A kiedy składałaś pita ? i w jakiej formie papierowej może?
Gdzie parkujecie auta przed pójściem z PITem ?
To co się dzieje na ul. Cegielskiego woła o pomstę do nieba !
Nie dość, że dziura na dziurze i można urwać koła to jeszcze nie ma gdzie auta zaparkować !
Co to za Urząd, który nie gwarantuje swoim (bądź co bądź) petentom miejsc parkingowych ???!!!
[quote=gość: 54547] pita składałam w połowie stycznia papierowo.................................................. a ty dostałas???????? [/quote]
Ja jeszcze nie ale 2 koleżanki już dostały jedna ze stycznia a druga ze 7 luty a ja też 7 luty i pusto na koncie....
[quote=gość: nik] złożyłam pit na początku lutego, mam zwrot [/quote]
A to był pit papierowy?
[quote=gość: daria26-82] gość: nik napisał/a: złożyłam pit na początku lutego, mam zwrot
A to był pit papierowy? [/quote]
I jak to był papierowy to którego składałaś lutego prosze odpowiedz?
Z 02.02 jeszcze nie mam.
[quote=gość: K22] Z 02.02 jeszcze nie mam. [/quote]
Ja zlożyłam 07.02. też nie mam. Czekamy
ja składałam 10.02 w formie papierowej i pieniądze dostałam wczoraj na konto
ja składałam meza pit w połowie stycznia papierowo i nie mam nic jeszcze a w poniedziałek składalam swój elektronicznie i tez nie mam jeszcze nic...
[quote=gość: gosc1] ja składałam 10.02 w formie papierowej i pieniądze dostałam wczoraj na konto [/quote]To chyba masz znajomosci bo ja składałam 7.02 i do dziś niemam kasy .
co ty chcesz ja w połowie stycznia składałam pit i nie mam jeszcze pieniędzy a ty z lutego chcesz miec....
Ja składałam pit elektronicznie w poniedziałek i dziś mi pieniążki przyszły na konto.
a że tak zapytam o której miałas te pieniadze... bo ja pit złozyłamw poniedziałąek elektronicznie mój i nie mam tez jeszcze........... nie mówiac juz o tym papierowym z połowy stycznia
po 15 mi przyszedł sms że wpłyneły na konto.a składalam w poniedziałek i 14
no nic czekam dalej... ...
a masz na konto czy na poczte??
na konto
to może sprawdz jutro może ci przyszło
ja składałam pit elektronicznie w niedzielę i dzisiaj po 15 miałam na koncie pieniądze, zadzwoniłam dzisiaj rano do US z pytaniem czy w ogóle mój pit dotarł do nich a pani która mi to sprawdzała stwierdziła, że pieniądze powinnam mieć na koncie już dzisiaj bo pit mam rozliczony
czytałam właśnie na stronie US w informacjach o rozliczeniach za 2011 r że wysyłając elektronicznie pit, wcześniej otrzymuje się pieniądze z nadpłaty
no i nic dalej............ a wy jak??????? dostajecie z tego papierowego pitu ze stycznia kase ???????
Dzis dostałam z pitu papierowego równy miesiac:)
szlag.... ...... ....... ja dalej nic....................... o której dostałaś????????
po 15 jak sprawdzałam to przelew był.
dzieki za info ...... jak zadzwoniłam to ksiegowa powiedziała ze dała juz do podpisu mój przelew mam na dzieje ze jutro juz bedzie
[quote=gość: 54547] dzieki za info ...... jak zadzwoniłam to ksiegowa powiedziała ze dała juz do podpisu mój przelew mam na dzieje ze jutro juz bedzie [/quote]
A kiedy składałaś pita ? i w jakiej formie papierowej może?
Gdzie parkujecie auta przed pójściem z PITem ?
To co się dzieje na ul. Cegielskiego woła o pomstę do nieba !
Nie dość, że dziura na dziurze i można urwać koła to jeszcze nie ma gdzie auta zaparkować !
Co to za Urząd, który nie gwarantuje swoim (bądź co bądź) petentom miejsc parkingowych ???!!!
pita składałam w połowie stycznia papierowo.................................................. a ty dostałas????????
[quote=gość: 54547] pita składałam w połowie stycznia papierowo.................................................. a ty dostałas???????? [/quote]
Ja jeszcze nie ale 2 koleżanki już dostały jedna ze stycznia a druga ze 7 luty a ja też 7 luty i pusto na koncie....