Forum » Myślenice

Straże Pożarne

• 28 maj 2012

co się dziś działo pod wiaduktem na słowackiego?

4 1 Cytuj
  • 28 maj 2012

Cwaniak z BMW X5 myślał, że zdąży na czerwonym.

5 8 Cytuj
  • 28 maj 2012

Ciekawe, czy na pewno było czerwone, bo ja słyszałam wersję, że to autobus jechał na czerwonym, a bmw miało zielone...

6 6 Cytuj
  • 28 maj 2012

[quote=gość: klik] Ciekawe, czy na pewno było czerwone, bo ja słyszałam wersję, że to autobus jechał na czerwonym, a bmw miało zielone... [/quote]
    Taaaak, beemki przeważnie mają zielone, nawet gdy faktycznie jest czerwone. Tak było i w tym przypadku.

6 10 Cytuj
  • 28 maj 2012

Zauważyłem, że zawiść ludzka granic nie zna. Dla wielu fakt, że ktoś jeździ luksusowym samochdem jest jednoznaczny z brawurą i winą w przypadku wypadków. Dobrze wiem jak potrafią jeździć kierowcy autobusów. Daleko szukać nie trzeba... Chociażby taki Szwagropol. No ale przecież oni są więksi, im się wiele nie stanie. Nie wiem jak było w tym wypadku, ale przesądzanie o winie tylko zwracając uwagę na markę samochodu, to nienormalne. Ciekawe, czy jeśli w bmw jechałaby matka z dzieckiem, też mówilibyście, że to jej brawura i czerwone światło

A swoją drogą ciekawe czym jeździ "kierowca"....

11 4 Cytuj
  • 28 maj 2012

pewnie szwagropolem hehe

9 3 Cytuj
  • 28 maj 2012

[quote=gość: 547962] Zauważyłem, że zawiść ludzka granic nie zna. Dla wielu fakt, że ktoś jeździ luksusowym samochdem jest jednoznaczny z brawurą i winą w przypadku wypadków. Dobrze wiem jak potrafią jeździć kierowcy autobusów. Daleko szukać nie trzeba... Chociażby taki Szwagropol. No ale przecież oni są więksi, im się wiele nie stanie. Nie wiem jak było w tym wypadku, ale przesądzanie o winie tylko zwracając uwagę na markę samochodu, to nienormalne. Ciekawe, czy jeśli w bmw jechałaby matka z dzieckiem, też mówilibyście, że to jej brawura i czerwone światło

A swoją drogą ciekawe czym jeździ "kierowca".... [/quote]

Całkowicie się zgadzam. Niestety nie ma tam monitoringu, a szkoda, bo w takich sytuacjach byłby idealnym rozwiązaniem. Wcale bym się nie zdziwiła jakby to kierowca autobusu chciał wymusić pierwszeństwo...

8 3 Cytuj
  • 29 maj 2012

Tym BMW nie jechał cwaniak tylko Kobieta i szuka świadków wypadku

9 1 Cytuj
  • 29 maj 2012

a co kontrolą gotowości bojowej w gminie Myślenice ? bo dziś kontrolowany był Głogoczów jutro zarabie potem Śródmieście, dolne przedmieście, poręba no i oczywiście Droginia cała czołówka myślenickiej gminy

1 3 Cytuj
  • 29 maj 2012

a kiedy będzie kontrola w innych gminach?
    wiadomo coś?

2 Cytuj
  • 29 maj 2012

o co chodzi z taką kontrolą niby kto ma kontrolować i co samochody idą pod lupe /

1 1 Cytuj
  • 29 maj 2012

Co się dzieje, że wyją syreny w Myślenicach?

3 1 Cytuj
  • 29 maj 2012

cosik sie poli

1 3 Cytuj
  • 29 maj 2012

kosz na śmieci obok kościoła na osiedlu płonie

2 4 Cytuj
  • 29 maj 2012

i to sie poli sapramucko bo ino dymem śmierdzi w całych myślenicach a łogien ino zygo światłem do łokien w chałupie

4 11 Cytuj
  • 29 maj 2012

pożar gdzieś na końcu nowego osiedla ale właśnie nie wiem czy bloki czy dalej ;/ mam nadzieje że nic poważnego

7 1 Cytuj
  • 30 maj 2012

pierwij żem mysloł że sie wągiel zachajcył na kotłowni ale to chyba ni takie fajerwerki by wtenczos były

1 13 Cytuj
  • 30 maj 2012

Koło kościoła na osiedlu pali się dom.

2 2 Cytuj
  • 30 maj 2012

a smród po calych myslenicach sie caignie

1 3 Cytuj
  • 30 maj 2012

Budynek za "kotlovnia". Podobno byla tam silownia. Na pewno na miejscu bylo 5 zastepow strazy.

4 1 Cytuj
  • 30 maj 2012

W TAKIM RAZIE DOM CZY KOSZ //??

2 3 Cytuj
  • 30 maj 2012

[quote=gość: dyyyyyku] Budynek za "kotlovnia". Podobno byla tam silownia. Na pewno na miejscu bylo 5 zastepow strazy. [/quote]
    o to pewnie durex popił z kolegami

2 4 Cytuj
  • 30 maj 2012

[quote=gość: dyyyyyku] Budynek za "kotlovnia". Podobno byla tam silownia. Na pewno na miejscu bylo 5 zastepow strazy. [/quote]

Siłownia za kotlovnia- chłopaki na siłce przesadzili z koksem, wszystko się wyjaśniło

1 10 Cytuj
  • 30 maj 2012

wiadomo czy są ofiary ??

5 6 Cytuj
  • 30 maj 2012

no to co sie w koncu palilo?

5 1 Cytuj

Odpowiedz