ma ktos u siebie holmatro ? minelo 10 lat i skonczyla sie waznosc przewodow nowe kosztuja 10 tysiakow cala kasa z ksrg na to pojdzie masakra normalnie a przeciez co rok tysiac na przeglad idzie ale zdzierstwo
tylko tyle, że jakiś gówniarz prowadził, dobrze że nie trafił w ludzi na przystanku, tylko odbiło go w drugą stronę, jak wysiadł z auta to jeszcze pyskował, ludzie podbiegli zapytać czy nic mu nie jest a on z mordą że się gapią, takiemu należałoby porządnie *
widać,że" jak żyć boli" to człowiek zgryźliwy się staje i innym odrobiny przyjemności odmawia.............
no i nie było wszystkich jednostek............
[quote=gość: ponury strażak] widać,że" jak żyć boli" to człowiek zgryźliwy się staje i innym odrobiny przyjemności odmawia.............
no i nie było wszystkich jednostek............ [/quote]
zgadzam sie chociaz drugi koniec powiatu jestem olac frajera
10,00 katastrofa budowlana w Kornatce. W wykopie zginął pracownik zasypany ziemią. Na miejscu 2 x OSP Kornatka (GBA i SRT) 2 x PSP Myślenice (GBA i SLRT) 1 x OSP Dobczyce (SRT) 2x pogotowie ratunkowe policja
[quote=khaike] 10,00 katastrofa budowlana w Kornatce. W wykopie zginął pracownik zasypany ziemią. Na miejscu 2 x OSP Kornatka (GBA i SRT) 2 x PSP Myślenice (GBA i SLRT) 1 x OSP Dobczyce (SRT) 2x pogotowie ratunkowe policja [/quote]
o *****
Czy ktoś wie co się stało 16? widziałem jak jechały jakieś straże w stronę Buliny, bo skręcały koło Inter zoo, a potem leciał żółtoczerwony śmigłowiec, czy to jakieś ćwiczenia czy coś poważniejszego???
kosz w silowni za kotlownia
cyganek mistrz :D
ma ktos u siebie holmatro ? minelo 10 lat i skonczyla sie waznosc przewodow nowe kosztuja 10 tysiakow cala kasa z ksrg na to pojdzie masakra normalnie a przeciez co rok tysiac na przeglad idzie ale zdzierstwo
no niestety kolego takie wydatki ponosi każda jednostka nawet jeśli sprzęt był używany raz albo wogóle
Słyszałem, że był wypadek na Zakopiance w Krzyszkowicach między 9.30 a 10. Może ktoś więcej napisać na ten temat?
byla stłuczka na $wiatłach ale w myslenicach,,,,,,coś koło tj godziny
Dachowanie peugeota na ul. Słowackiego , obok przystanku busów wie ktoś coś więcej ?
tylko tyle, że jakiś gówniarz prowadził, dobrze że nie trafił w ludzi na przystanku, tylko odbiło go w drugą stronę, jak wysiadł z auta to jeszcze pyskował, ludzie podbiegli zapytać czy nic mu nie jest a on z mordą że się gapią, takiemu należałoby porządnie *
Masz racje , właśnie tyle tam ludzi stoi zawsze strach pomyślec co sie mogło stac ! Dzięki za info.
Dzisiaj uroczystości w OSP Poręba.
Wie ktoś jakie jednostki przybyły na uroczystość ?
wszystkie przybyły ponieważ jest kiełbaska i piwo za FREEE ;D
widać,że" jak żyć boli" to człowiek zgryźliwy się staje i innym odrobiny przyjemności odmawia.............
no i nie było wszystkich jednostek............
których jednostek nie było ? Wie ktoś może jak układa się lista najstarszych jednostek gminy Myślenice ?
[quote=gość: ponury strażak] widać,że" jak żyć boli" to człowiek zgryźliwy się staje i innym odrobiny przyjemności odmawia.............
no i nie było wszystkich jednostek............ [/quote]
zgadzam sie chociaz drugi koniec powiatu jestem olac frajera
byłem na poświęceniu było super.
które jednostki są najstarsze z gminy myślenice ?
w Myślenicach napewno Śródmieście. potem Górne i Dolne tyle samo lat. Najmłodsze jest Zarabie.
10,00 katastrofa budowlana w Kornatce. W wykopie zginął pracownik zasypany ziemią. Na miejscu 2 x OSP Kornatka (GBA i SRT) 2 x PSP Myślenice (GBA i SLRT) 1 x OSP Dobczyce (SRT) 2x pogotowie ratunkowe policja
[quote=khaike] 10,00 katastrofa budowlana w Kornatce. W wykopie zginął pracownik zasypany ziemią. Na miejscu 2 x OSP Kornatka (GBA i SRT) 2 x PSP Myślenice (GBA i SLRT) 1 x OSP Dobczyce (SRT) 2x pogotowie ratunkowe policja [/quote]
o *****
[*]
Podobno niezabezpieczony wykop miał głębokość ok 5m.
Wejść do takiego wykopu bez szalunku to igranie z losem.
świętowli przedwczesne imieniny i tak niewiele trzeba ....przykra sprawa
skąd wiesz że świętowali byłes widziałes???
Kiła nie pracowałeś z nimi więc powstrzymaj komentarze dla siebie.
Pomiędzy pewnie a napewno jest spora różnica.
Byc może ktoś z Jego licznej rodziny przeczyta Twój komentarz. Wystarczającą już mają bólu i smutku.
Czy ktoś wie co się stało 16? widziałem jak jechały jakieś straże w stronę Buliny, bo skręcały koło Inter zoo, a potem leciał żółtoczerwony śmigłowiec, czy to jakieś ćwiczenia czy coś poważniejszego???