Jak już jesteśmy w temacie BMW to zaznaczę że poszukuję wlaśnie takiego starszego BMW:
Dla niewtajemniczonych dodam że jest to model Isetta 600. Nie musi być na chodzie, jednak im w lepszym stanie tym lepiej.
[quote=artuj] Zmieniłem Passata na aktualny model BMW i nie zauważyłem aby nagle od tego zaczęła mi wystawać słoma z butów ... przynajmniej aż tak bardzo ;) [/quote]
Mam nadzieję że nie 1.6 M-power? :-)
[quote=Mysleniczanin007] Artuj, nie miej mi za złe ;) A'propos zamiany VW na BMW: [/quote
Ciekawe co pod maską zasysacz powietrza prosto od evo6 to musi mieć fabryke
Aaaa.. panowie, to NBA ;-). Nie o to jednak miałem zapytać - od może jakiś 2 lat mijam od czas do czas czerwone Ferrari na Zarabiu. Do kogo to należy, tak przez głowę przeszła myśl że do właściciela Telefoniki? Swoją drogą - na te dziury które teraz są za mostem na Piłsudskiego to w sam raz wóz :-D
Tadek, skąd Ty jesteś, ze nazwisko Pana Jani Ci nic nie mówi- każdy w Myślenicach o nim słyszał albo przynajmniej widział go w swoim czerwonym Ferrari :-)
mieszka koło Bogusia ;-) a i ma takie jeszcze dziwne coś-ni to kład ni kosiarka ale całe orurowane na wzór klatki w samochodzie rajdowym i tym też się lansuje na swojej dzielni.Jak nie wiesz jak wygląda to wybierz się w lecie do Banderozy wpada tam z żoną.
Lub Będziemy Mieli Wypadek:)
Ale uważam, że jeśli posiadam BMW 3 E90 XD to myślę, że to nie wiocha.
Jak chodzi o BMW to w Polsce jest więcej M-power niż kiedykolwiek zostało wyprodukowanych czy to nie pachnie sianem?
BMW - BO MY WIEŚNIAKI :D
Zmieniłem Passata na aktualny model BMW i nie zauważyłem aby nagle od tego zaczęła mi wystawać słoma z butów ... przynajmniej aż tak bardzo ;)
Jak już jesteśmy w temacie BMW to zaznaczę że poszukuję wlaśnie takiego starszego BMW:
Dla niewtajemniczonych dodam że jest to model Isetta 600. Nie musi być na chodzie, jednak im w lepszym stanie tym lepiej.
[quote=artuj] Zmieniłem Passata na aktualny model BMW i nie zauważyłem aby nagle od tego zaczęła mi wystawać słoma z butów ... przynajmniej aż tak bardzo ;) [/quote]
Mam nadzieję że nie 1.6 M-power? :-)
Zawsze to lepsze niż Audi S3 1.6 w gazie :)
Artuj, nie miej mi za złe ;) A'propos zamiany VW na BMW:
007 cholera wie co to za zlot tjuningowców z ofiefkami ale zlot VWejowców to nie jest .... za czysto ;) za ładnie i bez jajec :-D
[quote=Mysleniczanin007] Artuj, nie miej mi za złe ;) A'propos zamiany VW na BMW: [/quote
Ciekawe co pod maską zasysacz powietrza prosto od evo6 to musi mieć fabryke
Aaaa.. panowie, to NBA ;-). Nie o to jednak miałem zapytać - od może jakiś 2 lat mijam od czas do czas czerwone Ferrari na Zarabiu. Do kogo to należy, tak przez głowę przeszła myśl że do właściciela Telefoniki? Swoją drogą - na te dziury które teraz są za mostem na Piłsudskiego to w sam raz wóz :-D
Czyje to f430? No czyje :D
mieszka taki jeden strasznie bidny chłop na zarabiu, codziennie go widze jak się pożycza na bułki hahaha <lol2>
[quote=Mysleniczanin007] Czyje to f430? No czyje :D [/quote]
Pana W. z Brzączowic ;)
ferrari jest pana jani co ma jescze prywatny helikopter w lecie oblatuje rekreacyjnie zarabie.
To nazwisko nic mi nie mówi,musi mieszkać gdzieś w pobliżu p. Cupiała.
Tadek, skąd Ty jesteś, ze nazwisko Pana Jani Ci nic nie mówi- każdy w Myślenicach o nim słyszał albo przynajmniej widział go w swoim czerwonym Ferrari :-)
Ja z bliska, ale nie z tej gminy;-)
Oprócz tego ma jeszcze kilka podobnych unikacików ... :p
A jam jest zwolennik przestronności i wysokiego zawieszenia, lecz piękno docenić umiem choć ścigacze słabo mnie kręcą;-)
mieszka koło Bogusia ;-) a i ma takie jeszcze dziwne coś-ni to kład ni kosiarka ale całe orurowane na wzór klatki w samochodzie rajdowym i tym też się lansuje na swojej dzielni.Jak nie wiesz jak wygląda to wybierz się w lecie do Banderozy wpada tam z żoną.
to jest tuning ;) http://stuff.swir.us/th/img/img-93967e18ddeb35e4eea9f7b245620c13.jpg
Pewnie buggy. Jeśli go stać na oc za tyle wózków - dlaczego by nie?
Sybirsk dwa razy się pomyliłeś :(
p. Jania nie mieszka koło p. Cupiałam bo mieszka koło Reklińca, i nie ma helikoptera. Helikopter jest p. Rączki.
Trochę jak Radio Erewań :)
Dla ożywienia tematu to widziałem ostatnio pięknego zielonego Focusa RS, pozdro dla kierownika.