Dlaczego w niedzielę na ulicy Średniawskiego parkuje czterema busami busiarz,co nie ma parkingu.Pytam się gdzie jest straż miejska lub policja.Super blokuje ulicę.Myślę że powinny się nim zainteresować odpowiednie służby.
[quote=daniii] gość: nina .. napisał/a: Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści
Tyczy się to oczywiści do TOBISI
Tak bardzo cieszy cię czyjeś niepowodzenie czy pech czy raczej skręca cię że komuś się lepiej powodzi niż tobie
oj Anitka,Anitka....zajmij sie swoim Stasiem.. A nie oczerniaj ludzi.
ŻAL MI CIEBIE [/quote]
danii zapierasz sie ze para nie jestescie a komunikacje kiedy w myslenicach przejmujesz ty z busiarzy jestes z innego wojewodztwa tobisia bedzie pania dyrektor
[quote=gość: radek] daniii napisał/a: gość: nina .. napisał/a: Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści
Tak bardzo cieszy cię czyjeś niepowodzenie czy pech czy raczej skręca cię że komuś się lepiej powodzi niż tobie
a Ty bedziesz zamiatał w moich busach!!!-). Pomalutku sie ziemniaki gotuja... Wszystko w swoim czasie. Tak jak napisałem wyżej-posade sprzątacza juz masz.
ŻAL MI CIEBIE
danii zapierasz sie ze para nie jestescie a komunikacje kiedy w myslenicach przejmujesz ty z busiarzy jestes z innego wojewodztwa tobisia bedzie pania dyrektor [/quote]
Dzisiaj podsłuchałem kierowców z innych firm jak rozmawiali o kierowcach z IMARTu że zakładają się który dłużej pojedzie przez Kraków. -I pytam się czy to może być prawdą?
[quote=gość: Łukasz] Dzisiaj podsłuchałem kierowców z innych firm jak rozmawiali o kierowcach z IMARTu że zakładają się który dłużej pojedzie przez Kraków. -I pytam się czy to może być prawdą? [/quote]
Oczywiscie, bo takie cuda to tylko w naszej mieścinie
Bo dani robił syf.
Trasa do Krakowa jest W Opatkowicach w prawo w A4, potem na węźle Łagiewnickim w ulicę Zbigniewa Herberta, a potem w lewo w Podmokłą na skrzyżowaniu Herberta, Stojałowskiego i Podmokłej, dalej ulicą Jugowicką do skrzyżowania na Górze Borkowskiej, potem w prawo w ulicę Zakopiańską i starą trasą.
A ja mam jeszcze pytanie do busiarzy
Dlaczego nie jedziecie trasą przez
Poronińska - Jerzego Smoleńskiego - Dzikiej Róży - Kąpielowa i wyjazd w Borku na Skrzyżowaniu Kąpielowej, Fortecznej i Zakopiańskiej (koło salonu samochodowego).
[quote=gość: Trochekultury] A ja mam jeszcze pytanie do busiarzy
Poronińska - Jerzego Smoleńskiego - Dzikiej Róży - Kąpielowa i wyjazd w Borku na Skrzyżowaniu Kąpielowej, Fortecznej i Zakopiańskiej (koło salonu samochodowego). [/quote]
Bo tam są ograniczenia w tonażu. 2,5T i 3,5T. A co do syfu to Ty robisz syf.
BALAWAN JEST SUPER
doda co ty wymyslilas w lecie z tym balwanem zimna ci brak idz na browca
Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści
Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści
ŻAL MI CIEBIE
Czy ktoś może wie o której jest dziś jakiś ostatni autobus z Krakowa do Myślenic?
Tobisia i Danii to para opisuja wszystkich z konkurencji dlatego w nich tyle nienawisci zal mi ich
[quote=gość: radek] Tobisia i Danii to para opisuja wszystkich z konkurencji dlatego w nich tyle nienawisci zal mi ich [/quote]
Para to chyba Ty jestes z TOBISIA. !!! Najpierw sie upewnij a potem pisz głupoty!!!.
Dlaczego w niedzielę na ulicy Średniawskiego parkuje czterema busami busiarz,co nie ma parkingu.Pytam się gdzie jest straż miejska lub policja.Super blokuje ulicę.Myślę że powinny się nim zainteresować odpowiednie służby.
[quote=gość: nina ..] Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści
ŻAL MI CIEBIE [/quote]
[quote=daniii] gość: nina .. napisał/a: Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści
ŻAL MI CIEBIE [/quote]
danii zapierasz sie ze para nie jestescie a komunikacje kiedy w myslenicach przejmujesz ty z busiarzy jestes z innego wojewodztwa tobisia bedzie pania dyrektor
[quote=gość: radek] daniii napisał/a: gość: nina .. napisał/a: Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści
a Ty bedziesz zamiatał w moich busach!!!-). Pomalutku sie ziemniaki gotuja... Wszystko w swoim czasie. Tak jak napisałem wyżej-posade sprzątacza juz masz.
ŻAL MI CIEBIE
danii zapierasz sie ze para nie jestescie a komunikacje kiedy w myslenicach przejmujesz ty z busiarzy jestes z innego wojewodztwa tobisia bedzie pania dyrektor [/quote]
A jest zakaz na ŚREDNIAWSKIEGO ?
Dzisiaj podsłuchałem kierowców z innych firm jak rozmawiali o kierowcach z IMARTu że zakładają się który dłużej pojedzie przez Kraków. -I pytam się czy to może być prawdą?
[quote=gość: Łukasz] Dzisiaj podsłuchałem kierowców z innych firm jak rozmawiali o kierowcach z IMARTu że zakładają się który dłużej pojedzie przez Kraków. -I pytam się czy to może być prawdą? [/quote]
Oczywiscie, bo takie cuda to tylko w naszej mieścinie
podesu*****sz i jeszcze sie chwalisz ,,,
i który jechał dłużej?
podobno zamknięty jest wjazd do Krakowa. Jak teraz jeżdżą busy?
dlaczego usunięto posty o trasie do Krk? przecież to są dla niektórych ważne informację
Bo dani robił syf.
Trasa do Krakowa jest W Opatkowicach w prawo w A4, potem na węźle Łagiewnickim w ulicę Zbigniewa Herberta, a potem w lewo w Podmokłą na skrzyżowaniu Herberta, Stojałowskiego i Podmokłej, dalej ulicą Jugowicką do skrzyżowania na Górze Borkowskiej, potem w prawo w ulicę Zakopiańską i starą trasą.
Pod tym linkiem adres do mapki pokazującej objazd. http://goo.gl/maps/x742O
A administracja zamiast kasować posty, powinna nauczyć się je edytować. Tak trudno się wysilić?
a czy w związku z tym objazdem jedzie się teraz dłużej do Krk?
[quote=gość: cocolia] a czy w związku z tym objazdem jedzie się teraz dłużej do Krk? [/quote]
Pewnie o jakies 5-10 minut dlużej, to szybka trasa ;)
ok. dzieki za info. pozdr.:)
A ja mam jeszcze pytanie do busiarzy
Poronińska - Jerzego Smoleńskiego - Dzikiej Róży - Kąpielowa i wyjazd w Borku na Skrzyżowaniu Kąpielowej, Fortecznej i Zakopiańskiej (koło salonu samochodowego).
[quote=gość: Trochekultury] A ja mam jeszcze pytanie do busiarzy
Poronińska - Jerzego Smoleńskiego - Dzikiej Róży - Kąpielowa i wyjazd w Borku na Skrzyżowaniu Kąpielowej, Fortecznej i Zakopiańskiej (koło salonu samochodowego). [/quote]
Bo tam są ograniczenia w tonażu. 2,5T i 3,5T. A co do syfu to Ty robisz syf.
Trochekultury jako jeden odpisał konkretnie nie to co ty daniii - ty sobie ląduj na balicach jak masz ochotę