Forum » Myślenice

Busy odjazdy rozkłady trasy

• 4 sie 2012

BALAWAN JEST SUPER

2 11 Cytuj
  • 4 sie 2012

doda co ty wymyslilas w lecie z tym balwanem zimna ci brak idz na browca

6 1 Cytuj
  • 4 sie 2012

Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści

12 1 Cytuj
  • 4 sie 2012

Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści

Tyczy się to oczywiści do TOBISI

Tak bardzo cieszy cię czyjeś niepowodzenie czy pech czy raczej skręca cię że komuś się lepiej powodzi niż tobie

ŻAL MI CIEBIE

12 1 Cytuj
  • 5 sie 2012

Czy ktoś może wie o której jest dziś jakiś ostatni autobus z Krakowa do Myślenic?

2 Cytuj
  • 5 sie 2012

Tobisia i Danii to para opisuja wszystkich z konkurencji dlatego w nich tyle nienawisci zal mi ich

13 2 Cytuj
  • Daniel Kołodynski 5 sie 2012

[quote=gość: radek] Tobisia i Danii to para opisuja wszystkich z konkurencji dlatego w nich tyle nienawisci zal mi ich [/quote]

Para to chyba Ty jestes z TOBISIA. !!! Najpierw sie upewnij a potem pisz głupoty!!!.

9 Cytuj
  • 5 sie 2012

Dlaczego w niedzielę na ulicy Średniawskiego parkuje czterema busami busiarz,co nie ma parkingu.Pytam się gdzie jest straż miejska lub policja.Super blokuje ulicę.Myślę że powinny się nim zainteresować odpowiednie służby.

5 1 Cytuj
  • Daniel Kołodynski 5 sie 2012

[quote=gość: nina ..] Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści

Tak bardzo cieszy cię czyjeś niepowodzenie czy pech czy raczej skręca cię że komuś się lepiej powodzi niż tobie

oj Anitka,Anitka....zajmij sie swoim Stasiem.. A nie oczerniaj ludzi.

ŻAL MI CIEBIE [/quote]

3 2 Cytuj
  • 7 sie 2012

[quote=daniii] gość: nina .. napisał/a: Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści

ŻAL MI CIEBIE [/quote]
    danii zapierasz sie ze para nie jestescie a komunikacje kiedy w myslenicach przejmujesz ty z busiarzy jestes z innego wojewodztwa tobisia bedzie pania dyrektor

7 1 Cytuj
  • Daniel Kołodynski 7 sie 2012

[quote=gość: radek] daniii napisał/a: gość: nina .. napisał/a: Kobieto skąd w tobie tyle nienawiści

a Ty bedziesz zamiatał w moich busach!!!-). Pomalutku sie ziemniaki gotuja... Wszystko w swoim czasie. Tak jak napisałem wyżej-posade sprzątacza juz masz.

ŻAL MI CIEBIE
    danii zapierasz sie ze para nie jestescie a komunikacje kiedy w myslenicach przejmujesz ty z busiarzy jestes z innego wojewodztwa tobisia bedzie pania dyrektor [/quote]

4 Cytuj
  • 11 sie 2012

A jest zakaz na ŚREDNIAWSKIEGO ?

2 Cytuj
  • 14 sie 2012

Dzisiaj podsłuchałem kierowców z innych firm jak rozmawiali o kierowcach z IMARTu że zakładają się który dłużej pojedzie przez Kraków. -I pytam się czy to może być prawdą?

11 1 Cytuj
  • basia 14 sie 2012

[quote=gość: Łukasz] Dzisiaj podsłuchałem kierowców z innych firm jak rozmawiali o kierowcach z IMARTu że zakładają się który dłużej pojedzie przez Kraków. -I pytam się czy to może być prawdą? [/quote]
    Oczywiscie, bo takie cuda to tylko w naszej mieścinie

11 Cytuj
  • 14 sie 2012

podesu*****sz i jeszcze sie chwalisz ,,,

3 1 Cytuj
  • Daniel Kołodynski 14 sie 2012

i który jechał dłużej?

4 Cytuj
  • 15 sie 2012

podobno zamknięty jest wjazd do Krakowa. Jak teraz jeżdżą busy?

3 Cytuj
  • 15 sie 2012

dlaczego usunięto posty o trasie do Krk? przecież to są dla niektórych ważne informację

3 1 Cytuj
  • 15 sie 2012

Bo dani robił syf.
    Trasa do Krakowa jest W Opatkowicach w prawo w A4, potem na węźle Łagiewnickim w ulicę Zbigniewa Herberta, a potem w lewo w Podmokłą na skrzyżowaniu Herberta, Stojałowskiego i Podmokłej, dalej ulicą Jugowicką do skrzyżowania na Górze Borkowskiej, potem w prawo w ulicę Zakopiańską i starą trasą.

Pod tym linkiem adres do mapki pokazującej objazd. http://goo.gl/maps/x742O

A administracja zamiast kasować posty, powinna nauczyć się je edytować. Tak trudno się wysilić?

5 1 Cytuj
  • 15 sie 2012

a czy w związku z tym objazdem jedzie się teraz dłużej do Krk?

2 2 Cytuj
  • 15 sie 2012

[quote=gość: cocolia] a czy w związku z tym objazdem jedzie się teraz dłużej do Krk? [/quote]
    Pewnie o jakies 5-10 minut dlużej, to szybka trasa ;)

3 Cytuj
  • 15 sie 2012

ok. dzieki za info. pozdr.:)

3 Cytuj
  • 15 sie 2012

A ja mam jeszcze pytanie do busiarzy
    Dlaczego nie jedziecie trasą przez
    Poronińska - Jerzego Smoleńskiego - Dzikiej Róży - Kąpielowa i wyjazd w Borku na Skrzyżowaniu Kąpielowej, Fortecznej i Zakopiańskiej (koło salonu samochodowego).

2 1 Cytuj
  • Daniel Kołodynski 15 sie 2012

[quote=gość: Trochekultury] A ja mam jeszcze pytanie do busiarzy
    Dlaczego nie jedziecie trasą przez
    Poronińska - Jerzego Smoleńskiego - Dzikiej Róży - Kąpielowa i wyjazd w Borku na Skrzyżowaniu Kąpielowej, Fortecznej i Zakopiańskiej (koło salonu samochodowego). [/quote]

Bo tam są ograniczenia w tonażu. 2,5T i 3,5T. A co do syfu to Ty robisz syf.

9 Cytuj
  • 15 sie 2012

Trochekultury jako jeden odpisał konkretnie nie to co ty daniii - ty sobie ląduj na balicach jak masz ochotę

8 1 Cytuj

Odpowiedz