[quote=daniii] gość: Trochekultury napisał/a: A ja mam jeszcze pytanie do busiarzy
Dlaczego nie jedziecie trasą przez
Poronińska - Jerzego Smoleńskiego - Dzikiej Róży - Kąpielowa i wyjazd w Borku na Skrzyżowaniu Kąpielowej, Fortecznej i Zakopiańskiej (koło salonu samochodowego).
Bo tam są ograniczenia w tonażu. 2,5T i 3,5T. A co do syfu to Ty robisz syf. [/quote]
Tam są ograniczenia w tonażu jak mówisz, a dzisiaj tam busiki pomykały.
[quote=daniii] Od 1.09.2012 promocja dla uczni i studentów. Kraków-Myślenice, Myślenice-Kraków. W soboty 4zł! [/quote]
A na co komu w sobote za 4 zl? ogarnij sie.
[quote=gość: Trochekultury] daniii napisał/a: Od 1.09.2012 promocja dla uczni i studentów. Kraków-Myślenice, Myślenice-Kraków. W soboty 4zł!
A na co komu w sobote za 4 zl? ogarnij sie. [/quote]
Dla studentów. Czytaj uwaznie!To Ty sie ogarnij
Dla Ciebie to i tak zadna róznica-Ty zawsze jezdzisz za 6zł. Ciebie na to stać,ale inni licza sie z kazdym groszem. To jest dla Nich,a nie dla Ciebie!
[quote=daniii] gość: Trochekultury napisał/a: daniii napisał/a: Od 1.09.2012 promocja dla uczni i studentów. Kraków-Myślenice, Myślenice-Kraków. W soboty 4zł!
Dla Ciebie to i tak zadna róznica-Ty zawsze jezdzisz za 6zł. Ciebie na to stać,ale inni licza sie z kazdym groszem. To jest dla Nich,a nie dla Ciebie! [/quote]
Studenci do Krakowa dojeżdżają też od poniedziałku do piątku, to czemu dla nich takiej promocji nie zrobicie?
Ogarnij się i pozbieraj te swoje zabawki. Promocja żadna.
"Od 1.09.2012 promocja dla uczni i studentów. Kraków-Myślenice, Myślenice-Kraków. W soboty 4zł!"
Okej, czyli w soboty po 4zł, a w ciągu tygodnia jest jakaś promocja, czy ona obejmować ma tylko soboty? Ja nie jestem w temacie za bardzo i nie wiem, czy Ty danii jesteś przedstawicielem jakieś nowej firmy, która ma zamiar wejść na nasz rynek czy jak?
Dziś pan Młody S-ek pokazał klasę najwyższych lotów. Obraził kilku pasażerów, rzucał pieniędzmi, klął. Jezu co za prostak i frustrat. Ten człowiek nadaje się do natychmiastowego leczenia.
Dani, przynajmniej napisałem odpowiedź na pytanie TWOICH klientów.
Nie jestem busiarzem, a mam jaja napisać co i jak, Ty zaś wolisz robić bydło i syf.
Jedzie z Borku Fałęckiego do Myślenic jakiś bus ? I jakie mniej więcej koszta takiego biletu.
Lub jakiś rozkład busów jeśli ktoś ma. Bo ten link podany na początku to nie działa.
[quote=daniii] gość: Trochekultury napisał/a: A ja mam jeszcze pytanie do busiarzy
Dlaczego nie jedziecie trasą przez
Poronińska - Jerzego Smoleńskiego - Dzikiej Róży - Kąpielowa i wyjazd w Borku na Skrzyżowaniu Kąpielowej, Fortecznej i Zakopiańskiej (koło salonu samochodowego).
Bo tam są ograniczenia w tonażu. 2,5T i 3,5T. A co do syfu to Ty robisz syf. [/quote]
Tam są ograniczenia w tonażu jak mówisz, a dzisiaj tam busiki pomykały.
Od 1.09.2012 promocja dla uczni i studentów. Kraków-Myślenice, Myślenice-Kraków. W soboty 4zł!
[quote=daniii] Od 1.09.2012 promocja dla uczni i studentów. Kraków-Myślenice, Myślenice-Kraków. W soboty 4zł! [/quote]
[quote=gość: Trochekultury] daniii napisał/a: Od 1.09.2012 promocja dla uczni i studentów. Kraków-Myślenice, Myślenice-Kraków. W soboty 4zł!
A na co komu w sobote za 4 zl? ogarnij sie. [/quote]
Dla Ciebie to i tak zadna róznica-Ty zawsze jezdzisz za 6zł. Ciebie na to stać,ale inni licza sie z kazdym groszem. To jest dla Nich,a nie dla Ciebie!
[quote=daniii] gość: Trochekultury napisał/a: daniii napisał/a: Od 1.09.2012 promocja dla uczni i studentów. Kraków-Myślenice, Myślenice-Kraków. W soboty 4zł!
Dla Ciebie to i tak zadna róznica-Ty zawsze jezdzisz za 6zł. Ciebie na to stać,ale inni licza sie z kazdym groszem. To jest dla Nich,a nie dla Ciebie! [/quote]
Studenci do Krakowa dojeżdżają też od poniedziałku do piątku, to czemu dla nich takiej promocji nie zrobicie?
Ogarnij się i pozbieraj te swoje zabawki. Promocja żadna.
Danii ale jesteś żałosny.
"Od 1.09.2012 promocja dla uczni i studentów. Kraków-Myślenice, Myślenice-Kraków. W soboty 4zł!"
Okej, czyli w soboty po 4zł, a w ciągu tygodnia jest jakaś promocja, czy ona obejmować ma tylko soboty? Ja nie jestem w temacie za bardzo i nie wiem, czy Ty danii jesteś przedstawicielem jakieś nowej firmy, która ma zamiar wejść na nasz rynek czy jak?
[quote=daniii] Od 1.09.2012 promocja dla uczni i studentów [/quote]
raczej dla uczniów ;)
Gdzie mogę znaleźć rozkład busów ?
[quote=gość: Apple172] Gdzie mogę znaleźć rozkład busów ? [/quote]
Na placu busów.
[quote=gość: Trochekultury] gość: Apple172 napisał/a: Gdzie mogę znaleźć rozkład busów ?
Na placu busów. [/quote]
Ciekawe w którym miejscu jest ten rozkład?. Nie wprowadzaj ludzi w błąd!.
Czy ktos wie jak jezdzi bus na Buline przez zarabie?
Trochekultury napisał cyt: A na co komu w sobote za 4 zl? ogarnij sie.
A MOŻE NP. MNIE BO CHODZĘ NA ZAOCZNE STUDIA, DO PRACY ITP.
No to zaoszczędzisz, 1,50 zł.
Gratuluje Tobie oszczędności, a busiarzom żałosnej promocji.
[quote=gość: ZeżryjSobiTęPromocje] No to zaoszczędzisz, 1,50 zł.
Gratuluje Tobie oszczędności, a busiarzom żałosnej promocji. [/quote]
1,5 w jedną strone. 3złote dziennie.
[quote=daniii] gość: ZeżryjSobiTęPromocje napisał/a: No to zaoszczędzisz, 1,50 zł.
Gratuluje Tobie oszczędności, a busiarzom żałosnej promocji.
1,5 w jedną strone. 3złote dziennie. [/quote]
3 zł raz na tydzień.
12 zł miesięcznie.
w sam raz na tanie rajstopy dla ciebie
co to za przewoznik z jednym busem i 3 kursy dziennie
RONDO JEST BZDURĄ ,A Kto mi powie ,kto zabrał ojro za rondo jest WIELKIM BOSSSEM
wiecie może o której wyjeżdża ostatni bus z Krakowa spod galerii do Myślenic?
Ja myślałem że od tego masz TOBISIE
[quote=gość: gość..] Ja myślałem że od tego masz TOBISIE [/quote]
Was wszystkich do tego mam!!!
Dziś pan Młody S-ek pokazał klasę najwyższych lotów. Obraził kilku pasażerów, rzucał pieniędzmi, klął. Jezu co za prostak i frustrat. Ten człowiek nadaje się do natychmiastowego leczenia.