Dlaczego zdradza sie Kobietę która wybrała Cie z pośród tak wielu?... z inna która poleci na każdego innego?!!!!!!!!
Kobiete która nie widzi poza Toba innego świata, jesteś dla niej ideałem.
Dlaczego zdradzamy z kims kto i tak zrobi to z pierwszym lepszym?
Dlaczego zdradza się w domach publicznych i płaci za seks z niejednokrotnie kims brzydszym niż Twoja Żona czy partnerka życiowa?
Czy ktoś zna jakieś sensowne wytłumaczenie?
Czy rozmawianie w meskim gronie „pikantnie” o dziewczynach to już zdrada?
a ja mysle ze jesli facet jet do dupy i nie szanuje zony to cemu nie poszukac szczescia u innego;)oczywiscie najpierw wysyłajac meza gdzie piepsz rosnie he he
Myślę, że jeżeli facet nie szanuje żony to w dziewięćdziesięciu procentach ma miejsce jeden z następujących przypadków:
- przed ślubem nie zdarzyliście się poznać należycie
- mąż udawał ukrywając jaki naprawdę jest (tutaj mam wątpliwości, czy ślub można uznać za ważnie zawarty)
- dziewczyna patrzyła przez różowe okulary na przyszłego męża
- ślub został zawarty pod jaką presją - choćby strach przed zostaniem samą
W każdym z tych przypadków on albo ona coś nie tak uczyniła już przed ślubem.
[quote=gość: ona300] ludzie ale macie problemy co kogo obchod
zi czy zdradziła czy nie to kazdego sprawa indywidualna:) [/quote]
No wiadomo że indywidualna,ale to jest fajnie tak poprostu i spontanicznie wyrazić swoje myśli,
[quote=gość: ona300] ludzie ale macie problemy co kogo obchodzi czy zdradziła czy nie to kazdego sprawa indywidualna:) [/quote]
Ależ oczywiście że tak, poza tym w świetle większości badań zdrada jest domeną ludzi o skłonnościach homoseksualnych niejednokrotnie ukrytych i nieuświadomionych i myślę że ten temat założyła taka właśnie osoba. Nie ma co się podniecać tylko trzeba zgłosić się do specjalisty.
[quote=cygnus] Powiedz mu, że zostaniecie przyjaciółmi;-) [/quote]
On chce więcej. Martwi się o "dotykanko".
[quote=gość: Smutna..] cygnus napisał/a: Powiedz mu, że zostaniecie przyjaciółmi;-)
On chce więcej. Martwi się o "dotykanko". [/quote]
samotna może się spotkamy i pogadamy :)
Dlaczego zdradza sie Kobietę która wybrała Cie z pośród tak wielu?... z inna która poleci na każdego innego?!!!!!!!!
Kobiete która nie widzi poza Toba innego świata, jesteś dla niej ideałem.
Dlaczego zdradzamy z kims kto i tak zrobi to z pierwszym lepszym?
Dlaczego zdradza się w domach publicznych i płaci za seks z niejednokrotnie kims brzydszym niż Twoja Żona czy partnerka życiowa?
Czy ktoś zna jakieś sensowne wytłumaczenie?
Czy rozmawianie w meskim gronie „pikantnie” o dziewczynach to już zdrada?
Super rozwczarowany napisales. moze teraz meczyzni zrozumieja
[quote=gość: martusiaakinia] Super rozwczarowany napisales. moze teraz meczyzni zrozumieja [/quote]
własnie nie fajnie napisane
Prawda jest taka że wielu dałoby dużo aby mieć kochającą żone, a nie mają takiego szczescia :)
[quote=gość: męski] Prawda jest taka że wielu dałoby dużo aby mieć kochającą żone, a nie mają takiego szczescia :) [/quote]
zgadza się tylko zeby piwko i kapcie przynosiła to byłoby piknie eh marzenie :)
byłoby pięknie żeby tak facet się domyślił i to on przynosił piwo i kapcie a czemu by nie ....
Czy ktoś zna jakieś sensowne wytłumaczenie?Czy rozmawianie w meskim gronie „pikantnie” o dziewczynach to już zdrada? [/quote]
NIE!
NIe wiesz nawet, co kobiety wygadują na babskich wieczorkach.
Raz słyszałem o mizianiu wąsami, wężach i czapeczkach.
O co chodzi?
[quote=gość: mniam] byłoby pięknie żeby tak facet się domyślił i to on przynosił piwo i kapcie a czemu by nie .... [/quote]
Jakie piwko?
Jak to jakie - portera!!!!
Jak juz przyniesie, to co potem?
[quote=gość: Rex] Jak juz przyniesie, to co potem? [/quote]
:):)
:x
Za piwko kobieta zdradzi????????
chyba na odwrót i o sobie w tym poście piszesz durnota jakich mało /....
[quote=gość: fryd] chyba na odwrót i o sobie w tym poście piszesz durnota jakich mało /.... [/quote]
Miałaś już taki przypadek?
a ja mysle ze jesli facet jet do dupy i nie szanuje zony to cemu nie poszukac szczescia u innego;)oczywiscie najpierw wysyłajac meza gdzie piepsz rosnie he he
Myślę, że jeżeli facet nie szanuje żony to w dziewięćdziesięciu procentach ma miejsce jeden z następujących przypadków:
- przed ślubem nie zdarzyliście się poznać należycie
- mąż udawał ukrywając jaki naprawdę jest (tutaj mam wątpliwości, czy ślub można uznać za ważnie zawarty)
- dziewczyna patrzyła przez różowe okulary na przyszłego męża
- ślub został zawarty pod jaką presją - choćby strach przed zostaniem samą
W każdym z tych przypadków on albo ona coś nie tak uczyniła już przed ślubem.
ludzie ale macie problemy co kogo obchodzi czy zdradziła czy nie to kazdego sprawa indywidualna:)
[quote=gość: ona300] ludzie ale macie problemy co kogo obchod
zi czy zdradziła czy nie to kazdego sprawa indywidualna:) [/quote]
No wiadomo że indywidualna,ale to jest fajnie tak poprostu i spontanicznie wyrazić swoje myśli,
[quote=gość: ona300] ludzie ale macie problemy co kogo obchodzi czy zdradziła czy nie to kazdego sprawa indywidualna:) [/quote]
Przed koleżankami można się pochwalić:)
[quote=gość: Małudo] gość: ona300 napisał/a: ludzie ale macie problemy co kogo obchodzi czy zdradziła czy nie to kazdego sprawa indywidualna:)
Przed koleżankami można się pochwalić:) [/quote]
A z Czarnoskórym to dopiero odjazd:)
O na pewno, trzeba tylko znaleźć drugiego Simona Mola.
[quote=cygnus] O na pewno, trzeba tylko znaleźć drugiego Simona Mola. [/quote]
Myślę cyngus że tobie też nic nie brakuje
Ależ oczywiście że tak, poza tym w świetle większości badań zdrada jest domeną ludzi o skłonnościach homoseksualnych niejednokrotnie ukrytych i nieuświadomionych i myślę że ten temat założyła taka właśnie osoba. Nie ma co się podniecać tylko trzeba zgłosić się do specjalisty.