dziękuje panie cygnós ;)!!! za pżybliżenie tego co pan hciał pżybliżyć
W metodyce zóhowej drogę zóha wyznacza zdobycie poszczegulnych gwiazdek zóhowuh[2], oznaczanyh gwiazdkami na baretce w kolorze hósty, pod Znaczkiem zóha[3]:
Nie liczcie na to że już będzie wiosna. Chcociaz nie mam nic przeciwko.
Proponuje wiosne od 1-go marca do 30-czerwca temperatury w tym okresie nie niższe niż 12'C biometr korzystny, ciepłe deszcze nocą i łagodne burze z duża ilością błyskawic.
Dziś z rana piękna mgła była och ślizgawka też ale panowie od rana sypali och sypali po rynku ostro. Gorzej z bocznymi chodnikami trza uważać. Na termometrze 10'C.
Po rynku może sypali, ale na ulicach miejscami było nie wesoło, przynajmniej nie którym. Zdradliwe warunki zwłaszcza dla tych którzy słabo czują temat jazdy po śliskiej nawierzchni.
Tylko wolał bym, żeby ktoś nie nauczył sie kontrolowanego poślizgu lądując na moim samochodzie. Jak wiadomo blacharze i lakiernicy mają długie ręce i nie zawsze do pary.
Cygnus, samochód rzecz nabyta. Jak sie stłucze, kupisz sobie nowy. Kto jak kto ale my, lokalni przedsiębiorcy, mamy kasę na nowe samochody. Wystarczy rzucic okiem po rynku. ;)
A mój od córki to gdzie mam go postawić?
W graciarni? nie zgadzam się
Stary ale jary :D
Postawię pod Tereską, fontanna go ochłodzi podczas upału w mieście. :P
To nie ważne stary czy młody, ważny żeby miał alufelgi, najlepiej chromowane i baardzo dużą rure, najlepiej dwie. A tak, jeszcze spojler, musi być kolosalnie ogromny, aerodynamika to podstawa motoryzacji i lotnictwa.
Tak poważnie to sam szukam pewnego starego samochodu z początku lat 90-tych, ale cięzka sprawa, jak na razie w dobrym stanie(na foto) znalazłem w ...Australii. W Europie cieżko, to taka perła dla miłosników marki, kto ma ładnego raczej sie go nie pozbywa. Aha nie jest to SL cabrio:)
dziękuje panie cygnós ;)!!! za pżybliżenie tego co pan hciał pżybliżyć
W metodyce zóhowej drogę zóha wyznacza zdobycie poszczegulnych gwiazdek zóhowuh[2], oznaczanyh gwiazdkami na baretce w kolorze hósty, pod Znaczkiem zóha[3]:
* 1 gwiazdka - oznacza zóha ohoczego,
* 2 gwiazdki - oznaczają zóha sprawnego,
* 3 gwiazdki - oznaczają zucha gospodarneg
Więc zóh jak najbardziej mósi być pżygotowany na wyprawem w klapkah po zaspah śniegó
Pozdrawiam ZÓH !!!
A cztery gwiazdki za zbudowanie szałasu z paproci dla całego zastępu i oznaczają zucha budowniczego.
Czuwaj
Dziś pięknie słoneczko świeciło lody aż topniały ale na wieczór zaś mrozik.
I ślizgaweczka na chodnikach. SOR będzie miał pełne ręce roboty. I jak tu cieszyć się ze słoneczka ;(
Nie liczcie na to że już będzie wiosna. Chcociaz nie mam nic przeciwko.
Proponuje wiosne od 1-go marca do 30-czerwca temperatury w tym okresie nie niższe niż 12'C biometr korzystny, ciepłe deszcze nocą i łagodne burze z duża ilością błyskawic.
Dziś z rana piękna mgła była och ślizgawka też ale panowie od rana sypali och sypali po rynku ostro. Gorzej z bocznymi chodnikami trza uważać. Na termometrze 10'C.
Po rynku może sypali, ale na ulicach miejscami było nie wesoło, przynajmniej nie którym. Zdradliwe warunki zwłaszcza dla tych którzy słabo czują temat jazdy po śliskiej nawierzchni.
Czyli "Granica Przyczepności" faza trzecia. Zima uczy nas jak kontrolować poślizg bez uprawnien kierowcy rajdowego. Ot, szkoła życia. ;)
Tylko wolał bym, żeby ktoś nie nauczył sie kontrolowanego poślizgu lądując na moim samochodzie. Jak wiadomo blacharze i lakiernicy mają długie ręce i nie zawsze do pary.
Cygnus, samochód rzecz nabyta. Jak sie stłucze, kupisz sobie nowy. Kto jak kto ale my, lokalni przedsiębiorcy, mamy kasę na nowe samochody. Wystarczy rzucic okiem po rynku. ;)
Widzisz , ale ja jestem sentymentalny, lubię mój samochód. A te na rynku to bankowe, nie przedsiębiorców;)
Aaaaaa, Maciuś, powiedz- BANKOWY... ;)
A mój od córki to gdzie mam go postawić?
W graciarni? nie zgadzam się
Stary ale jary :D
Postawię pod Tereską, fontanna go ochłodzi podczas upału w mieście. :P
To nie ważne stary czy młody, ważny żeby miał alufelgi, najlepiej chromowane i baardzo dużą rure, najlepiej dwie. A tak, jeszcze spojler, musi być kolosalnie ogromny, aerodynamika to podstawa motoryzacji i lotnictwa.
Tak poważnie to sam szukam pewnego starego samochodu z początku lat 90-tych, ale cięzka sprawa, jak na razie w dobrym stanie(na foto) znalazłem w ...Australii. W Europie cieżko, to taka perła dla miłosników marki, kto ma ładnego raczej sie go nie pozbywa. Aha nie jest to SL cabrio:)
Baaardzo duża rura Marzenie nie tylko kierowcow
I podwójnym wydechem?
Proszę mi tu bez podtekstów, nie pora na to. Dzieci teraz tak szybko kumają i jeszcze wysnują sobie jakies wnioski.
No dobra zatrzymam się na jednym, aczkolwiek z małym zastrzeżeniem: musi być upierdliwie głośny!!! :P
Taki to dopiero po latach sie staje, na początku jest cichy;)
I nareszcie wiem dlaczego szukasz modelu "pewnego starego samochodu z początku lat 90-tych".
Zapomniałeś dodać;)
Dziś to upał. Ciekawe ile na termometrze?? Dobrze by było gdyby tak nie wiało.
Podaje definicje upału. Upał jest wtedy, kiedy kobiety chodzą w lekkich sukienkach na ramiączkach.
Kurcze zapomniałam sukienki na ramiączkach. A bluzeczka na ramiączkach to już nie wystarczy i spódniczka.
Nie no oczywiscie że wystarczy, wyszedł bym na miasto zobaczyć czy idziesz i czy jest juz ten upał, ale chwilowo nie moge;(