Forum » Myślenice

Kampania wyborcza 2010 WYSTARTOWALA!

• Wacław Nowak 8 lis 2010

[quote=Greta J.]Słuchajcie no Wacławek

Może nie warto byłoby do Was pisać gdyby nie Wasza nadzwyczajna aktywność na forum, powodująca zaśmiecanie jego przestrzeni takimi oto tworami jak post powyżej.
    Proszę jeśli już musisz, zmobilizuj swój umysł i pisz do rzeczy.
    A tak, nawet nie potrafisz być zabawny choć się starasz.

Myślisz, że to co pisze ŚWIADEK jest tak bardzo nieprawdopodobne?

Znam osobę, która widziała w Porębie ciemnogranatowego opla combo o numerze rejestracyjnym KMY 7N90, którym to samochodem poruszało się kilku dżentelmenów niszczących plakaty Wiktora Kielana. Samochód ten jak ustalono należy do Zakładu Utylizacji Odpadów.
    Jak myślisz? To samowola rozgorączkowanych kampanią pracowników ZUO czy wypełnienie polecenia szefowej?

I konkret proszę Wacławek, konkret bo zabawny nie jesteś.
    [/quote]

Utylizacji Odpadów mówisz i ściągali plakaty wyborcze ? Czyli utylizowali ? Tak to bardzo prawdopodobne, bo znam osobę co mówiła że ta farba na tych plakatach nie ma atestu i nie ulega biodegradacji :)

Może to był powód :)

Nie bądź śmieszna z tymi oszczerstwami. Gdybym ja napisał podobny tekst co ty tutaj to wyśmiała byś mnie że opowiadam bzdury, ale w twoje bzdury należy wierzyć bo ty znasz osobę a i świadek też to widział :)

A uważasz że nieprawdopodobnym jest, że to ty po wylogowaniu napisałeś jako świadek ?

Dla mnei to bardzo prawdopodobne bo jako klakierzy Kielana posuwacie się wszelkich sztuczek by zaistnieć, a pamiętam jak kiedyś śmiałaś się z klakierów Ostrowskiego. A czymże sama jesteś teraz ?

• 8 lis 2010

Pani Luna a co to za nowość , to normalka Burmistrz zawsze taką postawę miał wobec Obywateli myślę że nie muszę przypominać, bo tych jego słów jak nas traktuje mu nie zapomnimy ,a wyładunek to może sobie zrobić i będzie po problemie.

[quote=Luna]
    Czy zwrócili Państwo uwagę na zdjęcie burmistrza na tle Szkoły Podstawowej nr 2 przy opisie: "Kultura i oświata"? Ja jako wyborca do którego kierowana jest ta ulotka czuję się urażona i lekceważona. Nasz włodarz TRZYMA RĘCE W KIESZENIACH SPODNI! Zasady dobrego wychowania tego zabraniają.

"Trzymanie ręki w kieszeni marynarki podczas rozmowy lub przemawiania jest wielką gafą, jest obraźliwe dla rozmówcy czy słuchaczy. Najlepiej po zakupie marynarki nie rozpruwać w ogóle zaszytych firmowo kieszeni. (...)

Trzymanie obu rąk w kieszeniach spodni ma taka sama wymowę jak trzymanie ręki w kieszeni marynarki."

źródło: http://www.savoir-vivre.com.pl/?rece-w-kieszeni,570[/quote ]

A ta ulotka do ciebie przemawiała ? Burmistrz miał na niej otwarte usta ?

Wy popadacie w jaką paranoje ?

• 8 lis 2010

Dobra

Zapytaj Marka jak to było. Niech Ci sam powie.

• 8 lis 2010

[quote=Greta J.]Dobra

[/quote]

Nie Greto ja nic takiego nie widziałem.

Marek jak to było naprawdę ?

• 8 lis 2010

Szanowny Wacławku piszę o moich własnych odczuciach i mam do nich prawo. Ulotka jest formą krótkiej przemowy do jej adresata - w tym wypadku do wyborców. Jest słowo pisane i słowo mówione. Ulotkę czytam sama ale "przemawia z niej autor" - bo on chce mnie do czegoś przekonać. Po to ona powstała i w tym celu wrzucono ją do mojej skrzynki na listy.
    http://www.marketingwpolityce.zgora.pl/ulotka.htm

• 8 lis 2010

Wacławek
    Ile burmistrz płaci za kilkanaście godzin dziennie przy kompie?

• adzygmunt 8 lis 2010

Etat czy prace zlecone? można się załapać?
    Panowie dajcie spokój z taką kampanią!!!

• Wacław Nowak 9 lis 2010

[quote]Wacławek
    Ile burmistrz płaci za kilkanaście godzin dziennie przy kompie?[/quote]

A wam sztab Kielana musi płacić za pozytywne wpisy ?
    Kurcze, że wcześniej nie wiedziałem bo bym się załapał, zawsze kilka stówek dziennie by się przydało :(

[quote=:[hr][quote]Greta J. napisał]Dobra

[/quote]

Nie Greto ja nic takiego nie widziałem.[/quote]

To ciekawe, że Marek nic nie widział :)

• Wacław Nowak 9 lis 2010

Wacławek kończy swoją krucjatę.

Przepraszam wszystkich, których uraziłem a w szczególności Pana Kielana, Gretę, Cyrka, M007, Tajgera i innych o których zapomniałem.
    Po przeanalizowaniu pewnych ostatnich spraw, stwierdzam, że "trochę" się myliłem co do was i całego sztabu kielanowców.

Pozdrawiam i myślę, że nie będę tego musiał żałować w przyszłości.

PS Nawet nie pytajcie o powód, bo aż wstyd mówić :(

• 9 lis 2010

Na refleksję nigdy nie jest za późno

• 9 lis 2010

Śmieszą mnie te wywody o fachowości obecnie panującego,kto zna Go naprawdę wie że facet na niczym się nie zna jak większość absolwentów AP.W wypowiedziach używa głównie sloganów jak wszyscy politycy chociaż czasem walnie "złotą myśl" typu załadunek,wyładunek lub polityka jakby komunikacyjna.

• 9 lis 2010

[quote=gość]Śmieszą mnie te wywody o fachowości obecnie panującego, kto zna Go naprawdę wie że facet na niczym się nie zna[/quote]tu się jak najbardziej zgodzę z przedmówcą
    [quote=gość] jak większość absolwentów AP.[/quote]
    Ale tutaj nie obrażaj i nie obniżaj rangi tej jakże 'popularnej UCZELNI' (?!)
    [quote=gość]W wypowiedziach używa głównie sloganów jak wszyscy politycy chociaż czasem walnie "złotą myśl" typu załadunek,wyładunek lub polityka jakby komunikacyjna. [/quote]
    Jeszcze była (co najmniej jedna) wypowiedź przed kamerą: "Pani która kłamała że mówiła nieprawdę."

• 9 lis 2010

Zapomniałem dodać, że ostatnio AP przemianowało się na UP ale wykładowcy i "poziom" pozostał..

• 9 lis 2010

To przemianowanie AP na UP dało tyle ,co wbicie tych trzech słynnych łopat na dworcu. "Oj komuno, czy ty nigdy nie odejdziesz?"

• 9 lis 2010

Pan Wacławek nawet jak chce być kulturalny to mu nie wychodzi. "Sztab kielanowców" to niby wyraz szacunku rozumiem. Czy powiedzenie do Ciebie np "sztab ostrowców" to komplement?

• 9 lis 2010

Słyszałem że p. Kielan był bardzo zdenerwowany pytaniami wyborców na spotkaniu w restauracji "siedem smaków" na zarabiu. Ponoć pan Zalubowski musiał go ratować bo nie wiedział jak wybrnąć z sytuacji ...
    Był ktoś może na tym spotkaniu???

• 9 lis 2010

Na jego stronie nie ma nic o tym spotkaniu. Pewnie plotka...

• 9 lis 2010

Chyba jednak nie plotka bo opowiadała mi o tym osoba która tam była. Spotkanie było chyba w zeszłym tygodniu.

• 9 lis 2010

Moi drodzy, a gdzie się podział wątek dotyczący Pana Tadeusza S. tak tylko pytam, bo słyszałam, że przy kontroli PIP, czy ZUS-u niektórzy pracownicy byli ukryci w zbożu? Potem kazano im wieszać Kota po drzewach, potem mieszkańcy Osieczan przez jego kłótnie z sąsiadem nie miały planu zagospodarowania, potem zaczął troszczyć się o środowisko i gospodarkę odpadami regularnie paląc śmieci i zatruwając mieszkańców, teraz jako "społecznik" stara się o mandat radnego powiatowego i staje się nadwornym trenerem Kielana, na którego chciałam głosować, gdyby nie fakt,że popierają go tacy ludzie jak ten przedsiębiorca. Pewnie są ludzie, którzy myślą podobnie jak ja, z tą różnicą, że Kielana nie biorą pod uwagę jako kandydata na burmistrza. Sorki ale ważne jest kto z kim się zadaje, na zdjęciach widać twarze z PZPR-u, obok ludzi solidarności, totalny Chaos. Reakcja wyborców jest taka że nie które listy są spalone, podobnie jak kandydaci na sztukę do blokowania. Mając pieniądze chce się władzy i wpływów, przedsiębiorcą dziękujemy.

• 9 lis 2010

Normalnie radio Erewań:)
    W zeszłym tygodniu było spotkanie w strażnicy OSP na Zarabiu (budynek sąsiadujący z "7 smaków"). Na tym spotkaniu zjawił się jeden z synów Bronka i starał się wyhaczyć Kielana. Kilka osób na niego wsiadło, zapytało o postępowanie w prokuraturze odnośnie działek pod wysypisko i młodzieniec nieco się ostudził.
    Zapytał jeszcze tylko Kielana czy mogą liczyć na przychylność gminy w sprawie budowy miasteczka seniora między Polanką a Krzyszkowicami.
    Na wyjściu dostał ulotkę od sztabu i grzecznie pomaszerował do domu.

• 9 lis 2010

[quote] Mając pieniądze chce się władzy i wpływów, przedsiębiorcą dziękujemy.[/quote]

Pisze się: "przedsiębiorcom" ...Irenko

:)

• 9 lis 2010

Irenka = Krystian ?:)

• 9 lis 2010

Byłem na tym spotkaniu w strażnicy na Zarabiu, młody Brózda starał się coś powiedzieć ale w zupełności mu nie wyszło, zadał konkretnie pytanie czy do Myslenic nie można by było sprowadzać śmieci z większego obszaru a w zamian za zarobione pieniądze( chyba miał na myśli dla swojej spółki) dofinansować sportu. Powiedział także ze śmietnik ma wszystkie pozwolenia wiec musi być ok, na to Zalubowski mu odpowiedział ,iż sprawa działek pod śmietnikiem jest w prokuraturze, a plan w sądzie. Żadne ratowanie , widać młody kamilek nie nagrywal tak jak w sądzie w krakowie nie wiem czy wie iż na rozprawie sądowej nie wolno nagrywać bez zgody sędziego.

Odpowiedz