Forum » Okolice

TRZEMEŚNIA BEZ WODY!

• 12 lut 2012

jak was tyle jest to nie umiecie sobie sami poradzić z takim problemem

3 1 Cytuj
  • 12 lut 2012

Bo to Konopielki są :)

6 3 Cytuj
  • 12 lut 2012

NO CHYBA W TEJ trzemeśni

1 2 Cytuj
  • 12 lut 2012

to raczej ja nie wiem z jakiej Trzemeśni jesteś. bo chyba coś nie bardzo jesteś na temat co robią strażacy. Starają sie i pomagają na tyle ile moga. i zapewniam cie, że nie był to 1 raz.

4 1 Cytuj
  • 12 lut 2012

Strażacy dowożą wodę od dobrych już 4 miesięcy.

1 2 Cytuj
  • 12 lut 2012

gdzie dowożą pod dom sołtysa....bo jakoś o to całe to zamieszanie... jak maci wode to co jeszcze chcecie...

4 5 Cytuj
  • 12 lut 2012

a teraz są mrozy to może sie upomnijcie żeby wam burmistrz darmowego węgla podesłał

4 4 Cytuj
  • 12 lut 2012

mikki napisał
    "wszystko co na tym forum jest to tylko TRZEMEŚNIA..? trzemeśnia bieganie,,,, ,trzemeśnia kościół .....trzemeśnia woda ...nie macie jeszcze czego w zanadrzu ...."

A co ciebie to obchodzi? Jeśli masz problem to nie wchodź na te tematy.
    Nie rozumiem tego typu buractwa.

5 3 Cytuj
  • 13 lut 2012

ooooooooooo nawet w rmf fm powiedzieli teraz o nas ... ze mamy wielka awarie wodociagu...

3 2 Cytuj
  • 13 lut 2012

Tak się składa, że już tydzień temu informowałam prasę i portale o tym, co się dzieje w Trzemeśni i dopiero dzisiaj (tydzień po moim zgłoszeniu) RMF podało ta informacje w wiadomościach.Ciekawe, czy na tym się skończy. Skoro sa w stanie włączyć wodę raz na dzień, jak to miało miejsce w sobotę (woda było ok 300 min), to cos tu nie gra.Najgorsze jest to, że tak na prawdę nikt nas nie poinformował, że wody nie będzie, nikt nie informuje, kiedy woda będzie i nikt nam wody w zbiornikach nie dostarcza.Coś w końcu z tym trzeba zrobić.

6 3 Cytuj
  • 13 lut 2012

woda było ok 30 min w sobotę

3 2 Cytuj
  • 13 lut 2012

Gdzie dwóch Trzemeśniaków tam trzy zdania.Dlatego wody jeszcze długo nie będziecie mieć.W ŁĘKACH też brakuje wody ,ale społeczeństwo umie się dogadać,pomysł jedyny i trudny do zaakceptowania ale zawór ze zbiornika jest na dzień zamykany a popołudniem jak w zbiorniku się troszkę wody napełni otwierany i wszyscy jakoś do tej wiosny kalikujemy ale "z wodą".
    P.s-Hej tam w tej Trzemeśni pamiętajta że zgoda buduje a niezgoda itd....................

5 6 Cytuj
  • 13 lut 2012

Trzemeśnia Trzemeśnia piękna okolica gdyby nie brak wody byłaby stolica!!!, łubidibida łubidibida łubidibida hej hej!!!!

6 7 Cytuj
  • 13 lut 2012

ha ha ha trzemeśnia bez jaj nie rozśmieszajcie ludzi .muza grasz ale do bani nute !!!!!!!!!!!!!!! zastanów się co ty piszesz widać jak wiele widziałaś chyba tylko tą trzemeśnię zarośniętą krzakami i domy bez wody :)

3 6 Cytuj
  • 13 lut 2012

Z tej inormacji wynika , że wody może nie być jeszcze dłuuuugo.
    Załamka.

5 1 Cytuj
  • 13 lut 2012

hhhh -- dlaczego pod dom sołtysa ???
    skąd takie wiadomości ?
    Pod domem sołtysa strażacy z wodą byli tylko raz.

1 Cytuj
  • 13 lut 2012

Na Zasani też wody brak.I osoby które robią sobie jaja to ja pozostawię bez komentarza.No ale to jednak My Polacy.Bardzo to jest przykre,że ktoś ma problem a inni mają z tego zadowolenie.Z telewizją nie chodzi o to,że mają przyjechać i robić coś z tym tylko może jeśli telewizja czy radio poruszą ten temat władz coś zaczną działać.Dla niektórych 2 tygodnie bez wody to naprawdę dramat.Tym bardziej dla starszych osób.Nie każdy ma takie problemy więc niech te osoby się nie wypowiadają bo nie wiedzą jak to jest.

3 1 Cytuj
  • 13 lut 2012

I tu apel do słońce i leśny:bez złośliwości;*.

1 1 Cytuj
  • 13 lut 2012

to co wy robicie żeby pomóc starszym siedzićie przed komputerami i biadolicie do roboty sie weżci pomagać a nie PATRIOTYCZNIE MY POLACY zgoda buduje niezgoda rujnuje a u was to sama nienawiść ... żalić się umiecie tylko .....

4 3 Cytuj
  • 13 lut 2012

nie ma wady to do gara śnieg i trzepać aż będzie woda.

3 4 Cytuj
  • 13 lut 2012

Bo wiesz jak nie ma wody...to siedzimy i biadolimy :D
    To raczej ty (xxxxx) siejesz nienawiśćią ;)

3 3 Cytuj
  • 14 lut 2012

to nie siedźcie na tyłkach w tej trzemeśni tylko jazda na wodociągi i podłanczajcie się do wody państwowej bo to nie jest taka duża kasa za podłącz.. a nie czekajcie na wiosenne roztopy i wodę z rzek bo jak narazie to tylko narzekacie i pieprzycie jacy wy biedni jesteście ;) chociaż to fakt i to miała by być stolica to żałosne !!!!!!!!!

4 2 Cytuj
  • 14 lut 2012

hmm ale ja mam 16 lat :)

3 3 Cytuj

Odpowiedz