Oferuję zarchiwizowanie i uporzadkowanie dokumentacji osobowo-płacowej, posiadam doswiadczenie i wykształcenie w tym kierunku, wiecej na priv, pozdrawiam
Poroznosiliśmy dzisiaj kilka formularzy w sprawie referendum emerytalnego ( www.referendumemerytalne.pl ) podpisy można składać (do środy bo w czwartek chcemy to zawieść do Krakowa) w :
Sklepie spożywczym- Kazimierza Wielkiego 65
CPN-nie BP na Słowackiego
i w galerii Dekada w sklepie odzieżowym "Pepko"
po za tym pracownicy : Polplastu, Wędzonki i Gubadu w portierni a Biedronki u ochrony.
W sobotę zamierzamy odwiedzić jeszcze kilka punktów.
P.S. Akcję robi "Solidarność" nie jesteśmy jej członkami ani nawet sympatykami (i nie zanosi się że kiedykolwiek bedziemy) ale to zbyt ważna sprawa dla nas wszystkich by jej nie poprzeć.
Troszkę z innej beczki...Orientuje się ktoś może czy w momencie przejścia na świadczenie emerytalne można swobodnie kontynuować prowadzenie własnej firmy?Na jakich zasadach się to odbywa? Przepisy odnośnie tego zmieniły się radykalnie...Będę wdzięczny za pomoc.
Osobiście nie mam nic do zaoferowania, ale gdybym poszukiwał pracy choćby przez to forum, to napisał bym co potrafię przede wszystkim....a w twoim wypadku nawet nikt nie wiedział czy jesteś Zofią czy Zenonem. Wybacz ale to szczyt amatorki.
[quote=gość: papi] Witam czy słyszał ktoś o pracy typu pomoc kuchenna, kelnerka lub coś podobnego w Myślenicach?? [/quote]
z tego co wiem to potrzebują kelnerki w Oberży "Wilczy Głód" w Krzyszkowicach
Macie namiary na jakąś pracę w sklepie ?
Praca w sklepie obuwniczym naprzeciwko Cafe 7-ki kawiarni
Oferuję zarchiwizowanie i uporzadkowanie dokumentacji osobowo-płacowej, posiadam doswiadczenie i wykształcenie w tym kierunku, wiecej na priv, pozdrawiam
dzięki memo, sprawdzę to tylko że dopiero jutro
maci może namiary na prace dla młodych lat 2o
Poszukuje ktos opiekunki do dzieci i do pomocy w pracach domowych? wiecie cos moze?
[quote=gość: opbi] maci może namiary na prace dla młodych lat 2o [/quote]
Człowieku - pakuj manatki i uciekaj z tego bajzlu czym prędzej - chyba że 1000zł na łapę i upokarzanie przez pseudobiznesmenów cię zadowala.
Poroznosiliśmy dzisiaj kilka formularzy w sprawie referendum emerytalnego ( www.referendumemerytalne.pl ) podpisy można składać (do środy bo w czwartek chcemy to zawieść do Krakowa) w :
Sklepie spożywczym- Kazimierza Wielkiego 65
CPN-nie BP na Słowackiego
i w galerii Dekada w sklepie odzieżowym "Pepko"
po za tym pracownicy : Polplastu, Wędzonki i Gubadu w portierni a Biedronki u ochrony.
W sobotę zamierzamy odwiedzić jeszcze kilka punktów.
P.S. Akcję robi "Solidarność" nie jesteśmy jej członkami ani nawet sympatykami (i nie zanosi się że kiedykolwiek bedziemy) ale to zbyt ważna sprawa dla nas wszystkich by jej nie poprzeć.
DOM PRACE PIKNY LASCE HAY
Troszkę z innej beczki...Orientuje się ktoś może czy w momencie przejścia na świadczenie emerytalne można swobodnie kontynuować prowadzenie własnej firmy?Na jakich zasadach się to odbywa? Przepisy odnośnie tego zmieniły się radykalnie...Będę wdzięczny za pomoc.
[quote=gość: ciupagaHenek] DOM PRACE PIKNY LASCE HAY [/quote]
a jaka to praca?
słyszał ktos o jakiej robocie????
[quote=gość: abc] słyszał ktos o jakiej robocie???? [/quote]
a umiesz coś robić? czy jesteś tzw. studentem?
nie nie jestem studetką
a co masz jakies namiary na prace?
Osobiście nie mam nic do zaoferowania, ale gdybym poszukiwał pracy choćby przez to forum, to napisał bym co potrafię przede wszystkim....a w twoim wypadku nawet nikt nie wiedział czy jesteś Zofią czy Zenonem. Wybacz ale to szczyt amatorki.
kokos bo masz pewnie dobra prace to łatwo ci tak pisac a ci ktuzy nie mają to szukaja gdzie sie da!!!!
gdzie w myslenicach mozna napisac cv i je wydrukowac???
Jak ty masz takie problemy to jak ty się chcesz odnalezć w jakiejkolwiek pracy. Żal mi Cię!
pablo cos taki profesor?
widziałem ogłoszenie, że przyjmą do pracy w pizzerii w Osieczanach. Jak ktoś zainteresowany to informacja w lokalu
a do tej nowo otwartej hali sportowej na zarabiu przyjmują moze do pracy ma moze namiar ktos na jakis kontakt z nimi emel lub cos takiego????
Witam wszystkich czy może ktoś wie o pracy dla Technika Masażu ??? Będę wdzięczna !!:)
gdzie można znaleźć pracę biurową w myślenicach?
[quote=gość: xxxx] gdzie można znaleźć pracę biurową w myślenicach? [/quote]
Może w jakimś biurze???