Forum » Praca

Sklep KURDESZ

• 18 lip 2012

co ty za głupoty piszesz wspaniały sklep * prawda szefostwo OKROPNE zwłaszcza kierowniczka już by sobie dała spokój i odeszła radze wszystkim ten sklep OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM co do pracy a kupować ja najbardziej ale nie pracować poniżają jak diabli

3 4 Cytuj
  • 18 lip 2012

nik nikogo nie poniża , a Pani kierownik to złota kobieta i do tego szuka kogos do pracy w morde jerza super

4 7 Cytuj
  • 18 lip 2012

w morde jeża to czekałam kiedy tylko odpiszesz .... pani kierownik fajna TY SIE PUKNIJ PO TYM PUSTYM ŁBIE FAJNA wredna to tak.... pewnie jesteś z rodziny i to dlatego tak piszesz.... bo kto ją poznał to na pewno ma odmienne zdanie,, uwierz,,

5 3 Cytuj
  • 18 lip 2012

JA tam wiem swoje i cała przemiła załoga sklepu kurdesz , ze pani kierownik to super kobieta .a personel jest z niej dumny.i szuka w tych czasach kogos do pracy za podobno 2000zł na raczke.i co zatkało kakało.zazdroscisz

2 6 Cytuj
  • 18 lip 2012

POMYŚL CZEGO MAM ZAZDROŚCIĆ KAŻDY NA WŁASNEJ SKURZE SIĘ PRZEKONA 2000 to czemu nie pójdziesz i nie popracujesz ja tam wole do góry tyłkiem poleżeć niż zeby mną takie babsko pomiatało i tyle w tym temacie ....

5 3 Cytuj
  • 18 lip 2012

chetnie bym tam pracowala , ale juz pracuje za podobna kase

4 4 Cytuj
  • 18 lip 2012

to ciekawe poco tak zachwalasz KURDESZ jak masz swoją prace .....

3 2 Cytuj
  • 18 lip 2012

bo mam dlaa ludzi ciezko pracujacych szacunek , a ten sklep jest wyjatkowy

4 3 Cytuj
  • 18 lip 2012

Kocham sklep kurdesz , tam można zrobić wspaniałe rodzinne zakupy polecam wszystkim myśleniczanom, pozdrawiam was kochani!!!!!!!!!!!!!!!!

1 12 Cytuj
  • 18 lip 2012

[quote=gość: strick666] Kocham sklep kurdesz , tam można zrobić wspaniałe rodzinne zakupy polecam wszystkim myśleniczanom, pozdrawiam was kochani!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]

i po co się podszywasz pod mój nick. eh muza bleee jak ja cię nie lubię bleeeee

2 4 Cytuj
  • 19 lip 2012

kurdesz to rzeczywiscie najlepszy pracodawca z branzy spoizywczej.kocham ten sklep z wielko tradycja

2 8 Cytuj
  • 19 lip 2012

[quote=gość: strick666] kurdesz to rzeczywiscie najlepszy pracodawca z branzy spoizywczej.kocham ten sklep z wielko tradycja [/quote]

Najlepszy sklep to kurdesz :)

[quote=gość: strick666] gość: strick666 napisał/a: kurdesz to rzeczywiscie najlepszy pracodawca z branzy spoizywczej.kocham ten sklep z wielko tradycja

Najlepszy sklep to kurdesz :) [/quote]
    sklep kurdesz jest ok ale muza nieeeeeeeeeeeeee

1 6 Cytuj
  • 19 lip 2012

wszystko swieże tak jak pani kierownik

6 5 Cytuj
  • 19 lip 2012

Wiecie co..ja odeszłam teraz z tej pracy... ponieważ nie mają szacunku do nas... potrafią tylko drzec sie przy klientach na slepie a najbardziej to ta PANI HELENKA to dopiero wampir...nie potrafi spokojnie mowic..szefowa topotrafi tylko obrażac i poniżac...... ja pracowałam tam 3 tyg i juz 3 osoby bede sie zwalniac.. zero szacunku w tym sklepie.. potrafia wykorzystywac ludzi..jak mialam na 6 rano do pracy to musiałam byc na 5;30... i mi za to nie płacili.. dziewczyna była w ciązy byłana chlebach .. i mieli to gdzies ze nie mogła wychodzi po drabince po chleby... prosiła o zmiane chlebów na pułki.. mieli to gdzies.. UWaRZAJCIE!!!!!!!!!

10 3 Cytuj
  • 19 lip 2012

[quote=gość: nick] Wiecie co..ja odeszłam teraz z tej pracy... ponieważ nie mają szacunku do nas... potrafią tylko drzec sie przy klientach na slepie a najbardziej to ta PANI HELENKA to dopiero wampir...nie potrafi spokojnie mowic..szefowa topotrafi tylko obrażac i poniżac...... ja pracowałam tam 3 tyg i juz 3 osoby bede sie zwalniac.. zero szacunku w tym sklepie.. potrafia wykorzystywac ludzi..jak mialam na 6 rano do pracy to musiałam byc na 5;30... i mi za to nie płacili.. dziewczyna była w ciązy byłana chlebach .. i mieli to gdzies ze nie mogła wychodzi po drabince po chleby... prosiła o zmiane chlebów na pułki.. mieli to gdzies.. UWaRZAJCIE!!!!!!!!! [/quote]
    gadasz głupoty pani kierownik sz.p Helenka to kobieta serce zawsze idze pracownikom na reke , a ty tam nigdy pewnie nie pracowalas tylko szkalujesz kogoś.ja wiedzalam o 1 etacie za 2000 tys zł ,a nie 3 wolnych wakatach.szacunek dla kurdesza prosze

1 10 Cytuj
  • 19 lip 2012

sklep kurdesz siega tradycjami 18 wieku o to dowód
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Kurdesz

2 9 Cytuj
  • 19 lip 2012

freedi to właścicielka !!!! nie pisz głupot bo wszyscy wiedzą jaki to sklep i że szefostwo ma brak szacunku do pracowników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a czemu się tam zmieniają pracownicy ??? co chwile widze nowe twarze??? pracuje na przeciwko i jedyne co kupuje tam pieczywo!!!!

6 3 Cytuj
  • 20 lip 2012

jest jednym z najstarszych i najlepszych pracodawców po upadku komunizmu w polsce.tak trzymać

2 7 Cytuj
  • 20 lip 2012

zagadzam sie z ostatnim postem to prawda kurdesz jest ok pracodawcA

2 4 Cytuj
  • 21 lip 2012

taak praca za 1200 zl za ponad 220 godzin miesiecznie

5 2 Cytuj
  • 21 lip 2012

to teraz powiem wam prawde osklepie kurdesz:moja kolezanka tam parcuje i powiedziała mi , ze w pracy panuje bardzo przyjemna i miła atmosfera , która zapewnia szefostwo i pani kierownik Helenka oraz cały personel.i wiem , ze poszukuja teraz do pracy 2 osób.wiadomosc odnosie warunków pracy i płacy mozna uzyskac w skłepie u pani kierowik.

2 6 Cytuj
  • 21 lip 2012

[quote=gość: bylapracownica] taak praca za 1200 zl za ponad 220 godzin miesiecznie [/quote]
    nie 1200 tylko 2000zł na start i 40 godzin tygodniowo

2 9 Cytuj
  • 21 lip 2012

[quote=gość: freedi] gość: bylapracownica napisał/a: taak praca za 1200 zl za ponad 220 godzin miesiecznie
    nie 1200 tylko 2000zł na start i 40 godzin tygodniowo [/quote]

fredek załatw mi ta m robotę

1 5 Cytuj
  • 21 lip 2012

sklep jest otwary dzisiaj wiec mozesz podejsc do pani kierownik i wszystko sobie z nia uzgodnice .pamietaj o aktualnych badaniach medycznych i zaswiadczeniu o zdolnosci do pracy od lekarza medycyny pracy

2 7 Cytuj
  • 21 lip 2012

dostałam prace w kurdeszu od 1 sierpmia .jestem szczesliwa.i za dobre pieniazki .barzdzo sie ciesze

1 7 Cytuj

Odpowiedz