Poza Panem Zdzichem muj ulubiony forumowicz to Pani Małgosia - Wydział Strategia gdzie sie nie zarejestrowano ale sie ciongle czyta co tam na forumie z rzyczliwością.
pozdrawiam
Zdzichó
(teraz pomahuje w monitor Pan Zdzich (gdzie ja o sobie pisze) do Pani Małgosi widzonc jej rzyczliwe odczytanie muj wpis i zarumienienie poprzes skromność)
Redakcja odpadła. Ciężko jest podać 10 typów, oj ciężko. Twardy orzech do zgryzienia:)Zdzichó się wysila ale i tak mu jeszcze brakuje kilka kandydatów:)
na kandydatury czekamy dzisiaj do godz. 21. Zastanawiamy sie jeszcze czy wyniki glosowania maja byc od razu jawne jak w przypadku ankiet na stronie glownej, czy ukryte i podamy je 1 kwietnia na stronie glownej.
[quote=Redakcja]na kandydatury czekamy dzisiaj do godz. 21. Zastanawiamy sie jeszcze czy wyniki glosowania maja byc od razu jawne jak w przypadku ankiet na stronie glownej, czy ukryte i podamy je 1 kwietnia na stronie glownej.[/quote]
Wedłóg mnie winny być jawne ,by wyklóczyć możliwości oszóstwa co za tym idzie korópcji .
Mam tesz pytanie jak bendzie wyglondała forma odawania glosu ?
tylko 1 głos z 1 kompótera w czasie trwania całego konkórsu czy tesz morzna co dzień głosować
"Ulubiony" ma dosyć duże spektrum wieloznaczeniowości, jednak żeby nie przedłużać;
1. Luna
2. Greta.J
3. Cyrk
4. Cygnus
5. ADZygmunt
6. Wuj Józef
7. Tajger
8. Pesymista
9. BAL.
10. Zdzisek z Suwałk (Jak zacznie pisać poprawnie gramatycznie) ;)
[quote=Vivaldi]11.Zóh z gurnego też, to chyba pociotek zdzicha ale też go dajmy.[/quote]
Broń borze jam nie godny i stasz za mały ,cóź innego pan zdzih tórz to wzur i aótorytet ;)
Co do nagrud myślę rze najwienkżą nagrodom w tym konkórsie bendzie docenienie jak i óznanie a co za tym idzie zwykła nasza szczera symatia ktura dziś w tym zdegenerowanym świecie jakrze jest warzna
[quote=zóh_z_gurnego napisał:[hr][quote]Vivaldi]11.Zóh z gurnego też, to chyba pociotek zdzicha ale też go dajmy.[/quote]
Broń borze jam nie godny i stasz za mały ,cóź innego pan zdzih tórz to wzur i aótorytet ;)
Co do nagrud myślę rze najwienkżą nagrodom w tym konkórsie bendzie docenienie jak i óznanie a co za tym idzie zwykła nasza szczera symatia ktura dziś w tym zdegenerowanym świecie jakrze jest warzna [/quote]
Twoja kandydatura nie godna to może podasz 10 innych a nie jedną tylko:) Jedna to za mało:)
A morze dla mnie jest poprawnie to co ja pisze niepoprawnie dla Pana a niepoprawnie to co Pan pisze poprawnie dla siebie. Karzden ma na swuj poglomd naprzeciwność.
pozdrawiam
Zdzichó
Do zapamientania!
Karzden głos oddany na Pana Zdzich to głos zaufaniu dla myslenickiego samorzomdu!
Głosuj na Zdzich! Wybierz przystojność!
pozdrawiam
Zdzichó
cygnus dobrze gada :D redakcja jest jak bog - stworca naszego swiata - nie moze brac udzialu bo to konkurs na forumowicza
no dalej ludziska - zglaszac swoje typy - ja dorzucam theriona za te zdjecia i zdjecia i dorzuce precla za temat o landrynce
oczywiscie płynie kandydatur zdzich z suwałk
mer a ty kiedy weźmiesz udział??
po prawej na górze jest taka zakładka zarejestruj się...
Poza Panem Zdzichem muj ulubiony forumowicz to Pani Małgosia - Wydział Strategia gdzie sie nie zarejestrowano ale sie ciongle czyta co tam na forumie z rzyczliwością.
pozdrawiam
Zdzichó
(teraz pomahuje w monitor Pan Zdzich (gdzie ja o sobie pisze) do Pani Małgosi widzonc jej rzyczliwe odczytanie muj wpis i zarumienienie poprzes skromność)
Redakcja odpadła. Ciężko jest podać 10 typów, oj ciężko. Twardy orzech do zgryzienia:)Zdzichó się wysila ale i tak mu jeszcze brakuje kilka kandydatów:)
[do]Zdzichó z Suwałk
Proszę, popracuj trochę nad ortografią...
na kandydatury czekamy dzisiaj do godz. 21. Zastanawiamy sie jeszcze czy wyniki glosowania maja byc od razu jawne jak w przypadku ankiet na stronie glownej, czy ukryte i podamy je 1 kwietnia na stronie glownej.
ukryte
[quote=Redakcja]na kandydatury czekamy dzisiaj do godz. 21. Zastanawiamy sie jeszcze czy wyniki glosowania maja byc od razu jawne jak w przypadku ankiet na stronie glownej, czy ukryte i podamy je 1 kwietnia na stronie glownej.[/quote]
Wedłóg mnie winny być jawne ,by wyklóczyć możliwości oszóstwa co za tym idzie korópcji .
Mam tesz pytanie jak bendzie wyglondała forma odawania glosu ?
tylko 1 głos z 1 kompótera w czasie trwania całego konkórsu czy tesz morzna co dzień głosować
Ukryte. Dawać te kandydatury.
sądze że fair bedzie zagłosować na 3osoby ale w czasie trwania całego konkursu...
[quote=Therion]sądze że fair bedzie zagłosować na 3osoby ale w czasie trwania całego konkursu... [/quote]
Popieram.
A to kilka moich typów
Cygnus
Mon-max
Therion
Cyrk
Mysleniczanin007
Adzygmunt
i Bartek za pomysł ogłoszenia konkursu :)
I myśle,że ciekawiej bedzie jak wyniki(i rozdanie nagród;)) zostaną ogłoszone 1 kwietnia :)
Łał nagrody też będą:)
"Ulubiony" ma dosyć duże spektrum wieloznaczeniowości, jednak żeby nie przedłużać;
1. Luna
2. Greta.J
3. Cyrk
4. Cygnus
5. ADZygmunt
6. Wuj Józef
7. Tajger
8. Pesymista
9. BAL.
10. Zdzisek z Suwałk (Jak zacznie pisać poprawnie gramatycznie) ;)
11.Zóh z gurnego też, to chyba pociotek zdzicha ale też go dajmy.
[quote=Vivaldi]11.Zóh z gurnego też, to chyba pociotek zdzicha ale też go dajmy.[/quote]
Co do nagrud myślę rze najwienkżą nagrodom w tym konkórsie bendzie docenienie jak i óznanie a co za tym idzie zwykła nasza szczera symatia ktura dziś w tym zdegenerowanym świecie jakrze jest warzna
[quote=zóh_z_gurnego napisał:[hr][quote]Vivaldi]11.Zóh z gurnego też, to chyba pociotek zdzicha ale też go dajmy.[/quote]
Co do nagrud myślę rze najwienkżą nagrodom w tym konkórsie bendzie docenienie jak i óznanie a co za tym idzie zwykła nasza szczera symatia ktura dziś w tym zdegenerowanym świecie jakrze jest warzna [/quote]
Twoja kandydatura nie godna to może podasz 10 innych a nie jedną tylko:) Jedna to za mało:)
[quote=Mysleniczanin007]
10. Zdzisek z Suwałk (Jak zacznie pisać poprawnie gramatycznie) ;)[/quote]
A morze dla mnie jest poprawnie to co ja pisze niepoprawnie dla Pana a niepoprawnie to co Pan pisze poprawnie dla siebie. Karzden ma na swuj poglomd naprzeciwność.
pozdrawiam
Zdzichó
Moi ulubieni forumowiczowie
Cyrk
Cygnus
Myśleniczanin 007
Greta J.
Adzygmunt
Therion
I "muj Borze" Zdzichó z Suwałk
oraz Wuj Józef
A oto lista kandydatur:
Cyrk 8
Cygnus 7
Zdzich z suwalk 6
Adzygmunt 5
Mysleniczanin007 4
Greta J. 4
Wuj Jozef 4
Therion 4
Bartek 3
Luna 3
-------
Mon-max 2
Glosowanie bedzie tajne, a wyniki oglosimy 1 kwietnia na stronie glownej.
Głosować można pod tym linkiem
http://www.miasto-info.pl/ankiety&action=show&id=17
Do zapamientania!
Karzden głos oddany na Pana Zdzich to głos zaufaniu dla myslenickiego samorzomdu!
Głosuj na Zdzich! Wybierz przystojność!
pozdrawiam
Zdzichó