Tak, tak a świstak siedzi i zawije je w te sreberka ... :-D
Byłeś przy tym jak to mówił mam rozumieć ? Czy masz nagrane ? :-)
Jakiś komuszek sobie wymyślił tą historyjkę dla zdyskredytowania go i powielasz jego kłamstwa ?
Ładnie to tak plotkować i rozsiewać bajki o zmarłych ?
Zastanów się lepiej nad sobą bo takie głupoty piszesz, że głowa boli ...
Św.pamięci R.Kaczyński napisał pamiętniki i miałem przyjemność je przeczytać i Tobie też proponuje :-D co do lat 90tych i roku 2006!!!!wystarczą chęci z Twojej strony i google,tam masz wszystko podane na tacy :-D Jestem pewien że jak będziesz chciał to sprawdzisz, ale znając Twoje ostatnie posty pewnie i tak nie usłysze przepraszam.
Dzięki za propozycję, ale nie mam czasu na pierdoły :-)
Szczególnie te które mnie nie interesują i są do tego zmyślone.
Imponuje mi twoja postawa życiową i filozofia życia.
To co ty uważasz za ważne jest ważnym, interesujące interesującym, prawdziwe prawdziwym, kłamliwe klamliwym, oryginalne oryginalnym, słuszne słusznym, właściwe właściwym. ..
Ze świętym, czy nawiedzony nie pogada, zostań w swoim mrtylogicznym przekonaniu o winie innych o zloczyncach,o zdrajca narodu, a o sobie jako zbawicielu Polski.
Tego się nie leczy, z tym się trzeba przewrócić aby się nauczyć. Musisz zostać doświadczonym przez los żeby wypadową te demony z głowy. Inaczej mówiąc musisz dostać w dupę.
Maciej Jankowski nazywany był Himilsbachem polityki – samoukiem, niestroniącym od kieliszka, jak i od bijatyki z ZOMO-wcami. W tym ostatnim pomagały mu warunki fizyczne – silny, rosły – były mistrz Polski judo. Odwrotnie było jednak z nauką. Szkoła nie była mocnym punktem późniejszego posła – ukończył tylko podstawówkę. Już w wieku 15 lat zaczął pracę na budowie.
Gdy w Gdańsku podpisano porozumienia sierpniowe był jednym z pierwszych związkowców na UW. Wstąpił do "Solidarności" jeszcze przed podjęciem decyzji przez wielu wybitnych profesorów, którzy się wahali. Po latach w związku pełnił funkcję przewodniczącego regionu Mazowsze, jak i członka komisji krajowej.
Niedawno wystąpił u Moniki Olejnik i wokół Jankowskiego znowu jest głośno.
Oddał order otrzymany w 2009 roku od prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego.
Krzysztof Wyszkowski, zarzucił Jankowskiemu alkoholizm i stwierdził... że to dzięki niemu Jankowski był odważny.
Kto normalny oddawał by order Lecha Kaczyńskiego, Prezydenta?
Tylko alkoholik, wredny i głupi może to zrobić.
Tak się zastanawiam, co tam PiS kombinuje, że aż taki temat zastępczy, jak TK rzucił na pierwszy plan. Wszyscy się podniecają trybunałem, a na rączki nikt nie patrzy!
Tak się zastanawiam, co tam PiS kombinuje, że aż taki temat zastępczy, jak TK rzucił na pierwszy plan. Wszyscy się podniecają trybunałem, a na rączki nikt nie patrzy!
Obyśmy się nie dowiedzieli bo może być nie fajnie. Tez się nad tym zastanawiałem.
nie ma co szat drzeć, w "demokracji" rację ma tzw. większość a nie kto ma rację, więc było iść na wybory, a nie siedzieć w domu i pozwolić na budowę PiSo-talibanu.
Czy .nowoczesna obecnie nie ma nic lepszego do roboty?
Aż żal patrzeć na takie memy. Punktujcie ich merytorycznie, a nie jakimiś paszkwilami, na to przyjdzie czas. Ja PiSu nie lubię, ale bez przesady, poważni ludzie (a za takich uważam tych, którzy chcą nas reprezentować w parlamencie) powinni byc... no właśnie - poważni.
Tutaj też wiele argumentów zwolenników PiSu jest do odbicia - tutaj dyskutuj - chociażby ten z niekonstytucyjnoscią poprzedniej ustawy emerytalnej. Bo skoro wszyscy jesteśmy równi, to dlaczego kobiety mają wcześniej prawo przejść na emeryturę. Co wiecej, to kobiety żyją dłużej. Gdzie tutaj sprawiedliwość i równość?
??????? to jakieś sprzeczne komentarze ci się trafiają
"Zgodnie z decyzją ministra obrony narodowej Antoniego Macierewicza, począwszy od 10 grudnia 2015 roku, w organizowanych w Warszawie comiesięcznych uroczystościach upamiętniających ofiary katastrofy smoleńskiej uczestniczyć będzie wojskowa asysta honorowa".
PIS tak fajnie trwoni kredyt zaufania jaki dostał od społeczeństwa.
Ich dotychczasowe działania to:
Zadowolić lud przez rozdawnictwo kosztem zwiększenia deficytu, zdobyć więcej władzy, zniszczyć przeciwników politycznych, opodatkować co się da banki, sklepy.
Żadnych kroków w celu zmniejszenia podatków, biurokracji, stworzenia bodźców wzrostu gospodarczego.
Uzdrowienia podatków i sądownictwa.
Niech zwiększają dług publiczny, na końcu to ich właśni wyborcy wywiozą na taczkach.
W najlepszym wypadku daję im rządy do końca kadencji, na pewno nie dłużej.
Nikt ale to jeszcze nikt w tak szybkim tempie nie skłócił Polaków, nie olał prawa , sądu itd. Jeszcze nigdy nie było tak partyjnego prezydenta.
Prawo w naszym kraju przestało istnieć .
m_markos napisał/a:
Niech zwiększają dług publiczny, na końcu to ich właśni wyborcy wywiozą na taczkach.
Zaczynam się obawiać że będzie to jedna baaaardzo dłuuuga kadencja.
Kolego Średni... jeśli chodzi o skłócanie społeczeństwa to od 2007 roku doskonale i z powodzeniem realizuje to PO, teraz dochodzi jeszcze do tego obozu Swetru.
PiS będąc przez 8 lat w opozycji nigdy takiej nagonki na obóz rządzący nie przeprowadzał a wiemy, że w baaaardzo wielu kwestiach byli niezgodni. Przypominasz sobie takie "najazdy" na rząd (poprzedni) ze strony opozycji?????
Prezydenci - przypomnij sobie np. 'bezstronność' Komorowskiego. No comments...
Tak wygląda koniec z arogancją władzy wg. Szydło. A klakierzy z PiSu tylko klaszczą, zupełnie jak profesor Pawłowicz, gdy Kaczyński wygłaszał poparcie dla niej w jej okręgu przed wyborami.
Św.pamięci R.Kaczyński napisał pamiętniki i miałem przyjemność je przeczytać i Tobie też proponuje :-D co do lat 90tych i roku 2006!!!!wystarczą chęci z Twojej strony i google,tam masz wszystko podane na tacy :-D Jestem pewien że jak będziesz chciał to sprawdzisz, ale znając Twoje ostatnie posty pewnie i tak nie usłysze przepraszam.
Dzięki za propozycję, ale nie mam czasu na pierdoły :-)
Szczególnie te które mnie nie interesują i są do tego zmyślone.
Imponuje mi twoja postawa życiową i filozofia życia.
To co ty uważasz za ważne jest ważnym, interesujące interesującym, prawdziwe prawdziwym, kłamliwe klamliwym, oryginalne oryginalnym, słuszne słusznym, właściwe właściwym. ..
Ze świętym, czy nawiedzony nie pogada, zostań w swoim mrtylogicznym przekonaniu o winie innych o zloczyncach,o zdrajca narodu, a o sobie jako zbawicielu Polski.
Tego się nie leczy, z tym się trzeba przewrócić aby się nauczyć. Musisz zostać doświadczonym przez los żeby wypadową te demony z głowy. Inaczej mówiąc musisz dostać w dupę.
Bono, zaczynasz brzmieć jak niejeden ksiądz proboszcz. ;) Popytaj lokalnych ministrantów ;)
To jest akurat dla mnie po po pocieszające, proboszczowie mają posluch i są autorytetem.
PS. Ten sędzia pis Piotrowski, to kopia Jaskierni z SLD, który w taki sam sposób udowadnial, że Kwaśniewski to magister.
Zaś Mariusz Trynkiewicz wręcz odwrotnie, przyjął z radością decyzję Prezydenta, w sprawie nieodbierana ślubowania od trzech sędziów.
@bono, +1.
Maciej Jankowski nazywany był Himilsbachem polityki – samoukiem, niestroniącym od kieliszka, jak i od bijatyki z ZOMO-wcami. W tym ostatnim pomagały mu warunki fizyczne – silny, rosły – były mistrz Polski judo. Odwrotnie było jednak z nauką. Szkoła nie była mocnym punktem późniejszego posła – ukończył tylko podstawówkę. Już w wieku 15 lat zaczął pracę na budowie.
Gdy w Gdańsku podpisano porozumienia sierpniowe był jednym z pierwszych związkowców na UW. Wstąpił do "Solidarności" jeszcze przed podjęciem decyzji przez wielu wybitnych profesorów, którzy się wahali. Po latach w związku pełnił funkcję przewodniczącego regionu Mazowsze, jak i członka komisji krajowej.
Niedawno wystąpił u Moniki Olejnik i wokół Jankowskiego znowu jest głośno.
Oddał order otrzymany w 2009 roku od prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego.
Krzysztof Wyszkowski, zarzucił Jankowskiemu alkoholizm i stwierdził... że to dzięki niemu Jankowski był odważny.
Kto normalny oddawał by order Lecha Kaczyńskiego, Prezydenta?
Tylko alkoholik, wredny i głupi może to zrobić.
Jaka szkoda Edmund Janiger stracił już posadę w MON a tyle było pokładane w nim nadziei , tak dla przypomnienia polecam : http://audycje.rockradio.tuba.pl/odcinek/490
Obyśmy się nie dowiedzieli bo może być nie fajnie. Tez się nad tym zastanawiałem.
nie ma co szat drzeć, w "demokracji" rację ma tzw. większość a nie kto ma rację, więc było iść na wybory, a nie siedzieć w domu i pozwolić na budowę PiSo-talibanu.
Ależ byłem na wyborach. I głosowałem. Na PiS.
??????? to jakieś sprzeczne komentarze ci się trafiają
"Zgodnie z decyzją ministra obrony narodowej Antoniego Macierewicza, począwszy od 10 grudnia 2015 roku, w organizowanych w Warszawie comiesięcznych uroczystościach upamiętniających ofiary katastrofy smoleńskiej uczestniczyć będzie wojskowa asysta honorowa".
To chyba już bez komentarza :)
Będzie pompa.
Dlaczego sprzeczne? Jestem jak dziecko, które na złość mamie odmroziło sobie uszy.
No i co fajnie z tymi odmrożonymi uszami ?
http://wyborcza.pl/1,75478,19328584,rzad-skasowal-wyrok-trybunalu-konstytucyjnego.html - to już jest przegięcie !! totalna samowola i anarchia władzy. PiS to jest totalne samowładztwo !
To jest Twoja opinia, ale wyrażając ją niekoniecznie musisz WRZESZCZEĆ.
P.S.
Twoje korytko też jest zagrożone?
Należy krzyczeć i to nie tylko w internecie. A Twoje chamstwo PiSowskie (Twoje i rządu) należy pokazywać. O mnie się nie martw, martw się o siebie.
PIS tak fajnie trwoni kredyt zaufania jaki dostał od społeczeństwa.
Ich dotychczasowe działania to:
Zadowolić lud przez rozdawnictwo kosztem zwiększenia deficytu, zdobyć więcej władzy, zniszczyć przeciwników politycznych, opodatkować co się da banki, sklepy.
Żadnych kroków w celu zmniejszenia podatków, biurokracji, stworzenia bodźców wzrostu gospodarczego.
Uzdrowienia podatków i sądownictwa.
Nikt ale to jeszcze nikt w tak szybkim tempie nie skłócił Polaków, nie olał prawa , sądu itd. Jeszcze nigdy nie było tak partyjnego prezydenta.
Prawo w naszym kraju przestało istnieć .
Zaczynam się obawiać że będzie to jedna baaaardzo dłuuuga kadencja.
Kolego Średni... jeśli chodzi o skłócanie społeczeństwa to od 2007 roku doskonale i z powodzeniem realizuje to PO, teraz dochodzi jeszcze do tego obozu Swetru.
PiS będąc przez 8 lat w opozycji nigdy takiej nagonki na obóz rządzący nie przeprowadzał a wiemy, że w baaaardzo wielu kwestiach byli niezgodni. Przypominasz sobie takie "najazdy" na rząd (poprzedni) ze strony opozycji?????
Prezydenci - przypomnij sobie np. 'bezstronność' Komorowskiego. No comments...
No przepraszam, ale to zawsze PiS wiodło prym w skłócaniu społeczeństwa, a PO był taki podział na rękę, więc wtórowali Kaczyńskim.
Tak wygląda koniec z arogancją władzy wg. Szydło. A klakierzy z PiSu tylko klaszczą, zupełnie jak profesor Pawłowicz, gdy Kaczyński wygłaszał poparcie dla niej w jej okręgu przed wyborami.