"Ależ Pasy Panu grają idą na majstra , pozazdrościć" , takie słowa usłyszałem od kibica Wisły, byłego współwłaściciela Telefoniki, którego bardzo cenię i poważam za osobistą kulturę i takt. Jeśli chodzi o sprawy sportowe i nie tylko. A tak nawiasem mówiąc to wiele lat , bardzo wiele czekałem na ten moment kiedy to kibice Wisły zamiast szydzić ze mnie chowają się do budy :-)
Witać kibica z Cracovii. Ja być też kibica. przeprosić za mój polskie ale urodzić sie niedaleko Jerusalem.
Wy widzieć Cracovia -Sanok Kraków? Super!
Dziś musieć być awans!
Ale być lipa. Wy widzieć? Żeby nawet jeden krążka nie wbić. Mój tate se bardzo wkurzyć był i nie spać cała noc. On oglądać na satelita bo mieszkać w Modi'in-Maccabim-Re'ut przy Tel Aviv. Nie być szczęście.
W sabat wszyscy musieć iść na match!!! Match być o wszystko!!! Musieć wygrać!!!
Cracovia 5:2 Lech!!!! Hej Hej Cracovia!!!!Fenomenalnie Gracie!!! W przeciwienstwie do tych pseudoKopaczy z Biednej Strony Błoń!!!
Brawoooooo!!!! Pogoń na kolanach!!!!!
Heeeeej ,Heeeeej, Heeeej Cracovia!!!!
Brawo Zwisła na Kolanach!!
CRACOVIA PANY!!!! wisła na kolanach.
Hej Hej CRACOVIA !!!! Dzisiaj ograć Podbeskidzie!! Porażka GTS z Lechem i można świętować :D
Piękny mecz. 4-1. Towarzystwo przegrało z Lechem. 2-0. CRACOVIA PANY!
Każdy to powie Cracovia rządzi w Krakowie !
Heeeej Pasy gol. Jeszcze mecz z babajagą i kończymy piękny sezon który przejdzie do histori !
Fenomenalny mecz! Kapustka-Jendrisek-Cetnarski!!! Puchary??
dokladnie super mecz :D
Teraz z chorzowem. Mam nadzieje ze "scyzoryki" dadzą pokaz ze skisłą!
czy ktoś z Myślenic jeździ na mecze wogóle ?
Cracovia PANY !!!
Przecież Myślenice są za gts wisła myślenice. Mural koło latryn oznajmia to wszelakim gościom;-) Miło patrzeć na tabele oj miło!
Ja z okolic jeżdze. W sumie jezdzi nas banda ok 20 osób. Z Myślenic znam 6 osób którzy też jeżdzą.
Odwróć tabele wisełka wice liderem!!!
"Ależ Pasy Panu grają idą na majstra , pozazdrościć" , takie słowa usłyszałem od kibica Wisły, byłego współwłaściciela Telefoniki, którego bardzo cenię i poważam za osobistą kulturę i takt. Jeśli chodzi o sprawy sportowe i nie tylko. A tak nawiasem mówiąc to wiele lat , bardzo wiele czekałem na ten moment kiedy to kibice Wisły zamiast szydzić ze mnie chowają się do budy :-)
Piękny mecz!!
wybiera się ktoś na mecz z 7egłą ?
Szkoda tych punktów...już by była zaklepana 8
Ok.
Witać kibica z Cracovii. Ja być też kibica. przeprosić za mój polskie ale urodzić sie niedaleko Jerusalem.
Wy widzieć Cracovia -Sanok Kraków? Super!
Dziś musieć być awans!
Ps. Być ktoś u cadyka w Leżajsk na pielgrzymka?
Ale być lipa. Wy widzieć? Żeby nawet jeden krążka nie wbić. Mój tate se bardzo wkurzyć był i nie spać cała noc. On oglądać na satelita bo mieszkać w Modi'in-Maccabim-Re'ut przy Tel Aviv. Nie być szczęście.
W sabat wszyscy musieć iść na match!!! Match być o wszystko!!! Musieć wygrać!!!
Dziś 3 punkty!! Niema inne opcji! Hej Hej Cracovia!!!!
Powalczy cracovia w LE czy nie? jak myślicie? Filipiak pewnie nie śpi po nocach z radości :)