Forum » Wolne Myśli

Ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś.

• 14 paź 2010

Ech, żeby ta czerwona kapturka była starsza, pozrywał bym z nią jagody. A babcie, pewnie i tak czeka na listonosza z rentą.

• 14 paź 2010

Mnie się kojarzy z gajowym;)

• 14 paź 2010

Gajowy pewnie ma wąsy, lubisz wąsy? Na nich gromadzi sie piwo, tytoń, golonka, pizza z wiewiórki, kotlety z sarny, borówki itp...

• 14 paź 2010

Och, wąsy są do zgolenia! Na szczęście nie ma z tym dużo roboty...
    Znam Gajowego Maruchę z jak najlepszej strony;)

• 14 paź 2010

Zastanawiam się gdzie nasz Myśleniczanin 007. Czy przypadkiem nie zażywa odosobnienia w jakiejś gajówce?;)

• 14 paź 2010

Ale gajowy bez wąsów, to jak lato bez komarów, las bez kleszczy, wesele bez disco polo, zarabie bez powodzi.

Ja Maruchy nie znam, gdzie ja się wychowywałem;(

• 14 paź 2010

Cygnusie trzeba było słuchać trójki. Gajowy Marucha jest specyficzny, pani Eliza również. Tworzą wyjatkowo udaną parę;)

• 14 paź 2010

Idę spać i z tej okazji życzę wszystkim ekscytujących snów w tę październikową noc:)

• 14 paź 2010

Kurcze, Luna dopiero teraz się zorientowałem. Ty masz 80lat choinka, piękny wiek.

Kolorowych.

• 15 paź 2010

Luna, chyba po twoim wpisie pan Sułek już nigdy nie wyjdzie z podstawówki!

Sugerujesz, że pani Eliza go zdradza?....
    Ale się porobiło ;)

• adzygmunt 15 paź 2010

Jakby tak czytać między wierszami...
    Cygnusie nie wypada kobiecie wypominać wieku.
    Pamiętając o tym, napisałeś elegancko. Masz Luna osiemdziesięcioletnią piękną choinkę. To bardzo osobiste i intrygujące. Oj Cygnus, Cygnus!

• 15 paź 2010

Kruku
    Pani Eliza jest dość tajemnicza. Może zdradzać pana Sułka w myślach, a od tego już blisko do skoku w bok;)

W kwestii mojego wieku... Chciałabym mając tyle lat co mam, mieć doświadczenie 80-ciolatki:) I chciałaabym mieć 80-letnią choinkę tzn. jodłę. Tak naprawdę, to wolałabym mieć 80-letnią lipę, w pobliżu której mogłabym wybudować dom.

• 15 paź 2010

To znaczy leśniczówkę, Luna? Bo tak wypytujesz o tego gajowego. ;) Ja znów pojawiam się i znikam. Nawał pracy. Taki to już los chciwego biznesmena ;P

• 15 paź 2010

Ach, chętnie poznam gajowego z leśniczówką;)

• 15 paź 2010

I może ze wspaniałą flintą? (nie mylić z Eweliną Flintą :P)

• 15 paź 2010

Co znaczy wspaniałą? Tu chyba dużo zależy od samego strzelca;)

• 15 paź 2010

Sam Mości Włodarz ma wspaniałą flintę, tyle że zajęty;) Ja w kwestii strzelania do zwierza mówię pass! Nie cieszy mnie sport w którym mam dużą przewagę. Jeśli mozna zabijanie nazwać sportem.

• 15 paź 2010

Zabijanie jest zabijaniem!!!

• 15 paź 2010

Rozumiem eutanazję w przypadku miseri cordis. Dla mnie zabawne było by polować na tych wszystkich myśliwych ;) Gwarantuje że zainteresowanie polowaniami spadło by drastycznie ;P

• 15 paź 2010

Ja "poluję" z aparatem fotograficznym. To też jest emocjonujące ale nie robi krzywdy zwierzakom. Spacerując podziwiam piękno fauny i flory. Z jedej wycieczki mam zwykle kilkadziesiąt zdjęć.

• 15 paź 2010

Ja niestety nie mam zacięcia do fotografii. Może dlatego mam fotograficzną pamięć ;)

• 15 paź 2010

Dobrze że jeszcze nie spię, przynajmniej mogę sobie poczytać co też tu piszecie.
    Nie stać mnie dziś na żadne głupoty wiec ograniczę sie tylko do tego wpisu.

Aha i jeszcze jedno ...sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam, sto lat, sto lat... to dla Luny:)

• 15 paź 2010

Ja za to uwielbiam robić zdjęcia i lubię je potem oglądać. Szczególnie te z lata lubię oglądać zimą tęskniąc za ciepłem letnich wieczorów...

• 15 paź 2010

Dwadzieścia więcej to marna "przedłużka" no, ale ogólnie znany tekst urodzinowej piosenki straciłby wtedy swój urok ;)

Odpowiedz