Ta druga część zdania jest świetnie pokrętna:)
Myślisz że są na forum jeszcze jakieś kobiety, które są kobietami i jest im z tym lepiej niż bycie kobietą, a w zasadzie mężczyzną?
Właściwie Cygnus nie wiem czy nie straciłeś okazji. Czułbyś się lekko, żwawo, bez zobowiązań wobec dam.
Nikt nie kazałby Ci chodzić na parady anty albo pro.
Po prostu miałbyś wszystko z głowy.
Nic straconego, poczekaj jeszcze trzydzieści lat i powiesz sam: niech się dzieje co chce. To czy nie lepiej przyspieszyć to nieuchronnie nadchodzące "wyzwolenie"? hi, hi!
Dziękuje, ale jest mi w obecnej formie tak świetnie, że nie wyobrażam sobie że może być lepiej.
Za trzydzieści lat będę po sześćdziesiątce, to może nadal będzie mi dobrze:]
Stówa, to byłby być moze piękny wiek, tylko w jakim stylu osiagniety. Jeżeli miałbym być stuletnim dziadkiem którym w każdej minucie życia musi sie ktoś opiekować, to.... zabluźnię, nie wiem czy bym chciał.
Nigdy nie znasz granicy która zaczyna Cię oddzielać od samodzielnego bytu.
To jest zdradliwa bestia, o której istnieniu zainteresowany dowiaduje się zawsze za późno!
[quote=cygnus]Stówa, to byłby być moze piękny wiek, tylko w jakim stylu osiagniety. Jeżeli miałbym być stuletnim dziadkiem którym w każdej minucie życia musi sie ktoś opiekować, to.... zabluźnię, nie wiem czy bym chciał.[/quote]
Nie mogę sobie przypomnieć ale coś o stówce było. Tak dla porównania znalazłam o Przychodzi do lekarza na badania okresowe 80-letni staruszek.
Lekarz pyta go:
- Jak się pan dziś czuje?
- Jak w niebie, fantastycznie! Kochałem się z 18-letnią dziewicą i zaszła w ciążę! I co pan na to?
Lekarz pomyślał i mówi:
- Kiedyś znałem znakomitego leśniczego. Pewnego dnia, idąc na polowanie, pomylił się i zamiast strzelby wziął parasolkę.
Głęboko w lesie wytropił wielkiego niedźwiedzia, podszedł blisko, wycelował i nacisnął spust! I wie pan, co się stało? Parasolka wystrzeliła, a niedźwiedziowi odpadła głowa!
- Niemożliwe! Ktoś inny musiał do niego strzelić!
- No właśnie, do tego zmierzam...
Cygnusie mógłbyś stać się Cygnuską;)
Chciałabyś(i teraz nie wiem, znak zapytania postawić czy coś w stylu, no jeszcze czego).
Nie chciałabym, to jasne:) No chyba, że urodziłabym się mężczyzną;)
Gdybyś była mężczyzną, to nic bym nie pisał o tej kawie na którą nie pójdziemy;)
Zostańmy przy tym co nam natura dała:)
Nie jestem mężczyzną i dobrze się z tym czuję:) Kobiecie lepiej być z mężczyzną niż być mężczyzną...
Ta druga część zdania jest świetnie pokrętna:)
Myślisz że są na forum jeszcze jakieś kobiety, które są kobietami i jest im z tym lepiej niż bycie kobietą, a w zasadzie mężczyzną?
Właściwie Cygnus nie wiem czy nie straciłeś okazji. Czułbyś się lekko, żwawo, bez zobowiązań wobec dam.
Nikt nie kazałby Ci chodzić na parady anty albo pro.
Po prostu miałbyś wszystko z głowy.
Nic straconego, poczekaj jeszcze trzydzieści lat i powiesz sam: niech się dzieje co chce. To czy nie lepiej przyspieszyć to nieuchronnie nadchodzące "wyzwolenie"? hi, hi!
Dziękuje, ale jest mi w obecnej formie tak świetnie, że nie wyobrażam sobie że może być lepiej.
Za trzydzieści lat będę po sześćdziesiątce, to może nadal będzie mi dobrze:]
Liczyłem liczyłem i... trafiłem kulą w płot Dolicz jeszcze czterdzieści. Ja sobie tak liczę do stu a potem niech się dzieje co chce!
Stówa, to byłby być moze piękny wiek, tylko w jakim stylu osiagniety. Jeżeli miałbym być stuletnim dziadkiem którym w każdej minucie życia musi sie ktoś opiekować, to.... zabluźnię, nie wiem czy bym chciał.
Nigdy nie znasz granicy która zaczyna Cię oddzielać od samodzielnego bytu.
To jest zdradliwa bestia, o której istnieniu zainteresowany dowiaduje się zawsze za późno!
Ja już na dzisiaj mam dość. Nie Was, kompa.
I zasnę z pytaniem w głowie co to była za "strzelanina" w mieście. Echo niosło daleko, aż na moja wieś!
Ja jeszcze posiedzę, mam sporo do przeglądnięcia w internecie, szukam, cały czas szukam;)
Ja już jestem prawie w łóżku. Życzę Wam dobrej nocy, a Cygnusowi dodatkowo znalezienia;)
Cygnus, podrzucić Ci pare linków? ;)
Szukam, cały czas szukam.
Luna nie śpij, jesteś za młoda(pomimo osiemdziesiątki)na sen;)
007, tak poproszę.
Zależy jeszcze czego szukasz ;)
To taki niszowy segment rynku, którym można zadowolić wielu wymagających i często rozkapryszonych przez pieniądze.
Podrzuć wszystkie, może akurat znajdę;)
[quote=cygnus]Stówa, to byłby być moze piękny wiek, tylko w jakim stylu osiagniety. Jeżeli miałbym być stuletnim dziadkiem którym w każdej minucie życia musi sie ktoś opiekować, to.... zabluźnię, nie wiem czy bym chciał.[/quote]
Nie mogę sobie przypomnieć ale coś o stówce było. Tak dla porównania znalazłam o Przychodzi do lekarza na badania okresowe 80-letni staruszek.
Lekarz pyta go:
- Jak się pan dziś czuje?
- Jak w niebie, fantastycznie! Kochałem się z 18-letnią dziewicą i zaszła w ciążę! I co pan na to?
Lekarz pomyślał i mówi:
- Kiedyś znałem znakomitego leśniczego. Pewnego dnia, idąc na polowanie, pomylił się i zamiast strzelby wziął parasolkę.
Głęboko w lesie wytropił wielkiego niedźwiedzia, podszedł blisko, wycelował i nacisnął spust! I wie pan, co się stało? Parasolka wystrzeliła, a niedźwiedziowi odpadła głowa!
- Niemożliwe! Ktoś inny musiał do niego strzelić!
- No właśnie, do tego zmierzam...
Sześć dni pracuj, a siódmy dzień odpoczywaj....i jest niedziela.
Mona całe szczęście że dziadek z dowcipu, to nie ja, ani żaden mój znajmy.
Wreszcie można sobie odpocząć.
Znalazłam też taki 100lat w 100 sek. tylko szkoda, że to film historyczny a nie o dziadkach:) Dobranoc wszystkim.
Byłem na spacerze, dzięki temu spacerowi jestem tak zmęczony jakbym pracował kilkanaście godzin, a przecież kondycji mi nie brakuje.
Cygnusie
gdzie tak wyczerpująco spacerowałeś? Poszedłeś do Zakopanego;)?