Forum » Wolne Myśli

Ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś.

• 12 lis 2010

Cygnusie mógłbyś stać się Cygnuską;)

• 12 lis 2010

Chciałabyś(i teraz nie wiem, znak zapytania postawić czy coś w stylu, no jeszcze czego).

• 12 lis 2010

Nie chciałabym, to jasne:) No chyba, że urodziłabym się mężczyzną;)

• 12 lis 2010

Gdybyś była mężczyzną, to nic bym nie pisał o tej kawie na którą nie pójdziemy;)
    Zostańmy przy tym co nam natura dała:)

• 12 lis 2010

Nie jestem mężczyzną i dobrze się z tym czuję:) Kobiecie lepiej być z mężczyzną niż być mężczyzną...

• 12 lis 2010

Ta druga część zdania jest świetnie pokrętna:)
    Myślisz że są na forum jeszcze jakieś kobiety, które są kobietami i jest im z tym lepiej niż bycie kobietą, a w zasadzie mężczyzną?

• adzygmunt 13 lis 2010

Właściwie Cygnus nie wiem czy nie straciłeś okazji. Czułbyś się lekko, żwawo, bez zobowiązań wobec dam.
    Nikt nie kazałby Ci chodzić na parady anty albo pro.
    Po prostu miałbyś wszystko z głowy.
    Nic straconego, poczekaj jeszcze trzydzieści lat i powiesz sam: niech się dzieje co chce. To czy nie lepiej przyspieszyć to nieuchronnie nadchodzące "wyzwolenie"? hi, hi!

• 13 lis 2010

Dziękuje, ale jest mi w obecnej formie tak świetnie, że nie wyobrażam sobie że może być lepiej.
    Za trzydzieści lat będę po sześćdziesiątce, to może nadal będzie mi dobrze:]

• adzygmunt 13 lis 2010

Liczyłem liczyłem i... trafiłem kulą w płot Dolicz jeszcze czterdzieści. Ja sobie tak liczę do stu a potem niech się dzieje co chce!

• 13 lis 2010

Stówa, to byłby być moze piękny wiek, tylko w jakim stylu osiagniety. Jeżeli miałbym być stuletnim dziadkiem którym w każdej minucie życia musi sie ktoś opiekować, to.... zabluźnię, nie wiem czy bym chciał.

• adzygmunt 13 lis 2010

Nigdy nie znasz granicy która zaczyna Cię oddzielać od samodzielnego bytu.
    To jest zdradliwa bestia, o której istnieniu zainteresowany dowiaduje się zawsze za późno!

• adzygmunt 13 lis 2010

Ja już na dzisiaj mam dość. Nie Was, kompa.
    I zasnę z pytaniem w głowie co to była za "strzelanina" w mieście. Echo niosło daleko, aż na moja wieś!

• 13 lis 2010

Ja jeszcze posiedzę, mam sporo do przeglądnięcia w internecie, szukam, cały czas szukam;)

• 13 lis 2010

Ja już jestem prawie w łóżku. Życzę Wam dobrej nocy, a Cygnusowi dodatkowo znalezienia;)

• 13 lis 2010

Cygnus, podrzucić Ci pare linków? ;)

• 13 lis 2010

Szukam, cały czas szukam.

Luna nie śpij, jesteś za młoda(pomimo osiemdziesiątki)na sen;)

• 13 lis 2010

007, tak poproszę.

• 13 lis 2010

Zależy jeszcze czego szukasz ;)

• 13 lis 2010

To taki niszowy segment rynku, którym można zadowolić wielu wymagających i często rozkapryszonych przez pieniądze.

Podrzuć wszystkie, może akurat znajdę;)

• 14 lis 2010

[quote=cygnus]Stówa, to byłby być moze piękny wiek, tylko w jakim stylu osiagniety. Jeżeli miałbym być stuletnim dziadkiem którym w każdej minucie życia musi sie ktoś opiekować, to.... zabluźnię, nie wiem czy bym chciał.[/quote]

Nie mogę sobie przypomnieć ale coś o stówce było. Tak dla porównania znalazłam o Przychodzi do lekarza na badania okresowe 80-letni staruszek.
    Lekarz pyta go:
    - Jak się pan dziś czuje?
    - Jak w niebie, fantastycznie! Kochałem się z 18-letnią dziewicą i zaszła w ciążę! I co pan na to?
    Lekarz pomyślał i mówi:
    - Kiedyś znałem znakomitego leśniczego. Pewnego dnia, idąc na polowanie, pomylił się i zamiast strzelby wziął parasolkę.
    Głęboko w lesie wytropił wielkiego niedźwiedzia, podszedł blisko, wycelował i nacisnął spust! I wie pan, co się stało? Parasolka wystrzeliła, a niedźwiedziowi odpadła głowa!
    - Niemożliwe! Ktoś inny musiał do niego strzelić!
    - No właśnie, do tego zmierzam...

• 14 lis 2010

Sześć dni pracuj, a siódmy dzień odpoczywaj....i jest niedziela.

Mona całe szczęście że dziadek z dowcipu, to nie ja, ani żaden mój znajmy.

• 14 lis 2010

Wreszcie można sobie odpocząć.

• 14 lis 2010

Znalazłam też taki 100lat w 100 sek. tylko szkoda, że to film historyczny a nie o dziadkach:) Dobranoc wszystkim.

• 14 lis 2010

Byłem na spacerze, dzięki temu spacerowi jestem tak zmęczony jakbym pracował kilkanaście godzin, a przecież kondycji mi nie brakuje.

• 15 lis 2010

Cygnusie
    gdzie tak wyczerpująco spacerowałeś? Poszedłeś do Zakopanego;)?

Odpowiedz