Forum » Wolne Myśli

Ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś.

• 5 sty 2011

Oj wszystko, wystarczy popatrzeć na dawny Dworzec Pks jak tam tereny się zmieniły:)

• 18 sty 2011

Co się dzieje z naszym TWA w Nowym Roku?

• adzygmunt 19 sty 2011

W Nowym Roku jeszcze się nie odnaleźli. Dołączą, jestem pewien! do naszego TWA inni!

• 19 sty 2011

[quote=Luna] Co się dzieje z naszym TWA w Nowym Roku? [/quote]

Chodzą po kolędzie :)

• 19 sty 2011

Szkoda, że do mnie nie przyszli:(
    Czyżby Taki_Gość już dołączył?

• 19 sty 2011

O ja byłem, ale drzwi były zamknięte.

p.s. Miło że o mnie pamiętałaś:)

• 21 sty 2011

[quote=Luna]
    Czyżby Taki_Gość już dołączył? [/quote]

Panie nie (wiem czy) jestem godzien ....

• 21 sty 2011

No to pięknie...będzie draka.

• 21 sty 2011

Cygnusie,
    nie sposób zapomnieć o Tobie;)

Zastanawia mnie jeszcze co dzieje się z Moną i Marlą? Mysleniczanina007 i Adzygmunta też jakby mniej...

Cygnusie dlaczego będzie draka?

• 21 sty 2011

Luna.............;-)

Z tą szopką to przyjdę w przyszłe święta BN, chyba że mnie ten katar wcześniej wykończy.

Mona pewnie obserwuje dworzec(miałem jej bajkę opowiedzieć), Marla zbija kg po świętach,
    007 pisze bloga , a Ad jest często, najczęściej, bo z tego co widzę(po tym jak odpadłem na jakiś czas), to musiał sporo pisać.

Draka za..... "Panie nie" i za godzinę 15:59.

• 21 sty 2011

Będę czekać...

Jeśli "Panie nie" to nasuwa się pytanie, czy "Panowie tak"? ;)

• 21 sty 2011

O Pani, nie wiem czysz jestem godzien, czy me uszy dobrze słyszą, cóż rzeknąć o tej porze, na Twe słowa miłe. Dobiegnowszy do drzwi osłupiałem na chwile, cygnusie co też czynisz tak po nocy w pi(d)żamie*

* to nie Mickiewicz:-)

• adzygmunt 21 sty 2011

"Cały w tym interes na raz obie /strony/ chciały na raz!

• 21 sty 2011

Cygnusie
    poezja Twa zaskakuje i onieśmiela...;) Nie podejrzewałam Cię o takie zdolności...

• 23 sty 2011

Chyba troszkę "spłoszyliśmy" Takiego_Gościa... Może jednak do nas dołączy:)

• 23 sty 2011

Poezja to czesto wynik gorączki:)

Taki Gość zapewne szykuje sie na przywitanie poniedziałku. Uczesany wiatrem i w śnieżnym brokacie ruszy przez zaspy(takie malutkie)w nowy tydzień*

*bo zima wróciła, a miałem nadzieje, miałem....

• 24 sty 2011

[quote=Luna] Chyba troszkę "spłoszyliśmy" Takiego_Gościa... Może jednak do nas dołączy:) [/quote]

I znów będzie draka !!!!
    Spłoszył mnie Cygnus.... :( Ja Was zawsze czytam, ale o godzinie, o której Wy tu piszecie ja już smacznie śpię ......

To pisałem ja - taki_gość (o godz. 8:46)

• 24 sty 2011

Udźwignę to brzemię winy, jakie zrzuciłeś mi tym wpisem na obolałe ramiona;)

• 24 sty 2011

"Się" nam z Cygnusa zrobił Atlas... ;) I w dodatku "brzemienny", byleby nie w skutki. :D

• 25 sty 2011

Skromnie powiem, że znany jestem z heroicznych czynów, pisanie o tej porze( za cztery godziny musze wstać)jest tego przykładem.

• 25 sty 2011

Witam wszystkich w nowym roku i od razu przejdę do meritum: jakoże moje życie wydało mi się potwornie nudne i absurdalnie przewidywalne - zrobiłam wszystkim malutkiego psikusa i przestałam palić papierosy! Nie piszę o "rzuceniu" bo nie wiem jak długo starczy mi zdrowia bez nikotyny we krwi i odpowiednio piorunującej dawki substancji smolistych w płucach. W każdym razie odezwę się niebawem oczywiście jeśli delirium odwykowe mi w tym nie przeszkodzi.
    Dobranoc

• 25 sty 2011

Witam:)
    Księżyc zbudził mnie nad ranem z pięknego snu. Śniła mi się wiosna, taka promieniście jasna. Śniła mi się droga przez zalany słońcem las. Przy drodze i gdzieniegdzie między drzewami leżały kamienie. Były perłowo białe. Wiedziałam, że to zmarznięte śniegi schodząc w czasie odwilży wypolerowały je tak. Pamiętam, że to było na Barnasiówce. Wiosna, wiosna...
    A za oknem zima, mróz i wiatr. Za to cudownie lśniące niebo o czystych barwach i księżyc. Wkrótce zaświeci słońce. Życzę Wszystkim miłego dnia:)

• 25 sty 2011

Wytrwałem do tej pory aby powiedzieć Wam dobranoc.... Morfeusz już czeka ...

• 28 sty 2011

...a niech zaświeci, oj tak:-)

• 3 lut 2011

Próbowałem sprawdzić w senniku co znaczy sen Luny, niestety sennik ogranicza sie do tego: co to może znaczyć kiedy śnią się zęby, włosy, pies bez nogi, starsza pani z laską, panie bez laski, facet w kapeluszu, sąsiad, ktoś zmarły, dawny/a znajomy/a, burmistrz, strażak bez sikawki, naczelnik urzędu skarbowego, miss, pranie na sznurach, ognisko. I tyle.

Odpowiedz