Forum » Wolne Myśli

Ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś.

• 28 lut 2011

ktoś nie śpi aby bawic mógl się ktoś...
    myśli nie czyste...dodam jeszcze ,że prowadze nocny tryb życia i w przeciwienstwie do Cygnusa nie moge się doczekac poniedziałku w tedy moge odpocząc...najgorsze są weekendy,,

• 28 lut 2011

Dalej nurtuje mnie sprawa krytyki... ?

• 28 lut 2011

jakieś nowe spostrzeżenia?

• 28 lut 2011

Nie, może jednak odpuszczę, jeszcze zabrnę w takie miejsce z którego ciężko sie będzie wygrzebać słowami ;) A tu jak to mawiano w starożytnym Rzymie sciany mają oczy ;)

• 28 lut 2011

czasem warto przemilczec ale to juz kwestia charakteru...

• 28 lut 2011

Sprytnie, nawet bardzo sprytnie. Napiszę tak - ja się tym nie przejmuję jestem zwykłą świnią ;P

• 28 lut 2011

Nocny tryb życia hmmm, na dłuższą mete tak sie nie da.

007 myślę że trzeba rozróżnić krytyke od zwykłego czepialstwa i jedno i drugie występuje w naturze. W zasadzie i jedno i drugie można znosić do pewnego momentu, tak czy siak zawsze burzy krew, a tej krytyki która buduje można słuchać tylko od osób życzliwych, nawet wirtualnych.

• 28 lut 2011

W Polsce żyjemy i świn tu pod dostatkiem...Mój sąsiad świnia, szef też i świnią jest... i ja nią czasem bywam;))

• 28 lut 2011

Da sie Cygnus, nie tetryczej ;) Jeszcze byś nie raz zabawił w dobrym klubie, przy dobrej muzie do białego... śniadania we dwoje ;D

• 28 lut 2011

Taką świnią bez ogródek? Idz na całość? ;)

• 28 lut 2011

Cygnus ale Ty mądrze prawisz...chociaz to tylko wirtual to życzliwośc mile widziana:))

• 28 lut 2011

Do grzechu mnie namawiasz, mnie chodzącą cnote;) Nie wiem czy mi się chce już dawno nie zarywałem nocki przy muzyce, a śniadanie....staram sie jak najczęściej(to może być brzemienne w skutkach)

Czarna, jeżeli o mnie chodzi, to nie jestem wegetarianinem, a jeżeli Ty jesteś czarna i świnią bywasz, to może jesteś dzika(takie nawiązanie do poprzedniej strony)

Rozsądek mi podpowiada pora sie pakować.
    Dobry wieczór.

• 28 lut 2011

To jest podpuszczanie ja się nie dam! ;)

• 28 lut 2011

czarna świnia brzmi logicznie... ale nie trafione...

• 28 lut 2011

Cygnus tak zawsze - podpuści a później gasi światło ;) A my tu co tak sami po ciemku będziemy siedzieć?

• 28 lut 2011

zapal swieczke będzie Ci razniej ja tam się ciemności nie boję...

• 28 lut 2011

I kto to mówi? Ja też nie, zawsze świecę później oczami ;P

• 28 lut 2011

świecące oczy to znak ,że jest już dośc...a wiec i ja chyba się pożegnam...)

• 28 lut 2011

Miłego wypoczynku! ;) Ja muszę skończyć artykuł i dokończyć film. Jak to dobrze że dziś mam wolne. (prawie tak jakbym pracował w nocy i miał nienormowany czas pracy. Hłe, hłe) Uwielbiam Poniedziałki!

• 28 lut 2011

i nawzajem;)

• 28 lut 2011

poki niezasnełam...też lubie poniedziali... jest wiele możliwości pracy nocą o noenormowanym czasie...jaki film oglądasz?

• 28 lut 2011

"Dziką Krew" Marco Tullio Giordana, z Moniką Bellucci w roli głownej.

• 28 lut 2011

lubię poniedziałki chociaż jeszcze o tej porze jestem w pracy...

• 28 lut 2011

i chwila relaksu...lubię cisze jaka panuje nocą...tu zresztą też bardzo cicho...ludzie co się dzieje, wszyscy już zasneli??

• 1 mar 2011

Jak zwykle...

Odpowiedz