Forum » Wolne Myśli

Ja się tak zastanawiam...

• adzygmunt 12 sie 2010

Sól niszczy glebę. Potem nawet trawa nie urośnie. Jak już, to niech Marcin weźmie łopatę i dziab, dziab. Krasnal_ogrodowy jako bardziej rozwinięty niech kupi "ślimakol"!

• waligóra ogrodowy 12 sie 2010

hahah, w życiu nie pomyślałbym, że istnieje taki specyfik!

Mama Marcina planowała zbieranie ślimaków i zalewanie ich marynatą. Chciała podawać gościom i wmawiać, że to grzybki!

• adzygmunt 12 sie 2010

Mieszka w Paryżu?
    Tylko wcześniej niech nie posypuje ślimakolem, /łatwo się wówczas zbiera/, bo będzie tak jak w piosence Wojciecha Młynarskiego:
    "No i przez te grzybki
    Czar rodzinnej kryptki
    Nazbyt szybki
    Dał obiadkom kres"!

Paryż to dla nich miejsce zbyt tandetne! Ich dom, dopóki nie zainstalowali kanalizacji, przypominał Wersal pod każdym względem. Dlatego nie mieli powodów, by się stąd ruszać.

Co do przemijania, to mama Marcina traktuje je znacznie poważniej. Jest też fanką Ireny Santor, dlatego:

"Tak przemija żal,
    Tak przemija ból,
    Tak przemija żart,
    Każda z nowych mód.
    Wszystko kończy się
    Razem z którymś dniem
    I przemija z wiatrem."

To jest jej ulubiony cytat zaraz po słowach jej syna, ale od tego jest inny temat.

:)

• 12 sie 2010

Nie mam siły na tarasie ślimaki, na forum zaraza, na satelicie nic nie ma, na forum zaraza.

• 12 sie 2010

"Zaraza" to Ci nowi forumowicze? ;)

A wolisz, żeby na forum były ślimaki, czy żeby nic nie było? Ciesz się, że zaraz nie jest na tarasie, a ślimaki w satelicie. Wtedy dopiero byłyby hece!

• 12 sie 2010

Nie chce was niepokoić ale w przyszłym roku zapowiada sie najwieksza od lat plaga szarańczy na naszych ziemiach. Ja oczywiście nie potwierdzam tej plotki ale dość głośno w kręgach leśniczych o tej klęsce.

• 12 sie 2010

Już myślałem że Marcin miał cudowne objawienie, ale nie Marcin śpi, przecież już dawno po wieczorynce.

• 12 sie 2010

Marcin został okryty kocykiem w swoim łóżeczku. Obok niego leżą ulubione pluszaki, młotek i nożyce...

• 12 sie 2010

Marcin jak na prawdziwego mężczyznę ima się nocnych zajęć- pielegnacja skóry głowy i paznokci.
    Opowiem wam kiedyś anegdote o Marcinie, jeszcze na to nie czas.

• 12 sie 2010

:)
    Co za wspaniałe dzieciństwo.

• 12 sie 2010

i demoluje pieluchy;)

• 12 sie 2010

Marcin to perpetuam mobile, on nie potrzebuje pieluch. Zreszta nie można brać Marcina za osobe nieletnią!

• 12 sie 2010

W ten sposób może złapać pasożyta, on to wie?

• 12 sie 2010

Tak sterylnego człowieka jak on to na oczy nie widziałeś. Jak lezał w szpitalu to zlewał sie ze ścianą.

• 12 sie 2010

To była szpitalna kotłownia?

• 12 sie 2010

Mogło tak być, podobno węgiel jest dobry na wstrzymanie. Enefzet wie co robi.

• 12 sie 2010

Niestety musze was zbić z tropu ale to nie była kotłownia a sterylne pomieszczenie do którego wstęp miał tylko doktor religa.

• 19 sie 2010

Wystarczyło zniknąć na kilka dni a tu już zaraza na całego. Makabra trza chyba odkazić kompa.

• 20 sie 2010

To nie zaraza, to świeża krew. Ale czy aby świeża...

• 22 sie 2010

Wrócił Zdzichó z Suwałk - był dziś zalogowany. Na pewno zrobi tu porządek;)
    Jego czerwony stój już w pełnej gotowości;)

• adzygmunt 24 sie 2010

Strój został "pewnikiem" w domu. Zatem ktoś go wyprał i powiesił na sznurku.
    Szkoda, "żem ci ja go nie obocył". Byłaby super fotka!!!

• 24 sie 2010

Eee gdzie tam nie był w żadnym wojsku. Dopadło go zatrucie pokarmowe, a co miał na forum napisać, że ma biegunke. Wiem bo widziałem jego stringi w szpitalu jak krepowano nimi jakiegoś "zmęczonego" obywatela.

• 25 sie 2010

Chłopcy, Zdzichó na manewry pojechał ze stringami! Przed wyjazdem chwalił się na mieście, że szykują się wybory mistera koszarów. Myślę, że w takim wydaniu miał duże szanse na wygraną:)

Odpowiedz