Forum » Wolne Myśli

Ja się tak zastanawiam...

• 7 paź 2010

Dodaj AdZygmunt, że tylko niektóre organizacje zostały zaproszone.

• 8 paź 2010

007, kiedy się rejestrowałem było 800 userów, teraz jest ok. 1000 więcej, a i tak pisze tylko garstka, złośliwcy nazywają nas TWA(towarzystwo wzajemnej adoracji).

• 8 paź 2010

Lubię nasze TWA:)

• 8 paź 2010

Luna , ale może byśmy powiększyli naszą rodzinę;)

• 8 paź 2010

To nie jest takie proste... Trzeba znać odpowiedni przepis i czary;)

• 8 paź 2010

Ale to jest bardzo proste, zaczyna się od delikatnego łaskotania(klawiatury), później ustnie(namówić-klawiaturą)i tak w toku działań werbujących mamy kolejne aktywne forumowiczątko.

zgubiłem myśli:(

• 8 paź 2010

Mówisz Cygnus, powiększyć? Tak, ale jak nas będzie więcej, to trzeba będzie wybrać prezesa, przedstawiciela, skarbnika... ;) Może lepiej jak nas jest mniej :D Ja tam wolę kameralnie w gronie przyjaciół ;)

• 8 paź 2010

...Kiedy i czy wogóle będzie ten czat na Miasto Info? Przydałby sie czasem... ;)

• 8 paź 2010

No to raczej pytanie do Redakcji.

Co do przyjaciół, to kiedyś podsumowałem sobie moich znajomych, ludzi z którymi zawsze mogłem pogadać i z całej tej masy(a miałem naprawdę spore towarzystwo)została garstka, ale garstka na którą zawsze mogę liczyć, a oni na mnie.Pewnie każdy tak ma, część ludzi rozjechała sie po świecie inni sie wykruszyli ot tak, rodzina, praca, dziwaczenie.

• 8 paź 2010

Każdy tak ma,ważne by utrzymywać kontakt bo wtedy masz gdzie jechać jak Cie zbierze na wakacje. Ja już planuje małą ekstrawagancje w Kwietniu przyszłego roku ;) Ale na razie cicho sza 8)

• 10 paź 2010

Wakacje, może mi się kiedyś uda znów wybrać:)Luna pewnie napisze że jestem pracoholikiem;)

Pisząc wakacje wcale nie mam na myśli okresu ogólno-urlopowego, bo nie cierpię komercji, tandety(w moim przekonaniu)i tłumów.

• 10 paź 2010

Cygnusie życzę Ci jak najwięcej wypoczynku. Ja też nie lubię tandety, komercji i też za dużo pracuję;)

• 10 paź 2010

Dzięki, dzięki.

Praca mniej męczy, kiedy robi się to, co się lubi:]

• adzygmunt 14 paź 2010

Zastanawiam się dlaczego partie utrzymują przy życiu taki sposób głosowania.
    Im bliżej 22 bm kurierzy naganiają kandydatów na radnych. To jest mała paranoja.
    Jest tylko jeden nieracjonalny ale powód dla którego to robią, zabrać głosy innym, nieważne komu, byle innym niż my.
    Kandydaci na radnych służą kasą dla komitetów, może co naiwniejsi łudzą się wygraną.
    Są mięsem armatnim dla tuzów.

• adzygmunt 14 paź 2010

Ja sie tak zastanawiam. Dlaczego ten komar co go przed momentem uśpiłem na monitorze postanowił mi dokuczyć. To jakiś znak? Niezwykłe przy tej temperaturze!

• 14 paź 2010

Ja wiem, że nad polityką nie warto się zastanawiać, bo politycy są nie obliczalni, nie przewidywalni.

• 14 paź 2010

To trzeba samemu wejśc w politykę. Wkrótce wybory więc teraz jest najlepszy moment;)

• 14 paź 2010

Nie mam na myśli naszego grajdołka, raczej chodziło mi o gęby przewijające sie w TV.

• 14 paź 2010

Ach tak, tych wolę nie oglądać, stąd unikam TV.

• 15 paź 2010

Ja się tak zastanawiam do czego wogóle potrzebny jest telewizor. Poza wykorzystywaniem go jako monitora z racji zajęcia, mało co oglądam TV sensus stricte. Ale za to kedy mnie nabierze na kino domowe, potrafie czasem oglądnąc kilka filmów jeden za drugim. Przeważnie w nocy, kiedy wszystko już śpi, nawet telefon. I wtedy można się odprężyc ;)

• 15 paź 2010

TV to "złodziej czasu" aktywny w tych domach, w których ludzie nie mają wyższego celu w życiu, ponad "przeżuwanie" czyjegoś życia i gotowej papki tanich, płaskich poglądów.

• 15 paź 2010

Telewizja przegrywa u mnie na każdym froncie z każdym innym zajęciem. Życie jest za piękne i zbyt ważne by marnotrawić czas na puste gadanie o niczym. Ludzie są ważniejsi. Dlatego wolę się spotkać z przyjaciółmi, wyjść gdzieś, coś zobaczyć, posłuchać muzyki na żywo, po prostu żyć!

• 16 paź 2010

Myśleniczaninie jak mawia Wiktor Kielan: "Liczą się ludzie":)
    Może spotkamy się na herbatce z Wiktorem;)

• 16 paź 2010

Luno, jesteś mistrzynią dwuznacznych propozycji ;) SpotkaMY się? Czy spotkamy się z Wiktorem na tej herbatce? ;)

• 16 paź 2010

Cóż, myślałam..., że wspólnie spotkamy się, czyli min. trzy osoby. Może nawet będzie nas więcej (Cygnus, Ad, Mona..?;)

Odpowiedz