Forum » Myślenice

SKLEPY w Myślenicach: opinie gdzie i co kupić?

• 20 sty 2012

chinsczyzna drogo

3 4 Cytuj
  • 20 sty 2012

fajne ciuszki inne niz w innych sklepach pewnie sa tez takie same ale ja lubie tam chodzic i obsluga tez ok zawsze doradzi a nie wciska jak w sklepie wyzej tam pracuja takie dwie nie polecam blondynki bardzo pyskata ale na szczescie juz sie likwiduja

3 5 Cytuj
  • 20 sty 2012

A ja uważam że ten Sklep jest bardzo fajny.
    Super Ceny,miła obsługa :D.
    Nie to co ten obok Salonu Plusa Krzywo patrzą na każdego,jak na złodzieja.
    Nawet raz byłam świadkiem awantury jak oskarżały klientkę o kradzież co okazało się nieprawdą.
    Naprawde sklep okropny.Ale i tak słyszałam że mają go zamknąć.

Pozdrawiam.

6 4 Cytuj
  • 20 sty 2012

"Ładna135" Zgadzam się z tobą. Ten sklep jest bardzo fajny.Sam kupiłem tam bardzo fajny sweterek dla mojej dziewczyny na imieniny. (Dużo mi o nim mówiła).
    Zobaczcie same. ;p

4 5 Cytuj
  • 20 sty 2012

[quote=gość: klientka 2012] Wczoraj byłam w Tesco i chciałaby złożyć ukłony pani na kasie obsługiwała 3 kasy na raz siedział na kasie tej koło alkoholu ,śmigając na niej jak 16( bez urazy) a do tego między czasie podbiegała do wołających "poproś o pomoc" kas samoobsługowych ,które są zmorą tego sklepu.Po mimo krągłości pani dała radę jeszcze coś tam na wesoło komentując a najzabawniejsze było to, że wychodząca pani z biura jak mniemam przełożona coś jej tam kazała zrobić jak obsłuży i będzie miała czas:) czy ta pani ma potrzeby fizjologiczne i takie tam inne? Mam nadzieje ,że zarabia za trzech chociaż wiem,że to nie realne......SZACUN!!! [/quote]
    TESCO to totalne nieporozumienie, tam nie zatrudniają na etat tylko przez pośredników, znajoma pracowała to musiała dzwonić czy może przyjść do pracy, czy akurat jest potrzeba, no i była raz na tydzień do układania towaru, nikt normalny nie będzie tak pracował prosząc się o te kilka godzin i dlatego mają braki w kadrze, to już Biedronka lepiej podchodzi do spraw pracy

4 1 Cytuj
  • 21 sty 2012

to nie prawda ,że w Tesco nie zatrudniają na etat są różne etaty i wszyscy zatrudnieni są tam legalnie,natomiast do pomocy zatrudniali przez agencje tylko w razie potrzeby a jeśli chodzi o pensje jest 2 sklep po biedronce w wysokości zarobków a wole przestrzegane przepisowo!

2 Cytuj
  • 21 sty 2012

Wracając do sprawy ochroniarzy w sklepach, narzekacie na nich ale przynajmniej uczciwie zarabiają na życie choć to groszowe sprawy nie macie pojęcia jakie wymogi stawiają im pracodawcy,jakie głupie zarządzenia i wytyczne mają w swoim kodeksie wiem bo jestem żoną byłego ochroniarza.Natomiast dziwi i zaskakuje mnie ochroniarz w Biedronce to chodząca i żyjąca porażka czy kierownictwo ma klapki na oczach ten gość minął się z powołaniem chyba ,że ma takie plecy!chłopie weź się za życie za CO CI PŁACĄ!!!

2 4 Cytuj
  • 21 sty 2012

a co powiecie na temat jarzyniaka nad sawickim??

1 5 Cytuj
  • 21 sty 2012

[quote=gość: kaziu] a co powiecie na temat jarzyniaka nad sawickim?? [/quote]

a co mamy powiedziec? buraki jak buraki, marchewka też bez żarzutu. Masz jakieś wieksze problemy w zyciu?

8 1 Cytuj
  • 21 sty 2012

warzywniak nad sawickim jest ok duży wybór i w miarę tanio ...

1 2 Cytuj
  • 21 sty 2012

Czy można gdzieś w Myślenicach kupić dmuchany materac, ale nie plażowy? Z góry dziekuję za odpowiedź!

1 1 Cytuj
  • 22 sty 2012

spytaj w Donaldzie :)

1 1 Cytuj
  • 22 sty 2012

przyjmują gdzies do pracy
    ???

4 Cytuj
  • 23 sty 2012

W zeszłym tygodniu robiłam zakupy w Rossmanie na dworcu. Kupiłam płyn do kąpieli z przeceny-uszkodzona zakrętka, przeceniony był z 15 zł na 7 zł. W domu sprawdziłam paragon-okazało się, że zapłaciłam za niego 15 zł. Więc wróciłam do tego sklepu z prośbą o zwrot pieniędzy. I co się okazało? Niegrzeczna, opryskliwa sprzedawczyni odpowiedziała, że miałam 7 dni na reklamację więc ona ją rozważy (?!?), i że obowiązkiem każdego klienta jest sprawdzanie paragonów! Że jest to normalne i że to zdarza się każdemu ( fakt, mnie w tym sklepie zdarzyło się to drugi raz ). Zachowywała się tak, jakby robiła mi jakąś łaskę. Czyli to ja byłam winna. Słowa "przepraszamy " chyba również należy szukać na paragonie. Piszę to ku przestrodze. Bo nie ważne, czy to jest 1 zł czy 10 zł-ja czuję się oszukana.

5 1 Cytuj
  • 23 sty 2012

Wiem ,że czujesz się oszukana ,ale mi by się nie chciało wrócić po te 8 zł. Też bym była zła ,ale olałabym to.
    Ja póki co nie spotkałam się z niczym takim. Uważam, ze obsługa tam jest bardzo miła i zakupy robię tylko tam.

1 8 Cytuj
  • 23 sty 2012

no cóż.. szczerze mówiąć to ten Kurdesz obok postoju taksówek lepiej pozostawić bez komentarza... panie z wiecznym frymasem na twarzy

3 Cytuj
  • 23 sty 2012

[quote=gość: dzium dzium] no cóż.. szczerze mówiąć to ten Kurdesz obok postoju taksówek lepiej pozostawić bez komentarza... panie z wiecznym frymasem na twarzy [/quote]

a co powiecie o sklepie mięsnym MARKAM w rynku ? :)

5 Cytuj
  • 23 sty 2012

NAjgorsza obsługa jest w księgarni pod arkadami.

5 3 Cytuj
  • 23 sty 2012

[quote=słoneczko22] NAjgorsza obsługa jest w księgarni pod arkadami. [/quote]
    Zgadzam się. Najgorsza jest ta Pani krótko ścięta z ciemnymi włosami. Nieuprzejma, Nigdy niczego nie ma o cokolwiek spytasz a Pani nie raczy nawet spojrzeć na człowieka zza czytanej gazety. PORAŻKA

4 1 Cytuj
  • 23 sty 2012

Mnie denerwuje ta chuda blondyna z okularami w księgarni pod Arkadami, tak zawsze patrzy podejrzliwie ;>

1 2 Cytuj
  • 24 sty 2012

witam ja z innej beczki mam pytanie o promocje odzieży w sklepie dobosz sport??? z góry dziękuje

1 4 Cytuj
  • profesor profesor 24 sty 2012

[quote=gość: kot] witam ja z innej beczki mam pytanie o promocje odzieży w sklepie dobosz sport??? z góry dziękuje [/quote]

zeby otrzymac odpowiedź trzeba najpierw zadać pytanie :)

5 Cytuj
  • 24 sty 2012

jakie są promocje w sklepie dobosz sport???????????

1 3 Cytuj
  • 24 sty 2012

[quote=gość: kot] jakie są promocje w sklepie dobosz sport??????????? [/quote]

nie spamuj tylko idz do sklepu. a jak jestes wlascicilem to sobie zamów baner i powiadom o promocji a nie rob takiej partyzantki :)

2 2 Cytuj
  • 24 sty 2012

[quote=gość: karol23] Czy można gdzieś w Myślenicach kupić dmuchany materac, ale nie plażowy? Z góry dziekuję za odpowiedź! [/quote

W SKLEPIE SPORTOWYM

2 Cytuj

Odpowiedz