Forum » Myślenice

SKLEPY w Myślenicach: opinie gdzie i co kupić?

• 24 sty 2012

zadałam pytanie tylko bo chce kupić coś fajnego i słyszałam o promocjach wiec pytam.

3 2 Cytuj
  • 24 sty 2012

[quote=gość: kot] zadałam pytanie tylko bo chce kupić coś fajnego i słyszałam o promocjach wiec pytam. [/quote]

Rusz 4 litery- Myślenice są tak małe że takie zapytania na forum sa nie na miejscu

6 1 Cytuj
  • 24 sty 2012

błem wczoraj w tym TESCO to co się działo przy tych niby samoobsługowych kasach to paranoja biedna koboeta z kasy goniła i pomagała wszystkim bo każdemu coś się zacinało a przez to nie było jej na normalnym stanowisku kasowym.

4 Cytuj
  • 24 sty 2012

a wiec mam prośbę jak nie umiesz się posługiwać się taką automatyczną kasą to ustaw się w kolejce i nie wołaj do każdego polecenia Pani z tradycyjnej kasy!!

7 2 Cytuj
  • 24 sty 2012

słyszał ktos o pracy jakies na sprzedawce???

1 Cytuj
  • 24 sty 2012

wkącu ktoś coś mądrego powiedział brawo :) ja jak mam wątpliwości to poprostu ide do zwykłej kasy i nie blokuje innych

5 Cytuj
  • 24 sty 2012

[quote=gość: go 29] wkącu ktoś coś mądrego powiedział brawo :) ja jak mam wątpliwości to poprostu ide do zwykłej kasy i nie blokuje innych [/quote]

tak tak bo najlepiej to stać w miejscu, nie rozwijać się, nie podejmować żadnych wyzwań..
    spoko gratuluje podejscia do życia

4 1 Cytuj
  • 24 sty 2012

pan filozof chyba nie rozumie, nie raz byłam świadkiem jak klient furczał pod nosem jak nowa pani ekspedientka uczyła się czegoś na kasie i było nieco wolniej a tu my klienci sami siebie obsługujemy i jest jeszcze wolniej bo nie każdy jest tak rezolutny i łapie za pierwaszym razem i dlatego uważam że jeśli coś komuś sprawia dużą trudność to niech nie blokuje innym kasy tylko idzie do tej zwykłej a jeśli bardzo chce się nauczyć to niech poprosi kogoś z obsługi

4 Cytuj
  • 24 sty 2012

memo dzięki za odpowiedż , a gdzie jest ten sklep sportowy

1 1 Cytuj
  • 24 sty 2012

Gdzie w Myślonach najlepiej kupić Laptopa? Chodzi mi o sprzęt do pracy w biurze. Exel, Word, maile , itp. Nie potrzebuję super wypasionej maszyny do grafiki czy gier, ale liczy się cena i szybki ewentualny serwis. Wiem iż najłatwiej jest jechać do jakiegoś marketu typu media , ale chcę tego uniknąć gdyż już się na takich "wielkich" firmach "przejechałam" Z góry dzięki za doradę.

2 1 Cytuj
  • 24 sty 2012

ja kupowałam w Avansie i jestem zadowolona i co ważne nie przepłaciłam, powiedziałam, że potrzebuje też m.in. do pisania, maili, bez cudów i Pan mi doradził . Słuzy mi juz kilka lat i nie narzekam

4 4 Cytuj
  • 25 sty 2012

[quote=gość: karol23] memo dzięki za odpowiedż , a gdzie jest ten sklep sportowy [/quote]

Na ulicy Niepodleglości za Sidorem taki malutki, ale tam nie ma chyba nic specjalnego a drugi wielki na Słowackiego koło stacji benzynowej za rondem. Jeszcze jest sklep sportowy za swiatłami nad Orlenem , obok Opla.

4 1 Cytuj
  • 25 sty 2012

gdzie w myslenicach mozna napisac cv i je wydrukowac

3 7 Cytuj
  • 25 sty 2012

[quote=gość: kazia] gdzie w myslenicach mozna napisac cv i je wydrukowac [/quote]

w domu

10 3 Cytuj
  • 25 sty 2012

[quote=gość: kazia] gdzie w myslenicach mozna napisac cv i je wydrukowac [/quote]

Polecam firmę Pixel, naprzeciwko "rybki". Taki mała kanciapa ale drukują , kserują, oprawiają itp.

5 4 Cytuj
  • 25 sty 2012

W przejsciu (tunelu) na rynku naprzeciwko Paulinki Cafe

4 4 Cytuj
  • 25 sty 2012

eeeee..............

2 Cytuj
  • 25 sty 2012

Plakaty ze zdjęciem osoby która wygrała auto wiszą na kilku tablicach w mieście. @mikiii wystarczy wstać od czasu od komputera, wyjść na spacer, siedząc przed monitorem wszystkiego sie nie dowiesz

5 1 Cytuj
  • 26 sty 2012

Od jakiegoś czasu usiłuje kupić ser krojony w Janie ok godz 21.00 i niestety bezskutecznie, ponieważ za każdym razem otrzymuje od pani sprzedającej , której kultura osobista pozostaje daleko w tyle , że maszyna już jest umyta i prosze brac co jest> żeby uzbierać 30 dkg musiałbym brać 3 rodzaje sera.
    Na dziale nie ma żadnej informacji dotyczącej ograniczeń czasowych w jakich można kupić ser.
    Pozostawiam temat pod rozwagę kierownictwu sklepu , ponieważ takei zachowania na pewno pozytywnej rekalmy nie robią.

6 6 Cytuj
  • 26 sty 2012

przyjmuja moze dp pracy teraz??

3 Cytuj
  • 26 sty 2012

Jeśli już jesteśmy przy serach to chciałam zauważyć , że paniz tego stoiska ( stoisko serów i pierogów ) naprawdę przekracza wszelkie granice dobrego smaku jeśli chodzi o obsługę klienta (!!!),
    nie odpowiada- lecz odburkuje , nie podaje -tylko rzuca na ladę , jest arogancka i opryskliwa , strach o coś zapytać , bo zamiast normalnej odpowiedzi usłyszymy odpowiedż +pretensję , że musi odpowiadać ( jak pojawiły się tarty i zapytałam z czym są te wytrawne - bo nigdzie żadnej informacji ani podpisu nie było- usłyszałam z agresją w głosie, żę już dzisiaj 100 raz powtarza , że ta z pieczarkami i szynką , a tamta z brokułem i serem feta. I co moja to wina , że ona 100 raz powtarza ? Ja na jej miejscu zrobiłabym karteczki z podpisami i postawiła za szybką obok tart , zajełoby mi to 5 minut i nie musiałabym cały czas odpowiadać na to samo pytanie.

Można być czasem zmęczonym , można czasem mieć zły dzień , ale panią obserwuję od dłuzszego czasu i ona zawsze ma zły dzień i zawsze jest poirytowana w stosunku do klienta
    (a zakupy robię tam często i o róznych porach dnia , rzadko tuż przed zamknięciem ),
    po prostu pani pracuje tam jakby za karę - a przypuszczam , że nikt jej tam na siłę nie trzyma, jeśli tak jej ta praca ciąży to może powinna poszukać czegoś innego ???
    Bo rzucać komuś ser przed nos , tylko dlatego , że chciałoby się może pracować za biurkiem z kawką w ręku , a pracuje się w Janie na serach to przesada, ja osobiście nie mam ochoty przerabiać czyichś frustracji życiowych, za każdym razem kiedy chcę spokojnie zrobić zakupy.

9 3 Cytuj
  • 26 sty 2012

brawo nareszcie ktoś poruszył ten temat ja dokładnie to samo twierdzę pani w porównaniu do innych ekspediętek jest tak nieprzyjemna i opryskliwa że po prostu człowieka zniechęca do zakupów wszędzie ja można zobaczyć wałęsającą sie i trzepiącą tymi swymi włosami każdy towar dotknie to jest obrzydliwe...może powinna zmienić pracę jak się czuje tak tam żle

8 2 Cytuj
  • 26 sty 2012

Ludzie, ten wątek dotyczy sklepu internetowego, w temacie wyraźnie jest napisane Market Jan On-line, a nie p z serów. Załóżcie sobie flustraci osobny temat albo wypowiadajcie się w temacie Sklepy w Myślenicach, a nie zaśmiecajcie tego tematu swoimi żalami

4 7 Cytuj
  • 26 sty 2012

cały temat tyczy się sklepu to dlaczego nie pisać

3 4 Cytuj
  • 26 sty 2012

gdybyś kolego volf umiał czytać ze zrozumieniem i prześledziłbyś cały wątek to zrozumiałbyś , że temat nie dotyczy tylko on-line

6 1 Cytuj

Odpowiedz