Forum » Myślenice

SKLEPY w Myślenicach: opinie gdzie i co kupić?

• 26 sty 2012

zgadzam się co do pani ze stoiska serów. Rozumiam ze mozna miec zly humor ale nie rozumiem jak mozna miec taki humor permanentnie a jestem tam codziennie

5 2 Cytuj
  • 26 sty 2012

natomiast reszta Pań bez zarzutów, obsługa naprawdę super

2 1 Cytuj
  • 26 sty 2012

A czy was nie denerwuje grubość plasterków wędliny i serów w Cegielni?
    Moim zdaniem sa za grube, a jak proszę o cieńsze to ekspedientki niechętnie kroją cieniej.
    Nie chce miec przeźroczytych plasterków ale moim zdaniem te w cegielni sa zdecydowanie za grube

5 4 Cytuj
  • 26 sty 2012

co to w ogóle za maniera , że pani nie kroi sera ok 21 , sklep jest czynny do 22 i i do ej godziny powinno się kupować co jest dostępne w sklepie

7 3 Cytuj
  • 26 sty 2012

Dla mnie tak grubo pokrojony ser jest niesmaczny a wędlinę również wolę cieniej pokrojoną bo mam wtedy na dłużej.
    Nie rozumiem tylko dlaczego Panie ekspedientki kroją ciensze plasterki z wielką łaską? Już nawet nie wspomnę tu o pani ze stoiska z serami bo to już zupełnie inny temat

2 5 Cytuj
  • 26 sty 2012

ja tam wolę grubsze plasterki a ty możesz sobie przekroić na pół i przesuwać po kromce na końcu go dorwiesz

6 5 Cytuj
  • 26 sty 2012

To miało być zabawne alapatala? Ty wolisz grubsze to super, a ja preferuje ciensze i nie rozuemiem czemu robi się z tego problem?

2 4 Cytuj
  • 26 sty 2012

@klijentka- nie jestem Twoim kolegą to raz, dwa- temat był założony i poświęcony tylko i wyłącznie dla sklepu internetowego (on- line w tytule coś znaczy) a tacy narzekacze jak wy zrobili z niego śmietnik wrzucając tam wszystko dot. cegielni. Czepiacie się wszystkiego- ekspedientek, kasjerek, cen, grubości plasterków itd itd, długo można wymieniać. A kolor ścian się podoba? Dlaczego nie pójdziecie gdzie indziej, jeśli tam jest tak źle i nic nie pasuje?

4 8 Cytuj
  • 26 sty 2012

volt
    weź sobie zaparz meliskę co?
    Chyba od tego forum jest że można rozmawiać na każdy temat, nawet kolor ścian! Nie ma innego tematu o Cegielni wiec piszemy tutaj od dawna nasze spostrzeżenia. Co za róznica że temat jest o janie on-line skoro to jedno i to samo!
    A co byś chciał żeby tu pisać? Ze pan przywożący zakupy jest przystyojny, albo ze cena jest o 5 groszy niższa na ich stronie niż w rzeczywistości? Wez sie chłopie wyluzuj, od tego jest forum żeby rozmawiać

3 5 Cytuj
  • 26 sty 2012

Kroją grubo bo się nie namachają maszyną

1 3 Cytuj
  • 26 sty 2012

to nie pomyłka pani z kokiem jest ok wszystko się rozchodzi o p to ta niska z resztą prosze samemu zerknąć z boku jak jest....

2 4 Cytuj
  • 26 sty 2012

Czy nie uważasz że zwracanie się po imieniu na tym forum to trochę nie ładnie jesli masz coś do tej Pani to podejdź na stoisko i porozmawiaj ta Pani jest zawsze chętna i pomoże. Ja robię tam często zakupy i nie mam żadnych zarzutów co do tej Pani.

3 6 Cytuj
  • 26 sty 2012

nie jednemu psu burek na imie ,a prawda jest taka jak jest a to forum jest o markecie a market jest super....

1 4 Cytuj
  • 26 sty 2012

kto usówa imiona

3 3 Cytuj
  • adzygmunt 26 sty 2012

"Usuwa", trudne słowo, aby go poprawnie napisać?
    Nie ma nic wspólnego z regułą - domyślasz się jaką?
    By nie spamować. Market on line, czy w ogóle market "Jan" jest w wielu wypadkach tańszy od "Tesco". Aby nie być gołosłownym, pierwszy przykład z brzegu. Karma dla zwierzaków!

5 2 Cytuj
  • 26 sty 2012

To może redakcja lub zakładający temat zmieną tytuł na Stara Cegielnia lub po prostu Market Jan. On- line w tytule jest już chyba mało potrzebne, bo posty dot. sklepu on- line zajmą może stronę, cała reszta to opinie o samym sklepie. Ludzie, jacy wy musicie być biedni że Wam tak wszystko przeszkadza. Jeśli idę do sklepu i raz, drugi, no, niech będzie i ten trzeci coś mi nie będzie odpowiadać to po prostu tam nie wrócę. A Wy pójdziecie żeby wypatrywać jakieś newsy którymi można kogoś obsmarować na forum, bo przecież można , w końcu to forum na którym wszyscy mogą wszystko. To żałosne i żenujące, jacy my, Polacy jesteśmy zawistni i sflustrowani. A osoba ktora wymieniła imię ekspedientki parę postów wcześniej sama pisząc jako gość dla mnie jest pozbawioną odwagi, mało wiarygodną świnią.

3 4 Cytuj
  • 26 sty 2012

ale to jest prawda volt a zmieniac sklepu rpzez jedna pania ze stoiska serow nie mam zamiaru

2 3 Cytuj
  • 27 sty 2012

Nie chodzi o panią ze stoiska. Jeśli rzeczywiście jest taka, to łatwiej, i przypyszczam z lepszym skutkiem byłoby zwrócić uwagę przy ludziach, załatwiać wszystko na miejscu. Ale nie każdy ma tyle odwagi, dopiero gdy przyjdzie do domu, siądzie w temacie to sie wyżyje, poda imie, bo przecież niech wszyscy wiedzą o którą chodzi. no ale przecież forum.... Możecie mnie minusować do woli, mam swoje zdanie na temat klientów w sklepach i nic tego nie zmieni

8 5 Cytuj
  • 27 sty 2012

Po to te panie maja imiona wyszyte na kieszonkach , żeby nie trzeba było pisać np: ta taka chuda wysoka i zakrzywionym nosem. Weż człowieku zejdz na ziemię!
    Poza tym kazdy człowiek pracuje na siebie i na swe nazwisko.
    Jak ktos swa pracę wykonuje rzetelnie nie musi się obawiać , że ktos coś powie , opisując z wyglądu czy tez uŻywając imienia danej osoby.
    Już nie mówiąc o tym , że gdyby to była opinia jednego klienta to można by to uznać za czystą złośliwość tegoż klienta, ale jesli opinie dotyczące tej jednej osoby nagminnie się powtarzają to coś musi być nie tak z obsługą tej pani , bo jakoś innych nikt się nie czepia, a też zapewne nie zawsze są super ekstra miłe i usłużne

Ty panie Volt zapewne nawet nie wiesz o którą panią chodzi , bo jaki wielki fan zakupów On line i jako wielki orędownik tytułu JAN ON -LINE w rzeczywistym sklepie zapewne nie bywasz.

7 3 Cytuj
  • 27 sty 2012

[quote=gość: amber]

Ty panie Volt zapewne nawet nie wiesz o którą panią chodzi , bo jaki wielki fan zakupów On line i jako wielki orędownik tytułu JAN ON -LINE w rzeczywistym sklepie zapewne nie bywasz. [/quote]

@amber- nie jestem fanem zakupów on- line, ani razu nie korzystałem z tej formy zakupów. A w Cegielni bywam na pewno częsciej jak Ty :) I dobrze wiem o którą panią chodzi.
    Te panie mają imiona wyszyte na kieszonkach po to, by klient wiedział jak się do nich zwrócić, nie po to żeby ktoś się po nich woził na forum. Szkoda tylko że Ty, wielki zwolennik (zwolenniczka) używania publicznie imion nie podpiszesz się swoim , tylko używasz nicka.

4 5 Cytuj
  • 27 sty 2012

Panie volt czepiasz się amber , że nie podpisuje się imieniem. A sam co robisz? volt to Twoje imię czy nazwisko ponieważ nie mogę rozszyfrować. Imona Pań na stoiskach sa własnie również po to , że jak nam coś nie podoba ,możemy interweniować nie anonimowo tylko w sprawie konkretnych Pań.

9 2 Cytuj
  • 27 sty 2012

Panie Tomaszu S czepiam się Amber bo to on/ona jest zwolennikiem wymieniania publicznie imion. Ja tego nie popieram. Imie konkretnej odosoby to nie napis na dropsach żeby go używać kiedy się komu podoba, szczególnie jeśli chodzi o oskarżanie i ubliżanie komuś, a robi to osoba anonimowa. Jeśli tak jak piszesz chcesz interweniować to idziesz do kierownictwa sklepu, a nie jedziesz po kimś na forum. Wtedy jesteś wiarygodny. Na forum każdy może napisać wszystko na każdego.

3 5 Cytuj
  • 27 sty 2012

volt strasznie czepialski jesteś wiesz?
    Czego oczekujesz że będziemy tutaj sobie codziennie słodzić, udawać że wszytscy są cacy, że świat jest wspaniały?
    Forum to taki twór że ludzie wyrażają swoje zdanie czy negatywne czy pozytywne na dany temat i chociażbyś stanoł na głowie to tego nie zmienisz.
    Nie zgadzasz się z opinią Amber to mozesz też to napisać, ale nie próbuj zamykać innym ust.

5 4 Cytuj
  • 27 sty 2012

pójście do kierownictwa sklepu może dla tej osoby skończyć się nawet wyrzuceniem z pracy, a to już nie jest w obecnych czasach miła rzecz. Moim zdaniem lepiej pisać na forum , opisywać swoje spostrzeżenia niż skarżyć na kogoś do przełożonego. Nie jesteśmy w przedszkolu aby od razu lecieć ze skargę. Może ta Pani akurat czyta forum i da jej do myślenia to co robi, zmieni swoje podejście i będzie ok , w każdym razie na pewno prace zachowa co rożnie mogło by się skończyć po rozmowie z kierownictwem

7 3 Cytuj
  • 27 sty 2012

zgadzam sie co do wypowiedzi Tomasza nikt nie chce być złym dla kogoś po prosu tu się pisze o tym co nas irytuje w tym zachowaniu tejże pani ,,,to chyba nic złego

4 2 Cytuj

Odpowiedz