Forum » Myślenice

SKLEPY w Myślenicach: opinie gdzie i co kupić?

• 22 maj 2012

chciałam zapytać czy jest tu jakiś typowo warzywny rynek ?

4 Cytuj
  • 22 maj 2012

Nooo pełno buraków na Zarabiu w łykend.

25 1 Cytuj
  • 23 maj 2012

widzę,że również pełno inteligentnych ludzi :)) czego tylko pozazdrościć ;]

9 1 Cytuj
  • 28 maj 2012

Można gdzieś w Myślenicach kupić światło chemiczne (glowsticki)??

5 Cytuj
  • 29 maj 2012

hej chciałam sie zapytac czy nie potrzebujom gdzies do pracy?

3 2 Cytuj
  • 30 maj 2012

hej nie potrzebujom....

5 4 Cytuj
  • 3 cze 2012

gdzie kupie w Myślenicach rzeczy do robienia kolczyków

1 7 Cytuj
  • 4 cze 2012

A co myslicie o Kochlandzie??? Kupilam tam ostatnio buty jak narazie wszysto Ok:)

1 2 Cytuj
  • 4 cze 2012

Jak już ktoś taki temat założył to się zapytam
    Gdzie w M-cach kupić glowsticki, lighsticki (światło chemiczne)

4 1 Cytuj
  • 4 cze 2012

[quote=gość: Wikusia:)] A co myslicie o Kochlandzie??? Kupilam tam ostatnio buty jak narazie wszysto Ok:) [/quote]
    W Bonarce taniej kupisz buty i wszystko inne, wybór też większy.

2 5 Cytuj
  • 4 cze 2012

[quote=yakuzo12] gdzie kupie w Myślenicach rzeczy do robienia kolczyków [/quote]
    W Myślenicach będzie ciężko spróbuj w hurtowni ozdób do włosów koło zakopianki ewentualnie na allegro

1 1 Cytuj
  • 4 cze 2012

[quote=gość: Wikusia:)] A co myslicie o Kochlandzie??? Kupilam tam ostatnio buty jak narazie wszysto Ok:) [/quote]
    zdecydowanie większy wybór w lepszej cenie w Krakowie

4 6 Cytuj
  • 4 cze 2012

Ale idiotyczny tytuł tematu! Szkoda, że nie napisałeś (-łaś) tylko "gdzie". Dopiero byłoby wszystko jasne. A od takich rzeczy jest temat "Sklepy w Myślenicach", więc nie spamuj.

1 4 Cytuj
  • 4 cze 2012

[quote=gość: pigu%u0142ka]
    zdecydowanie większy wybór w lepszej cenie w Krakowie [/quote]

daj zarobić tym z Krakowa, a potem smaruj na forum, że w Myślenicach nic nie ma, bo jeden sklep został, który w dodatku ma towar sprzed roku

....żenada

11 5 Cytuj
  • 4 cze 2012

częto odwiedzam sklep odzieżowy na osiedlu obok placu zabaw,a naprzeciwko bloku nr 3 skusiłam sie kilka razy na zakup i jestem bardzo zadowolona ,ceny nie najgorsze są sklepy gdzie ta sama bluzka kosztuje drożej /5 zł/i co najważniejsze po praniu jest takie samo jak przed.Cięzko jest nieraz trafić na to co bym chciała ale to tak zawsze bywa nie tylko tam

2 6 Cytuj
  • 6 cze 2012

czy slyszal ktos na jakich warunkach przyyjmuja do sklepu spozywczego w osieczanach mam zla opinie o nich i iniewiem czy isc tam do pracv

4 Cytuj
  • 6 cze 2012

czy znacie jakis dobry sklep motoryzacyjny w Myślenicach

1 1 Cytuj
  • 6 cze 2012

o który sklep chodzi jest ich aż 3.

1 1 Cytuj
  • 6 cze 2012

w strone myslenic po prawej

1 2 Cytuj
  • 6 cze 2012

GDZIE KUPIE PRZYBORY DO ROBIENIA KOLCZYKÓW ?? W MC

3 Cytuj
  • 7 cze 2012

pracuja bez ubezpieczenia miesiac dwa i nastepne

6 3 Cytuj
  • 12 cze 2012

Powiedzcie mi gdzie moge dostać zakolanówki ?

2 2 Cytuj
  • 12 cze 2012

dokładnie jeśli chodzi o ten sklep w osieczanach to jak najbardziej NIE POLECAM .Szkoda mi tylko tych Pań które się zmieniają co po chwile ,bo mają nadzieje na prace a z góry już wiadomo że to tylko chwilowa robota.Porobisz chwile i następna.

6 Cytuj
  • 12 cze 2012

Wczoraj TESCO mnie bardzo negatywnie nastawiło. Chciałam mleko - nie ma, kefir - pusto, moze smietane - nie ma!!
    Wyszłam stamtąd tak szybko jak weszłam!!
    Menager do dupy. Dodam, ze nie była to 7 rano tylko 12 w południe. Zenada dośc ze 5 klientów sie plata po sklepie to za chwile nikt tam juz nie bedzie chodził.

6 Cytuj
  • 12 cze 2012

o Kochlandzie juz kiedys pisalam. Co do jakosci towaru owszem raczej nie mozna miec zastrzezen, jednak jak wiekszosc osob juz powiedzialo lepiej zrobic zakupy w krk. Powody sa nastepujace:

Kochland ma ten sam towar ktory kupicie w kazdej galerii z tym ze w galeriach jest taniej.
    Po drugie w kochlandzie nie wystepuja prawdziwe promocje. Polityka sklepu jest taka ze jest tam wystawiany towar ktory zostal zakupiony z koncowek kolekcji przecenionych wlasnie w galeriach a cene ma wyzsza niz gdy byl z nowej kolekcji w galerii. Przy Kosciuszki jest tez inny sklep(z damskimi ciuchami) miedzy innymi z Solar gdzie znajdziecie ciuchy przewaznie z poprzedniej kolekcji a w cenie wyzszej niz nowa kolekcja w galerii.

Kupilas poza tym buty w Kochlandzie... pragne uswiadomic a wiem to z wlasnego doswiadczenia i ostrzec przed skracaniem gwarancji. Buty ryłko wszedzie maja 2 lata gwarancji a w Kochalndzie 1 rok. Okazuje sie ze w sklepach firmowych sa zaskoczeni taka polityka myslenickiego sklepu na co wlasciciel ze tak u niego jest i juz.

Placac za buty 300 zl zalezy mi na tym aby miec w zanadrzu kolejny rok gwarancji wiec lepiej zrobic zakupy w krk skoro tu nie chce sie wlascicielowi wypisac protokolu zdawczego.

8 1 Cytuj

Odpowiedz