Forum » Myślenice

SKLEPY w Myślenicach: opinie gdzie i co kupić?

• 12 cze 2012

A co myślicie o sklepach na ulicy reja??? To jest ta ulica co jest ogrodniczy "u Szpakiewicza"

17 Cytuj
  • 12 cze 2012

Co to za głupie pytanie ? Sklepy jak każde inne. Jak chcesz się wypowiedzieć na temat konkretnego sklepu to się wypowiedz, a nie zadawaj takich bezsensownych pytań.

13 Cytuj
  • 12 cze 2012

pracuja tydzien dwa bez zaplaty interes sie kreci nawet ustawowo dni wolne czynne dwa sklepy w tych osieczanach

5 Cytuj
  • 12 cze 2012

Znajoma pracowała w Eurosklepie (dawnej Jędrocha) Pracownicy się zmieniają z miesiąca na miesiąc:/ Masakra....... jak żyć w tym kraju?

6 Cytuj
  • 12 cze 2012

Sorki macie racje ale jak to pisałam byłam delikatnie ciachnięta po nocnej zmianie bo kumpela miała urodziny. Chodzi mi o warzywniak na Reja ten koło pizzeri.

11 Cytuj
  • 12 cze 2012

[quote=gość: kundzia] A co myślicie o sklepach na ulicy reja??? To jest ta ulica co jest ogrodniczy "u Szpakiewicza" [/quote]
    A co chcesz wynająć ten lokal w bloku na dół po schodach ze 700 zeta? haha powodzenia, 10 zł utargu na dzień:D

4 2 Cytuj
  • 12 cze 2012

Sorki macie racje ale jak to pisałam byłam delikatnie ciachnięta po nocnej zmianie bo kumpela miała urodziny. Chodzi mi o warzywniak na Reja ten koło pizzeri.
    ALE NIKOGO NIE INTERESUJE KTO CO I GDYIE NAPRAWDE MASZ SIE CZYM CHWALI...............

1 8 Cytuj
  • 15 cze 2012

[quote=gość: wera] gość: Wikusia:) napisał/a: A co myslicie o Kochlandzie??? Kupilam tam ostatnio buty jak narazie wszysto Ok:)

o Kochlandzie juz kiedys pisalam. Co do jakosci towaru owszem raczej nie mozna miec zastrzezen, jednak jak wiekszosc osob juz powiedzialo lepiej zrobic zakupy w krk. Powody sa nastepujace:

Kochland ma ten sam towar ktory kupicie w kazdej galerii z tym ze w galeriach jest taniej.
    Po drugie w kochlandzie nie wystepuja prawdziwe promocje. Polityka sklepu jest taka ze jest tam wystawiany towar ktory zostal zakupiony z koncowek kolekcji przecenionych wlasnie w galeriach a cene ma wyzsza niz gdy byl z nowej kolekcji w galerii. Przy Kosciuszki jest tez inny sklep(z damskimi ciuchami) miedzy innymi z Solar gdzie znajdziecie ciuchy przewaznie z poprzedniej kolekcji a w cenie wyzszej niz nowa kolekcja w galerii.

Kupilas poza tym buty w Kochlandzie... pragne uswiadomic a wiem to z wlasnego doswiadczenia i ostrzec przed skracaniem gwarancji. Buty ryłko wszedzie maja 2 lata gwarancji a w Kochalndzie 1 rok. Okazuje sie ze w sklepach firmowych sa zaskoczeni taka polityka myslenickiego sklepu na co wlasciciel ze tak u niego jest i juz.

Placac za buty 300 zl zalezy mi na tym aby miec w zanadrzu kolejny rok gwarancji wiec lepiej zrobic zakupy w krk skoro tu nie chce sie wlascicielowi wypisac protokolu zdawczego. [/quote]
    nie wydaje mi się ,żeby w kochlandzie były rzeczy z poprzedniej kolekcji ,przeciez zobacz że zawsze maja modna aktualnie kolorystykę i fasony
    tak że sorry ALE PISZESZ BZDURY
    moze co do czasu reklamacji masz rację, nie wiem nie sprawdzałam

4 2 Cytuj
  • 15 cze 2012

chciałam was zapytać co sądzicie o sklepie z obuwiem Metroo i Jarko gdzie lepiej kupić buty??

3 6 Cytuj
  • 15 cze 2012

Kup se gdzie chcesz i nie nudź!

10 5 Cytuj
  • 16 cze 2012

[quote=gość: ruda2] chciałam was zapytać co sądzicie o sklepie z obuwiem Metroo i Jarko gdzie lepiej kupić buty?? [/quote]
    wszystcy na tym forum pytaja o wszystko ...nawet o kiełbasę w sklepach spozywczych !!!!więc dlaczego ruda2 miałaby nie pytać o opinię na temat sklepów JARKO I METROO???
    ja tez bedę ciekawa opinii bo jak wiadomo z reklamacjami bywa róznie

6 2 Cytuj
  • 16 cze 2012

jest może sklep w Myślenicach z akcesoriami pszczelarskimi ?????

1 Cytuj
  • 16 cze 2012

lepiej w ccc

1 2 Cytuj
  • 16 cze 2012

a co sądzicie o sexshopach w naszym miescie

1 1 Cytuj
  • 17 cze 2012

a moim zdaniem kochland jest najlepszym sklepem w myslenicach

10 Cytuj
  • 17 cze 2012

Lepiej jechac w Kraków fajne rzeczy za mniejsze pieniadz... Kochland w porzadku ale jakos nie bardzo mi tam pasuje...

7 2 Cytuj
  • 17 cze 2012

a są sexshopy w Myslenicach???

2 4 Cytuj
  • 17 cze 2012

pewnie ze są nawet trzy... niewiedziałeś???

4 2 Cytuj
  • 18 cze 2012

a gdzie , powaznie nie wiem gdzie a chetnie zaglądnę

2 2 Cytuj
  • 18 cze 2012

Zakochałem się w pani z drewnianego sklepu na zarabiu. Ogólnie to wszystkie tam są świetne, razem z szefowa, ale ta nowa blondynka to jest mistrzostwo świata:D

4 4 Cytuj
  • 18 cze 2012

[quote=gość: Zdzich22] Zakochałem się w pani z drewnianego sklepu na zarabiu. Ogólnie to wszystkie tam są świetne, razem z szefowa, ale ta nowa blondynka to jest mistrzostwo świata:D [/quote]
    Fap, fap, fap...

5 2 Cytuj
  • 18 cze 2012

w rynku sa sexshopy

1 2 Cytuj
  • 20 cze 2012

[quote=gość: ;)))] w rynku sa sexshopy [/quote]
    Tak??? A gdzie dokładnie?

1 2 Cytuj
  • 26 cze 2012

Gdzie mozna sprzedac urzywana odzież?

3 2 Cytuj