Sam mam z tym duży problem, dawniej drogie buty = dobre buty teraz niestety te różnice się zatarły, osobiście w butach za 50 zł chodziłem kilka miesięcy dłużej niż w butach za 400 zł, a gwarancji zazwyczaj czy tak czy siak ci nie uznają, możesz popatrzyć w okolicach "Dekady" a dokładnie na wprost niej jest jakiś sklep, ale tak jak mówiłem, WSZYSTKIE markowe buty są MADE IN CHINA ... sprawdź sam na metkach jak nie wierzysz.
Osobiście polecam buty 4F. Cena przystępna,duże promocję,a do tego bardzo wygodne .Jeden ze sklepów znajduje się na ul.Słowackiego 16, a kolejny na ul.Kasprowicza 13 <Stara Cegielnia >.
czy myśliSZ ze w Myślenicach przydałby się sklep z markową odzieżą ( nie używaną). Typu reebok. nike, puma, buty oryginalne adidas, vansy, conversy? czy jest już może coś takiego, ale nie słyszałam? ;)
czy myśliSZ ze w Myślenicach przydałby się sklep z markową odzieżą ( nie używaną). Typu reebok. nike, puma, buty oryginalne adidas, vansy, conversy? czy jest już może coś takiego, ale nie słyszałam? ;)
Myślę że większość i tak do Krakowa pojedzie :-) :-) :-) wieksze sklepy wiecej towaru i promocjii tu taki sklep bedzie sie dusił chyba ze masz swoj lokal i odpada Ci czynsz ....
[cytat=maka]Zgadza się , mieszkam w bloku naprzeciwko od wakacji i często kupuję tam wędline ,
(bo akurat wędline mają z dobrego żródła ) i ile tam już było dziewczyn , praktykantek(????) ,
pań na próbę (????) , to nie idzie zliczyć - to nie jest już normalne.
----> wędlin, które leżą tam czasami nawet miesiąć, ale wyglądają super, ludwik daje radę. pracowałam tak i płakać mi się chciało kiedy przychodziła kobieta w ciąży lub z dzieckiem i prosiła o taką wędline, ale za mną stał szef lub szefowa i nie mogłam odmówić, bo przecież TO JEST JESZCZE DOBRE i "NIE WYRZUCIMY TEGO PRZECIEŻ DO KOSZA". masakra. nie wiem jak wytrzymałam tak 4 miesiące, może dlatego że sytuacja mnie zmusiła do tego że musiałam jakąś prace mieć. Do dzisiaj wspominam to tragicznie. NIE POLECAM NIKOMU! Ani pracy, ani artykułów, które można tam kupić.
Gdzie w Myślenicach można kupić jakieś opaski silikonowe na rękę ??? :)
Jakie te opaski? Do czego/po co te opaski? Medyczne czy jakie? Kto Ci pomoże skoro pytanie mało precyzyjne. Pozdrawiam :)
Opaski takie coś
http://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=pZAuBTL63PpklM&tbnid=UhCJMVgiNx-1HM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fallegro.pl%2Fball-don-t-lie-opaska-silikonowa-na-reke-nba-i4265048567.html&ei=kjLqU5XoNIm70QXSvoGYDA&psig=AFQjCNHnEFgrhs_jB6iA5dNjnKUwGdCsIA&ust=1407943669537028
To kupże sobie na tym Allegro a nie szukaj po sklepach.,
Witam! Orientuję się ktoś gdzie kupię wymieniony w temacie alkohol i jaka jest jego cena? Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
Chodziło mi oczywiście o Jagermeistera. Stworzyłem temat, ale post został przeniesiony do tego wątku. Tak więc, wie ktoś gdzie go kupię?
Bywa na pewno w Janie...0,5l około 47-50 zł
Ogromne dzięki za odpowiedź!
Chodzi mi o to gdzie można kupić w Myslenicach jakieś dobre markowe buty, pomijając sklep receptor, nie znam za bardzo miasta wiec dlatego pytam. :)
Sam mam z tym duży problem, dawniej drogie buty = dobre buty teraz niestety te różnice się zatarły, osobiście w butach za 50 zł chodziłem kilka miesięcy dłużej niż w butach za 400 zł, a gwarancji zazwyczaj czy tak czy siak ci nie uznają, możesz popatrzyć w okolicach "Dekady" a dokładnie na wprost niej jest jakiś sklep, ale tak jak mówiłem, WSZYSTKIE markowe buty są MADE IN CHINA ... sprawdź sam na metkach jak nie wierzysz.
Osobiście polecam buty 4F. Cena przystępna,duże promocję,a do tego bardzo wygodne .Jeden ze sklepów znajduje się na ul.Słowackiego 16, a kolejny na ul.Kasprowicza 13 <Stara Cegielnia >.
Witam. Gdzie w Myślenicach znajdę papier do naprasowanek?? U lisa i w donaldzie nie posiadają..
Na Rzemieślniczej jest punkt w którym robią nadruki na koszulkach. Może mają taki papier
w rudniku jest sklep z butami reni-sport buty halowe turfy korki i buty sportowe do chodzenia firmowe
Czy jest w Myślenicach lub okolicach jakiś sklep z akcesoriami do wina drożdże itp?
na Reja w zielarskim kupisz drożdże do wina, no i u Bacy na Kilińskiego
Na Reja w sklepie ogrodniczym Larix, również kupisz drożdże i inne akcesoria do wina.
Myślę że większość i tak do Krakowa pojedzie :-) :-) :-) wieksze sklepy wiecej towaru i promocjii tu taki sklep bedzie sie dusił chyba ze masz swoj lokal i odpada Ci czynsz ....
Witam. Chciałem sobie zrobić winko własnej roboty, czy ktoś orientuje się gdzie można kupić drożdże winiarskie?
Sklep zielarski na Reja drozdze razem z pozywką
[cytat=maka]Zgadza się , mieszkam w bloku naprzeciwko od wakacji i często kupuję tam wędline ,
(bo akurat wędline mają z dobrego żródła ) i ile tam już było dziewczyn , praktykantek(????) ,
pań na próbę (????) , to nie idzie zliczyć - to nie jest już normalne.
----> wędlin, które leżą tam czasami nawet miesiąć, ale wyglądają super, ludwik daje radę. pracowałam tak i płakać mi się chciało kiedy przychodziła kobieta w ciąży lub z dzieckiem i prosiła o taką wędline, ale za mną stał szef lub szefowa i nie mogłam odmówić, bo przecież TO JEST JESZCZE DOBRE i "NIE WYRZUCIMY TEGO PRZECIEŻ DO KOSZA". masakra. nie wiem jak wytrzymałam tak 4 miesiące, może dlatego że sytuacja mnie zmusiła do tego że musiałam jakąś prace mieć. Do dzisiaj wspominam to tragicznie. NIE POLECAM NIKOMU! Ani pracy, ani artykułów, które można tam kupić.
Co możecie powiedzieć o delikatesach Prima w Myślenicach.
Dostałam tam ofertę z urzędu pracy,więc chciałabym poznać Waszą opinię.
No to jak z Urzędu Pracy , to oferta mówi sama za siebie.
Czy jest w Myślenicach szewc, który uszyje buty na zamówienie???