Twoje słowa:straazak] u nas jak do tej pory nie było ale nie wygląda to ciekawie ..
Moje słowa: strażak ty chyba więcej przed kompem siedzisz i nie oriętujesz się co i jak ?
Najprawdopodobniej umiem tylko mi się nie chce ? niech każdy troszkę pomyśli ? no no no strażak
GOŚĆ NIE WIE O CO CHODZI ...nikt tu się nie kłóci my sobie wzajemnie tłumaczymy kto ma odp. na pytanie które w ogóle nie padło a może i padło kurcze motam się już w tym ale dobra podaj pytanie to o odp. ok
dlatego?
Proszę o odowiedź ?
PROSZĘ samemu sobie odpowiedzieć na to pytanie?
Ja też chce przeczytać odpowiedz.
wyją syreny. co się dzieje?
Pożar piwnicy zarabie.
na piłsudskiego pogotowie gazowe, coś syczy i obok policja.
[quote=gość: by%u0142em kobieto] na piłsudskiego pogotowie gazowe, coś syczy i obok policja. [/quote]
Uszkodzona rura z Gazem.
no odpowiedz dlaczego się nie orientuje co i jak z tego co piszesz wynika że ty się nie orientujesz ``
nie wiecie co się działo dzisiaj rano dwie straże z PSP na sygnale jechały w stronę Zasani
Jesteś strażakiem i nie wiesz...ciekawe no no no
Strażak 2 czekamy na odpowiedz!!!
nie ma pytania to i nie ma odpowiedzi he he,,,,ferdziu
[quote=gość: lets] Pożar piwnicy zarabie. [/quote]
Wkradł się błąd.
Pożar piwnicy - Lubień
Uszkodzona rura z gazem - Myślenice Zarabie
no pytanie już było zadane dawno ale najprawdopodobniej nie umiesz na nie odpowiedzieć ''
Twoje słowa:straazak] u nas jak do tej pory nie było ale nie wygląda to ciekawie ..
Moje słowa: strażak ty chyba więcej przed kompem siedzisz i nie oriętujesz się co i jak ?
Najprawdopodobniej umiem tylko mi się nie chce ? niech każdy troszkę pomyśli ? no no no strażak
Głupio napisałeś i teraz się motasz.Nie chcę mi się myśleć,więc czekam na odpowiedź!!!Dla Ciebie jestem pan Ferdynand a nie Ferdziu!!!!!!!!!!!!!!
Ferdziu ,,,POMYŚL TROSZKĘ NO NO.....
Pytanie było i nie umiesz odpowiedzieć.Śmiejesz się ze strażaaka a sam przed kompem sporo siedzisz:)))
jest tu jakiś moderator?
bo te wasze "kłótnie" na forum są żałosne
gość nikt się tutaj nie kłóci tylko próbujemy przemówić do Strażak 2 że jak taki mądro to niech odpowie na pytanie.
GOŚĆ NIE WIE O CO CHODZI ...nikt tu się nie kłóci my sobie wzajemnie tłumaczymy kto ma odp. na pytanie które w ogóle nie padło a może i padło kurcze motam się już w tym ale dobra podaj pytanie to o odp. ok
skoro chcesz to proszę :
straazak:
u nas jak do tej pory nie było ale nie wygląda to ciekawie
strażak 2 :
strażak ty chyba więcej przed kompem siedzisz i nie oriętujesz się co i jak ?
co to miało znaczyć ?
a już teraz to nie jarze -przepraszam zwracam honor ....
spoko