Forum » Myślenice

Kampania wyborcza 2010 WYSTARTOWALA!

• 17 lis 2010

[quote]Oj tam mydlą ... Taki Bambojak to ię raczej pieni prostaczek jeden.
    Mam pytanie . Jakie poparcie ma pan Kielan w Borzęcie ??
    No i co o nim sądzą ludzie z Borzęty ???
    [/quote]

To samo co ludzie ze Stróży o Ostrowskim

• 17 lis 2010

Mam pytanie . Jakie poparcie ma pan Kielan w Borzęcie ??
    No i co o nim sądzą ludzie z Borzęty ???

• 17 lis 2010

strażaczek prostaczek i to jeszcze wesoły się nazwał a w d... był g.. widział pisze by pisać zarejestrował by się czereśniak jak człowiek by pogadał pozdro

• 17 lis 2010

Byłam dziś u wróżki. Powiedziała, że pierwsza tura nie rozstrzygnie stanowiska. Druga tura ma się rozegrać pomiędzy Panem Gowinem a Panem Kielanem.
    Pozdrawiam

• 17 lis 2010

Oj jak pięknie aż mi twoja piana z ekranu kapie....Bambojaczkunajpiękniejszynajmądrzejszyiwogólenaj......

• 17 lis 2010

SPOT jest OK. Nie wiem o co to całe poruszenie? Przecież nie są naruszone niczyje dobra - owszem są... naruszone są dobra Mieszkańców Miasta i Gminy poprzez nieodpowiednie manewry obecnie nam, miłościwie panującego... - a SPOT tylko je pokazuje, bo jak do tej pory nikt tego nie zrobił.

• 17 lis 2010

A dziś to się podobno paliło na strażnicy na dolnym jak ekipa z urzędu wpadła:)

• 17 lis 2010

[quote=bambojak]bambojak buraku nie pisz więcej [/quote]

Zapomniałeś się wylogować w czasie rozmowy sam ze sobą :)))))))))))))

• 17 lis 2010

Brawo panie Kielan!! Niezła promocja naszego miasta, element kampanii wyborczej obrał zupełnie inny kierunek niż się pan spodziewał, pogratulować. ciekawa jestem co pan zrobi chociażby dla Jawornika jak na nasze nieszczęście zostanie pan burmistrzem. sądze że warunki socjalne mieszkańców baraków bedą prezentowały taki standard że sama się zastanowię czyby tam nie zamieszkać. Zgadzam się z tym że nie wszyscy tam mieszkający to alkoholicy itp ale w większości niestety tak jest i to że te budynki i ich wnętrza tak wyglądają to głównie ich wina. Niech jeden z drugim w końcu wezmą się do roboty bo tylko libacje alkoholowe urządzają, żyją z zasiłków i ani myslą chycić się roboty, wychodzą z założenia że im wszystko się należy. Film jest okropny!!!

• 17 lis 2010

bambojek nie czytasz wyraźnie zamęt siejesz przeczytaj 60 stronę od początku a nie podniecaj się że coś złapałeś to ja BAMBOJAK

• 17 lis 2010

Spot jest już nawet na myspace.com. Niezłą furorę robi w świecie.

http://www.myspace.com/video/556014369/17-lis-2010/107056765

• 17 lis 2010

bambojek dlaczego za darmo robisz promocję panu Kielanowi. Tak nie można. Chyba że ci płacą. Ja taż chyba powysyłam na różne inne serwisy, a znam ich dużo. Ile za jeden spot ci płacą?

• 17 lis 2010

Głośno się zrobiło o tym spocie. Tyle, że wiele osób z którymi rozmawiałem było w szoku z innego powodu.
    Nie wiedzieli, że gmina jest odpowiedzialna za te budynki w Jaworniku. Wielu było zszokowanych tym jak żyją ludzie w XXI wieku.
    Przecież nasze miasto nie jest biedne, prowadzi się tyle inwestycji.
    Chyba stać nas by tym biedakom wyremontować dach, okna, drzwi.

Poważne uchybienie urzędników.

• 17 lis 2010

Pamięta ktoś taką debatę, której organizatorem była Izba Gospodarcza?
    "(...)Naprzeciwko mieszkańców usiadł starosta Józef Tomal, dyrektor Zarządu Dróg Powiatowych Jerzy Grabowski, zastępujący komendanta policji asp. Krzysztof Grzybek i poseł Marek Łatas. Na sali zabrakło burmistrza Macieja Ostrowskiego, który, jak twierdzą przedstawiciele IGZM, odmówił udziału w debacie.(...)"
    źródło: http://www.miasto-info.pl/myslenice/-debata-na-temat-ronda-i-obwodnicy#galeria

• 17 lis 2010

Ten temat już dawno powinien zostać usunięty. Od jakiś 30 stron to jakieś totalne bagno a teraz jeszcze jakieś gówniarstwo dorwało się do klawiatury i nic tylko jeden drugiego obrzuca błotem. Zamiast wylewać te swoje pomyje idźcie w niedzielę do wyborów i zagłosujcie !!! Podejrzewam, że połowie z was nie będzie się chciało w niedzielę ruszyć tyłków z domu żeby zagłosować, a potem macie pretensje do całego świata, że burmistrz jest taki a nie sraki :-( Skończcie te swoje kretyńskie wywody bo jest to po prostu ŻENUJĄCE !!!!!!!!!!!

• 17 lis 2010

Krzysiek-miasto
    dokładnie tak. Wiele osób, które komentują ten spot jest w szoku, że przy tak dużym budżecie w tych budynkach od kilkunastu lat (kilkudziesięciu?) nie robi się nic.... Kolejne inwestycje, np. przebudowa otoczenia Szkoły nr 2, zakupienie kamienia młyńskiego do Poręby, parkingi itp. a tam ludzie żyją w skandalicznych warunkach. To smutne.

• 17 lis 2010

[quote]w której nie znikają komentarze http://www.youtube.com/watch?v=K4znHLZ-Kg0
    [/quote]

Jest to przykład działania który udowadnia jak łatwo można przedobrzyć i wyjść dalece poza rzeczywistość. Własną bronią także można się postrzelić i co gorsze taki postrzał nie dość że bardziej boli to dodatkowo powoduje spadek zaufania do własnych ludzi, którzy sami wetknęli tą broń w swoje ręce.

Tak kończą się igraszki z emocjami gdy zajmują się nimi ludzie do tego nie przeszkoleni zawodowo a artyści, którzy jak każdy wie żyją w innych granicach postrzegania rzeczywistości.
    Bardzo smutna nauczka na przyszłość :(

• 17 lis 2010

LUNA TAK ZAGRAŻAŁY NIERAZ BYŁEM ŚWIADKIEM CO SIE TAM DZIAŁO KIEDY PRZYSZEDŁ WIATR... MÓWISZ TU O PIELEGNACJI ? CO WEDŁUG CIEBIE KRYJE SIE ZA SŁOWEM PIELEGNACJA ?? JESLI CHODZI O DRZEWA KTÓRE MAJĄ JUZ WIELE WIELE LAT ? W JAKI SPOSÓB CHCIAŁ BYŚ JE PIELĘGNOWAĆ ? NIE MOZNA POWIEDZIEĆ ZE BYŁY ZANIEDBYWANE. POPROSTU PIENIĄDZE BYŁY PRZEZNACZANE NA POTRZEBNIEJSZE WTEDY CELE.

• 17 lis 2010

Szanowni Państwo

Oto publikacja obiecanych przez Pana Kielana dokumentów:

http://www.wiktorkielan.pl/aktualnosc/55,zobacz-zeznanie-podatkowe-wiktora-kielana.html

Przepraszamy za opóźnienie.

• 17 lis 2010

[quote=cyrk]Szanowni Państwo

Przepraszamy za opóźnienie.[/quote]

To teraz już nie jest ważna. Teraz ważny jest najnowszy spot wyborczy Pana Kielana, ale ty dziewczynko chyba jesteś poza tematem jak widzę.

• 18 lis 2010

[quote]LUNA TAK ZAGRAŻAŁY NIERAZ BYŁEM ŚWIADKIEM CO SIE TAM DZIAŁO KIEDY PRZYSZEDŁ WIATR... MÓWISZ TU O PIELEGNACJI ? CO WEDŁUG CIEBIE KRYJE SIE ZA SŁOWEM PIELEGNACJA ?? JESLI CHODZI O DRZEWA KTÓRE MAJĄ JUZ WIELE WIELE LAT ? W JAKI SPOSÓB CHCIAŁ BYŚ JE PIELĘGNOWAĆ ? NIE MOZNA POWIEDZIEĆ ZE BYŁY ZANIEDBYWANE. POPROSTU PIENIĄDZE BYŁY PRZEZNACZANE NA POTRZEBNIEJSZE WTEDY CELE.[/quote]

Na jakie cele? Te które można zobaczyć na spocie Wiktora Kielana? GMO zdecydował że ważniejsze są "inwestycje, inwestycje". Oczywiście nie decydował sam...

• 18 lis 2010

Piękny strzał w kolano.
    A w linku Dziennik Polski obiektywnie, polecam:
    http://www.dziennik.krakow.pl/pl/region/region-myslenicki/1086726-trojglos-przedwyborczy.html

• 18 lis 2010

o masakra jeszcze usuneli spot ze strony!! tyle mowiliscie zwolennicy pana kielana o usuwaniu postow na blogu burmistrza a tu prosze... usuwacie najwieksza chlube - wasz SPOT WYBORCZY.

mozna wiedziec dlaczego?

Zadaje to pytanie do sztabu i do pana cyrka: dlaczego usunieto spot wyborczy wiktora kielana z jego strony?

• 18 lis 2010

Niezłe jaja z tym Jawornikiem. Ktoś w urzędzie powinien za to beknąć

• 18 lis 2010

[quote]Niezłe jaja z tym Jawornikiem. Ktoś w urzędzie powinien za to beknąć[/quote]

Podobno Kielan chciałby po wyborach oddać Halę sportową i strzelnicę na potrzeby ludzi mieszkających w Jaworniku i na Zarabiu stworzyć im odpowiednie środowisko i zapewnić profesjonalną pomoc wolontariatu swojego sztabu.

Bardzo zacne plany. Popieram Kielana i jego plany. Strzelnica byłaby idealnym miejscem na ośrodek uzależnień alkoholowych. Blisko siłownia, Park i Szkoła.

Ludzie pomyślmy trochę o tych co im się w życiu nie powiodło. W Szwecji np. alkoholizm jest chorobą i miasto przez rok czasu zapewnia każdemu alkoholikowi odpowiednią dzienną dawkę alkoholu. Dla czego u nas nie może tak być?

Odpowiedz